O biri vardi 2 li dip yapacak ustadlar oyle diyo diyodu!!!! Ona selam olasu ustadlar ikili tepeden alir artik😁😁gerci bende fazla alamadm=((
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O biri vardi 2 li dip yapacak ustadlar oyle diyo diyodu!!!! Ona selam olasu ustadlar ikili tepeden alir artik😁😁gerci bende fazla alamadm=((
Kirif kardeş biraz takviye yapacaktık spek kardeş müsade etmedi...neyse olanlarla idare edeceğiz...biraz da viking var o bari yılbaşında b ye terfi olunca ikili dip yapsada biraz takviye yapsak bakarsın 1 vking 1 dyo yapar yaşar ların sağı solu belli olmaz....cmbtn bak ikili dip yaptı oda uzun süredir yatıyor onun da 5 yıldır fonda bekleyen arsa parası var süresi doldu belki dağıtırda ittifak alırız
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : berk06; 25-12-2017 saat: 21:40.
Berk kardesim yanlis anlama belki sana komik gelecek ama senin 2 li dip üstat gibi sihirli kelimelerin yuzunden ben istedigim adeti almadim dedim üstad falan yazinca dedim hersee girmiyim 2. Dip olablir diye dusundum!!! Hakkim helal olsun kolay gelsin
O Üstadların rütbelerin sökeceğim bende yeteri kadar alamadım ...aza şükretmeyen çoğu bulamaz...benden de helal olsun
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri