Sayfa 149/761 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Ben anlayacağımı anladım.Bu haberden bize ekmek çıkmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Pazarlama son 3 yildir zarar ediyor. 3 yildir matrahsiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Yurtdisinda buyume, kur artisi, ithale vergi, asgari ucret zammi... sirketin nakde ihtiyaci var. Neden hala birlestirmiyorlar anlasilir bir sey degil.

4. günaydın arkadaşlar hic bir habere analize teknige yorumlara dergi yorumlarına ve de bizler bile kendi aramızdayapmış oldugumuz olumlu yorumlara bir gram bile tepki veremeyen bir hisse derimod yogun bakımdadır ölmek üzere tek care 7 yıldır şirketi bu hale getiren kendini ceo sanan vede onu bu göreve getirenlerdir bir ceo nun görevi şirketi büyütmek şirkete deger katmak degilmidir ben bu zafere cok lat söylerim ama kanunlardan cekinirim lafı uzatmayacagım kurtuluş zaferin istifa etmesidir. yüz tane arsası olsa bu hisse adam olmaz bunlar spk dan da kormuyorlar defalarca şirket kötü yönetiliyor diye şikayet ettim sonuc yok ama bu şikayetler cogalırsa belki takibe alırlareger velaki şirket hakkında iyi haber cıkmaz ama cıkacak olsa bile bizler coooooook gec haber alırız önce bu kişilerin yan..............ları haber alır doyar bizler aalacagımız zaman elimizde patlar hic bir türlü bu adamlara güvenmiyorum rabbime havale edildiler 20 senedir yatırımcılarına kan kusturdun derimod milletin parasını kuşa cevirdin derimod inşallah sende kuşa dönersin derimod varsı benim param gitsin ama senin bittigini görmek isterim derimod ytd.

5. Karşı tarafın rezidans olması nedeniyle bize arsa değer artış ve reklam olarak geri döner,

6. gayrimenkulu ufak olsada arsa birlestirmesi yapan bir muteehait derimoda borsa degeri kadar gayrimenkul parasi odemesi yapabilir gibi duruyor.
    150 metrekarelik bir rezidans orada 1.5 milyon dolardan basliyor....
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    gayrimenkulu ufak olsada arsa birlestirmesi yapan bir muteehait derimoda borsa degeri kadar gayrimenkul parasi odemesi yapabilir gibi duruyor.
    150 metrekarelik bir rezidans orada 1.5 milyon dolardan basliyor....
    bir de yarın yapılacak satış bir gösterge değil bence. üçgen arsanın pek bir kıymeti yok. bitişiğindeki büyük parselin sahibi her kim ise o alır. başkalarının alması anlamsız olur. 754 adadaki parseller (15 parsel) birleşerek bir proje geliştirseler m2 satış fiyatından çok daha yüksek bir değer ortaya çıkarabilirler.

8. Ben de dertlenmeye başladım ,tek bu hissede olduğum için satmiyor ve ateksinde arkasından bakmak zorunda kalıyorum

Sayfa 149/761 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •