Sayfa 377/814 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    air ben 25-12-2017 tarihinde satışı kastetmedim 26-27-28 tarihindekileri kastettim.%5 aşağı düştüğü için geri kalanını tahtada satabilir.ytd.
    Onun hesabının olduğu kurumdan tahta da satış yok

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    tarkan a grubunu al şirkette yönetin sahibi olursun.önemli olan piyasadaki hisse.acunda A grubunu alıyordu piyasadakini değil.git göltaştada o kadar hisse var fakat orayıda A grubu yönetiyor.zaten piyasadan A grubu hisseyi kaldırmadıktan sonra kimse B hisseyi toplayıpta şirketi yönetemez.ytd
    ortak bunları biliyorum ya farukla ilgisi ne onu anlamıyorum.abi bir şirketi ele geçirmek yönetmek ve hisselerinin çoğunluğuna sahip olmak değilmidir.

kadının yaptığı :1-a grubunu eline aldı şirket yönetmeye başladı
    kadının yapacağı :2-tahsislilerle hisseleri çoğaltmak ki bunun için şti nin içini doldurarak yapması gerekir.Ki hemen başladı zaten şirket değerlemesi yapıyor değerleme yaparak şirketin içine girecek kural bu zaten

faruk yok yok gitti o gitti

3.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Onun hesabının olduğu kurumdan tahta da satış yok

bilmem anlatabildim mi )

4. sağol airforce.
    tarkan sen gitti diye düşün bende var diye düşüneyim.herkes için hayırlı olur inşallah.ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    sağol airforce.
    tarkan sen gitti diye düşün bende var diye düşüneyim.herkes için hayırlı olur inşallah.ytd.
    hayırlısı ortak hakkımızdan hayırlısı ama ben inanıyorum hatun bu işi başaracak.

6. Hani hacimli yukarı çıkıyordu. Yaklaşık 280.000 lot satıldı hisse düştü. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    Hani hacimli yukarı çıkıyordu. Yaklaşık 280.000 lot satıldı hisse düştü. Ytd
    Yaw uğur bu laflara gerek yok düşer düşer çıkar çıkar ayrica cikarken 700k ile cikiyor nispeten hacimsiz yani

8. Spk başkanın süresi kanuna göre 5 yil olduğuna göre ocak ayinda doluyor ya bir defaya mahsus suresi uzatılacak veya yeni başkan atanacak bakıyorum iki bültendir kayda değer bir kararin çıktığı yok kurul toplanmıyor olabilir ufak tefek ilke kararlar aliyorlar gibi duruyor

Sayfa 377/814 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •