Sayfa 85/964 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 673 - 680 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. 2.seans 10 milyon işlem hacmi ilk seans 100 milyon nedir bu şimdi can sıktı artık yap şu hareketini de aşağı mı yukarı mı bilelim

2.  Alıntı Originally Posted by hisseli Yazıyı Oku
    Kapanışa doğru sert hareket beklentisiyle gardımızı ı aldık bakalım. Grafikler gecikebilir ama yanılmaz.
    Sizin için düşeni kırması 5.50'idi sanırım. Size göre düşeni kırmış durumda mı?

3.  Alıntı Originally Posted by sysroot Yazıyı Oku
    Sizin için düşeni kırması 5.50'idi sanırım. Size göre düşeni kırmış durumda mı?
    Söyle söyleyim, ben günlük al- sat işlerde sürekli buralardayım. Düşeni kıran fiyat hacimle hala destek görmüyor. Ben kendi metotlarımla yorumlarım grafiği. Şu an kağıtla uyumak İçin cesaret gerek. Kağıdı bir kaç ay üzerinden değerlendirmek hatalı olur diye düşünürüm. Kağıtta satış çokken kağıt yükseliyorsa yürek ister o kağıdın başını beklemek. Buradan koca yüreklilere selam olsun. Ya günlük at çek yaparım balıkçı tabiriyle. Ya da yemli atar beklerim uzunda. Ne zaman yemleye geçerim... hacim görürüm o zaman işte.. ama şunu ifade etmeliyim ki at çekle çok daha fazla balık alıyorum şimdilik. Bol kazançlar dilerim.

Laf salatasını uzatmayayim.Zaman zaman şirketle ilgili önemli veriler sunuyorum burada. Şimdilik söyleyeceklerim çok önemli olmayan stratejim üzerinedir.

Yerli araba beşlisinden asuzu takip ettiğim hisselerden.Dün 3 ayrı şirket tek bünyede birleşeceği haberi kap ta yayınlanmış ancak hisse
    eksi yönde tepki vermiş.Biz de de böyle bir şehir efsanesi var malum birleşme yönünde.Bizde böyle bir durum nasıl olur hakkında öngörüleriniz varmıdır üstadlar?

5. Kapanış beklenen gibi oldu. Yılbaşı öncesi nakit

6.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Aşağı doğru yapmasın...[emoji16]

Yatırım tavsiyesi değildir..
    Aynen dediğimiz gibi klasik ipek hareketleri...[emoji16]

Yatırım Tavsiyesi Değildir..

7.  Alıntı Originally Posted by hisseli Yazıyı Oku
    Kapanış beklenen gibi oldu. Yılbaşı öncesi nakit
    Siz sanki yukarı bekliyordunuz...[emoji16]

Yatırım Tavsiyesi Değildir..