Sayfa 108/206 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 857 - 864 arası.

Konu: TEHOL - Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tarkan01 Yazıyı Oku
    Asalsanda taban olursa bizim uyuz pegyo ne yapar acaba açılışla satış yapsak mi acaba. 0.94 den versek de asagidan alabilir miyiz.ytd
    bazı arkadaşlar kağıdın tekniğini, temelini bilmeden bir kaç kademe aşağıdan alabilmek için olumsuz yönlendirmelerde bulunuyor sanırım mevzuatı bilmediğinden yapıyor. şikayet esnasında büyük cezası var. kağıt genel borsa ekside olduğu halde artıda olmasına rağmen insanları olumsuz olarak yönlendirme yapıyor. tekrarında birileri şikayette bulunabilir dikkatt etmesini rica ediyorum. speğin mi adamı mı yoksa spek mi yazılarına herkes dikkat ederse sevinirim. formda herkesin yazı yazması demek, herkesi istediği şekilde yönlendirme yapabileceği anlamını vermez. saygılar. ytd.

2. yabancılar gibi bizim spekler de mi paskalya tatilindeler.!!!

yukarılara satış yazmıştım, iptal ettim bir iki hafta bekleyeceğim. ytd.
    Son düzenleme : neden07; 27-12-2017 saat: 15:47.

3. Son anda 800000 lot alış 098 den ıyi heldi

4. eşek aynı eşek değişen çok bir fark yok bir söz var kaçan kurtulur diye tam yeri burasıymış demekki

5.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    eşek aynı eşek değişen çok bir fark yok bir söz var kaçan kurtulur diye tam yeri burasıymış demekki
    spek aşağı çekerek aklınca dünkü alanların kendilerine mal gelmesini istiyor. spek kaçtan isterse oradan mal topluyor. Demekki dünkü aldıkları yetmemiş. bugün kararı buralardan mal toplamakmış toplasın. speğin karşısına yada yanına galip ağa gibi güçlü biri gelmeli ki gitmeli. eğer spek güçlü olursa daha güvenli ve hızlı çıkar bunu unutmayalım. keşke günlükçüler ve ky ların hepsi dökülse. hissede kalan ky lar için harika olur. ytd

6. Işin kısacası gelen gider alan satar ama hep kasa kazanır

Sayfa 108/206 İlkİlk ... 85898106107108109110118158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •