Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 761/1014 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu havada bile BETON aşkınız durmuyor illa beton alacağım diyorsanız bari bitmiş bir projeden ev alın da 45 m2 yerine 24 m2 lik evi size kakalamasınlar... Beylik düzünde 2 senede %100 kar edip betonunu 750 binden okutmak isteyen birileri vardı bakın bakalım halen fiyatı değiştirmemiş aynı fiyata satıyorsa (malum 1 yıldır satamadı adam alıcı beğenmiyor , hayal dünyasında ki alıcıyı bulunca fiyatı yukarı çekiyor) hemen kapın, sonuçta Beylik düzü adı yeter....
    zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis diye bosuna dememisler. Tum mesajlarin anti konut uzerine fakat ati alan uskudari geciyor.

Ha bu arada son 1 ayda ki cikan alicilardan ve 3+1 lerin minimum fiyatinin 970 bin tl ye cikmasindan sonra fiyatim 830 bin tl oldu.Ben bu evi alirken 3+1 ile arasinda net 100 bin tl fark vardi.Alan cikarsa ekime kadar cikmazsa kasima kadar .

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bazı görüşlerinize katılmasam da maalesef bu çok doğru,ama sadece İstanbul değil oturduğum ilçe dahil tüm Türkiye böyle,oturduğum daire bu şekilde,kat mülkiyetimiz var,iskan çok zor çünkü 4 bloktan sadece bizimkinde asansör boşluğu yok,1.de asansör var 2 blokta yapılması lazım,tabi alt kattakiler istemiyor,onlar bizi de ortak edip yaptırmak istiyor biz de nanik yapıyoruz haliylemütahhit belediye imar işleri kardeşlik spor tüm TR de en başarılı spor kulübüİşin ilginci bizim blok için iskan almak amacıyla görüştüğüm Bel. yetk. ufak düzeltmelerle sizin bloğa iskan veririz dedi...Ama bütün konu Sayın umutabi nin dediği yere çıkıyor,tamam mütahhit bütün bu karmaşa ve sorunların kaynağı,ama adam bana açıkça söyledi ev alırken;2-4 blokların asansör boşluğu var ama ben yaptırmayacağım,sakinler yaptıracak dedi,ayrıca sonradan eklenen 2 blok için planda 1 kal. kazanı daha görünüyor ama ben ölçüm yaptırdım tek kazan yeterli ısıyı sağlıyor dedi,bu bilgiler ışığında asansör boşluğu olmayan bloktan giriş+2.ci daireyi uygun fiyata satın almıştım, ara kat ve yalıtımlı olduğu için soğuk problemi hiç olmadı,ayrıca çok üst katlarda olmadığı için asansör ihtiyacı da olmuyor,aradan 6 yıl geçti,o iki blokta hala asansör yok,en sondaki blok da ısıtma problemi var,işin ilginci son blokta oturan arsa sahibi,yahu insan imzaladığı sözleşmeye bakmaz mı?öbür bloktaki arkadaş da bana söylüyor toplantıda;bu asansör işini hallediver diye ..ben de KMK nunu açıp okursan o işi 6 ayda çözersin dedim,işin özü toplumun çoğu,(okumuşu-cahili)hakkını hukukunu bilmeden ,araştırmadan,okumadan ve bilgiyi küçümseyerek yaşadığı sürece bizler her alanda kazıklanmaya mahkumuz...
    Not:iskan almak önemli,ama canım Türkiyemdeki binaların yarısından çoğunda kat mülkiyeti ile oturulmakta,devlette bu durumun takipçisi ve sorun çözücüsü olmadığı için bu kaotik sorun her geçen gün büyüyerek çoğalmaktadır.
    Kat mülkiyeti var iskan yok olmaz. Önce iskan alınır. Sonra kat mülkiyeti çıkar. Herhalde kat irtifakı var iskan yok demek istediniz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    batacaklarını sanmıyorum keşke batsalar .. özelikle millete 24 m2 satan markalılar.

ama onlar hamudu ile götürdü . batmazlar ama artık bitti o güzelim kaymak.

ütülmeninde bir sınırı var çünkü.

olan yine vatandaşa olacak bu kezde aidatlardan menfaat sağlamaya başlayacaklar eski güzelim karlar eridikçe.
    Batar batar 44 m2 söyleyip 24 m2 olarak kakalayan bu kadar kötü şöhretle en önde gider merak etmeyin.?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis diye bosuna dememisler. Tum mesajlarin anti konut uzerine fakat ati alan uskudari geciyor.

Ha bu arada son 1 ayda ki cikan alicilardan ve 3+1 lerin minimum fiyatinin 970 bin tl ye cikmasindan sonra fiyatim 830 bin tl oldu.Ben bu evi alirken 3+1 ile arasinda net 100 bin tl fark vardi.Alan cikarsa ekime kadar cikmazsa kasima kadar .
    Aman sakın satmayın durduk yerde devamlı kar ediyorsunuz. Bir varmış bir yokmuş develer tellal pireler berber imiş MASAL bu ya bir adamın biri 2 sene önce BEYLİKDÜZÜ denen çok ama çook değerli bir muhitte daire almış . Adam o kadar iyi bir yerde öyle bir daire almış ki dairesi aynen şarap gibi eskidikçe kıymetleniyormuş. Adam dairesini satışa çıkarıyor alıcı gelince ben salakmıyım satmıyorum diyor fiyatı yükseltiyornuş .Adamın dairesi o kadar değeliymişki İstanbulda çok lüks denilen Bağdat caddesinde 800 bine alıcı bulamayan daireler varken onun Beylikdüzündeki dairesi 700 iken 830 bin olmuşşşşşşş. Ninni yavrum ninni uyusunda büyüsün ninnnnni....

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Aman sakın satmayın durduk yerde devamlı kar ediyorsunuz. Bir varmış bir yokmuş develer tellal pireler berber imiş MASAL bu ya bir adamın biri 2 sene önce BEYLİKDÜZÜ denen çok ama çook değerli bir muhitte daire almış . Adam o kadar iyi bir yerde öyle bir daire almış ki dairesi aynen şarap gibi eskidikçe kıymetleniyormuş. Adam dairesini satışa çıkarıyor alıcı gelince ben salakmıyım satmıyorum diyor fiyatı yükseltiyornuş .Adamın dairesi o kadar değeliymişki İstanbulda çok lüks denilen Bağdat caddesinde 800 bine alıcı bulamayan daireler varken onun Beylikdüzündeki dairesi 700 iken 830 bin olmuşşşşşşş. Ninni yavrum ninni uyusunda büyüsün ninnnnni....

Şu projeyi bağdat caddesine koyduğunda fiyatı ne olur düşün bir hesapla sonra tartışalım.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

california ya koyalım koymuşken.

1 koyup 400 alalım..

lafa bak..

tam mezelik konu

hot kadar yerin değerini günde 50 k arttırmış. benim dubleksi 1,95 M yapayım ben ozaman.

bedavaaaaa...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Batar batar 44 m2 söyleyip 24 m2 olarak kakalayan bu kadar kötü şöhretle en önde gider merak etmeyin.?
    dedim ya ütülmeninde sonu var.

demek istediğimi anlayacaksın

Sayfa 761/1014 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •