Sayfa 158/1049 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. doge de 2 sene sonra hedef 100x yani 1$. olmaz mı diyorsunuz bir daha düşünün.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    doge de 2 sene sonra hedef 100x yani 1$. olmaz mı diyorsunuz bir daha düşünün.
    Sayın powerpc, ben olmaz diyorum. Birincisi doge'un üretimi sürekli devam ediyor, dolaşımdaki miktarı artıyor; ikincisi geliştiren ekip çoktan hakkın rahmetine kavuştu, imece usulüyle sınırlı bir anonim grup çaba gösteriyor. Yakında onlar da cozutabilirler. Zaman zaman güzel bir pump yakalayıp, dalgaya kendinizi bırakabileceğiniz bir coin, ötesi yok gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın powerpc, ben olmaz diyorum. Birincisi doge'un üretimi sürekli devam ediyor, dolaşımdaki miktarı artıyor; ikincisi geliştiren ekip çoktan hakkın rahmetine kavuştu, imece usulüyle sınırlı bir anonim grup çaba gösteriyor. Yakında onlar da cozutabilirler. Zaman zaman güzel bir pump yakalayıp, dalgaya kendinizi bırakabileceğiniz bir coin, ötesi yok gibi.
    dogelerimi offline cüzdana gömdüm ben,iki sene sonra bakarım.

4. Bence de cok asik olunacak bir coin degil.

120 150 gibi yavas yavas veririm.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dogelerimi offline cüzdana gömdüm ben,iki sene sonra bakarım.
    Ben de mart ayında yüzbin adet almıştım, doge multi wallet'e attım, o gün bugündür fiyatına bile bakmıyorum; hatta cüzdanı bile açmadım. İlk aldığımda doge'un core walleti yüklemiştim, 3 gün block zincir indirmişti. Multi wallet'i sonra farkettim.

Dün Verge ile vedalaşıp gelen parayla 2000 adet asch aldım. Vergeleri 50 dolara almıştım, şimdi asch maliyetim 50 dolar mı yoksa 2400 dolar mı oluyor?

6. Neo altyapısında düzenlenen ikinci ico olan qlink, yarın kucoin borsasında listeleniyor. Değerlenme ihtimali yüksek bir coin. İncelemek isteyenler için proje sitesi https://qlink.mobi İnceleyen olursa olumlu ya da olumsuz görüş bildirirse yararlı olur.

7. Piyasa kan agliyor.
    .ama ripple

Tik tik gidiyor.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

BTM hakkinda bilgisi olan varmi?

Sayfa 158/1049 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •