Sayfa 364/814 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. biri bu spekülatör e aşağıda mal olmadığını eğer mal toplamak istiyorsa yukarıda ilgili yerde mal olduğunu söylesin

2. SPK dan onay gelmeden gitmez spek te onaya kadar ne toplarsam onun peşinde

3.  Alıntı Originally Posted by Zeybek17 Yazıyı Oku
    SPK dan onay gelmeden gitmez spek te onaya kadar ne toplarsam onun peşinde
    peki soru geliyor

spk ya başvuru şu şekilde değil miydi 1 tl de hisseleri alırım deniyordu.altında kalanı da 1 tl den alacağım deniyor.

o zaman spk onaylıyana kadar 1 tl olması gerekmez mi spk demez mi 1 tl altında neyi1 tl den almak istiyorsun git piyasadan al demez mi ?

benim şahsi düşüncem onaydan önce 1 tl olacağıdır.

ytd içermez

4.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    peki soru geliyor

spk ya başvuru şu şekilde değil miydi 1 tl de hisseleri alırım deniyordu.altında kalanı da 1 tl den alacağım deniyor.

o zaman spk onaylıyana kadar 1 tl olması gerekmez mi spk demez mi 1 tl altında neyi1 tl den almak istiyorsun git piyasadan al demez mi ?

ytd içermez
    değişik uygulama varsa bildiğiniz paylaşırsan öğrenmiş oluruz ortak

5.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    peki soru geliyor

ytd içermez
    Mine hanim hepimizin düşündüğü ve hakli olarak korktuğu olay bu. piyasadan %40 daha ucuza almayip parani niye ziyan ediyorsun diye sormazlar mi? Bu işte bir iş var ama hayirlisi kabak umarim başımizda patlamaz.. Mine hanim şunub1tlye getirinde bizde tradeye başlayalim

6. Bugun eski TRNSKzedelerin hatrina bir TAVAN bekliyoruz.. Biliyoruz.. Okumayı ve kendinizi Yazarak ifade etmeyi iyi biliyorsunuz..
    Twitter de size yapilan haksiz eleştirileri iğrenerek takip ediyoruz.. Malesef insanin mayası böyle

Air Guest
     Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Mine hanim hepimizin düşündüğü ve hakli olarak korktuğu olay bu. piyasadan %40 daha ucuza almayip parani niye ziyan ediyorsun diye sormazlar mi? Bu işte bir iş var ama hayirlisi kabak umarim başımizda patlamaz.. Mine hanim şunub1tlye getirinde bizde tradeye başlayalim
    Dostum böyle istek mi olur allah aşkına zaten su akıp yolunu bulacak eski günlerimizi hatırlayın ve şükredelim asla ytd...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Air Yazıyı Oku
    Dostum böyle istek mi olur allah aşkına zaten su akıp yolunu bulacak eski günlerimizi hatırlayın ve şükredelim asla ytd...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bırak aır istesin ortağımız isteyenin bir yüzü kara vermeyen DEM BA BA

Sayfa 364/814 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •