Sayfa 150/1049 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by ejderha Yazıyı Oku
    ico alım işini anlatırsanız sevinirim, hiç bulaşmadım , merak ediyorum
    Bildiğimiz halka arzdan farklı değil. Projeyi ve proje üyelerini çok iyi araştırmak gerekiyor. Scam çıkma ihtimalleri hep var tabi. Mesela benim aldıklarımdan örnek vermem gerekirse Lamden'e katılırken, private key'i bende olan ethereum cüzdanından, onların verdikleri eth adresine gönderim yaptım, saniyeler içinde gönderimi yaptığım cüzdan adresime Lamden Tokenler ulaştı. Şimdi ico'nun bitmesini ve Lamden'in borsada işlem görmesini bekleyeceğim. Maliyet token başına 0.07 usd. İco'ya katılmak borsadan coin almaktan daima daha risklidir. Ekip sizin paralarla hawaii'ye de gidebilir ya da proje için çalışmaya devam edebilir. Riskin yanında maliyetinizin düşük olması nedeniyle kar oranı da yüksektir.

2.  Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    evet binance den direk bankaya transfer yok
    bu arada illede türk coin sitesi isteyen varsa koineks var şimdilik 5 adet coin var ama açıklama yapmışlar yakında çoğu gelecek denmiş birde 15 gün komisyon alınmıcakmış.
    ytd
    Koineks beş para etmez. Gerçi diğerleri ne kadar eder o da ayrı konu

Bu sabah siteden aldığım ether'i başka ether cüzdanına transfer emri verdim. 2 saat oldu hala gelmedi.

Ether blok zincirinden kontrol ediyorum. herhangi bir transaction başlamamış bile transfere ilişkin.

Koineks daha transfer emrini bile başlatmamış. Yani kendi sitelerinde bekletip duruyor.

Mail attım adamalara, ether sisteminde yoğunluk var diyor. Yalan söylüyorlar.
    Dolmuş, otobüs gibi bekletip dolunca duraktan kalkıyor anlayacağınız.

Koineks'le işim bitmiştir şu saatten sonra....

3.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Koineks beş para etmez. Gerçi diğerleri ne kadar eder o da ayrı konu

Bu sabah siteden aldığım ether'i başka ether cüzdanına transfer emri verdim. 2 saat oldu hala gelmedi.

Ether blok zincirinden kontrol ediyorum. herhangi bir transaction başlamamış bile transfere ilişkin.

Koineks daha transfer emrini bile başlatmamış. Yani kendi sitelerinde bekletip duruyor.

Mail attım adamalara, ether sisteminde yoğunluk var diyor. Yalan söylüyorlar.
    Dolmuş, otobüs gibi bekletip dolunca duraktan kalkıyor anlayacağınız.

Koineks'le işim bitmiştir şu saatten sonra....
    Hepsi oyle.

Bitcashler poloniex e 16 gunde gitti.

Konteyner a koyup gemiye yuklesem Haydarpasadan.
    NewYork a once giderdi.

;)

Bu is legal olup bankalarda olmadigi surece.

Bu 4 firmaya mecburuz.

Milete verilen cevaplari okusaniz.

Mail olarak..

Inanilmaz.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Haklısınız Sn. Discover.

Diğerleri ile çok fazla alışverişim olmadı ama tahmin ediyorum sıkıntıyı. Al birini vur ötekine...

Yapacak birşey yok
    Son düzenleme : mustaine; 25-12-2017 saat: 13:19.

5. poloniexde kardeseimin hesabina ulasamiyoruz kilit yedi....support ticket olusturali 40 gun oldu haala islem surecinde gozukuyor....benim kendi hesabimda var simdilik bir problemim yok ama kardesim icin kaygilanmiyor degilim....

6. Samsung Rus şirketle ortaklık kurup bitcoin mining işine girecek diyola.

http://www.idownloadblog.com/2017/12...aikal-bitcoin/

Gerçekleşirse fiyatlar olumlu etkilenir diye bekliyorum doğal olarak. Ardından sony idi, panasonic, philips marka minerlar, belki de apple (apple'ın hashrate'i kesin cacık gibi olur ama konuşan b*k falan koyarlar içine millet koşa koşa alır)

7.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    poloniexde kardeseimin hesabina ulasamiyoruz kilit yedi....support ticket olusturali 40 gun oldu haala islem surecinde gozukuyor....benim kendi hesabimda var simdilik bir problemim yok ama kardesim icin kaygilanmiyor degilim....
    Bir sebebi var mi??

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 150/1049 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •