Sayfa 99/198 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 785 - 792 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

1. VKING - Viking Kağıt

Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Meksa global ve marbaş bu hafta içi B grubu beklentisiyle kısacı oldular,,bugün döküldüler,,meksada 16 bin kaldı sadece,,strese gerek yok yani...
    Birader ordan satan zaten serefszin kendisi. Baskası degil yani ki meksanın satısta 12.000 lotu vardı kapanışta madem derdi toplamak kacırmaz alırdı niye almadı cünkü oda kendi... Yani ele vermeye calışıyorlar bilginiz olsun... Sen bi 50.000 lot yaz bak bakalım hemen nasıl veriyo sana izle.. Bunlar tam orspu cocugu verip cıkmaya calısıyolar

2. şirket 2017 2. yarısında eş zamanlı sermaye azaltımı ve kademeli sermaye arttırımı ile ortalama Fiili dolaşım değeri 9,4 milyon olmakta ve B ye geçmek için gerekli olan 10 milyon TL yi geçecememektedir mi şimdi arkadaşımla incelem sonucu bunu bulduk 6 aylık
    ortalamayı toplayıp bölersen tamam ama fiili dolaşıma göre iş değişiyor maliyetim 1.21 zarar yok ama yarın son bir teyit edecem başka bir arkadaştan ona göre kalacağım ya da çıkacağım ha ben ne dedim B grubu beklentisi olursa diye olmazsa durmam Karizma bene emin değilim sende tama emin olmadan tekrar hesapla b grubunu terzico senden kültürlü olduğum kesin ben insanların moralini bozmayın anlamında susun dedim yoksa benim gibi herkesin hakkı var yazmaya ama bak ben b grubu fiili doalşım direnç yazıyorum ve şart b gru olacaksa dedim ilk günden beri ha bana pazarlamacı diyecek olan varsa zekasından şüphe duyarım 1.21 maliyet ve kağıt en fazla 1.33 görmüş ve bu kağaıda yüklü giren enayidir bende girmedim ve girdiğim lot 8 bin lot
    12 kademe için mal pazarlanmaz artı mal pazarlama ya da milleti yanlış yönlendireck kadar şeref yoksunu değilim borsacı da değilim 1.31 benim için önemliydi ha B grubu olamaz millet ümidi keser bi bakarsın piyasa yapaıcı anlaşması haberi uçar ama burası zaten düşük eskinin0.50-.060 arası galiba artık aldım sattım şu bu demiyecem yarın belli olur b grubu bugün bunu araştıracağım sadece son yazım ister uçsun ister düşsün herkese bol kazanç ve hayırlı cumalar şimdiden yatırım batırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    ne oldu nereye kayboldunuz yenilerrr en cok düşene girmiş hadi iyisiniz böyle adamın solugunu keserler işte.. düşünce gaz verenler yok bugün hepsi kacmış vay be
    Ben ve arkadasim osmanlidan aldigimiz lotlar duruyor.satmadik satildiginda paylasacam

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. VKING - Viking Kağıt

Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    şirket 2017 2. yarısında eş zamanlı sermaye azaltımı ve kademeli sermaye arttırımı ile ortalama Fiili dolaşım değeri 9,4 milyon olmakta ve B ye geçmek için gerekli olan 10 milyon TL yi geçecememektedir mi şimdi arkadaşımla incelem sonucu bunu bulduk 6 aylık
    ortalamayı toplayıp bölersen tamam ama fiili dolaşıma göre iş değişiyor maliyetim 1.21 zarar yok ama yarın son bir teyit edecem başka bir arkadaştan ona göre kalacağım ya da çıkacağım ha ben ne dedim B grubu beklentisi olursa diye olmazsa durmam Karizma bene emin değilim sende tama emin olmadan tekrar hesapla b grubunu terzico senden kültürlü olduğum kesin ben insanların moralini bozmayın anlamında susun dedim yoksa benim gibi herkesin hakkı var yazmaya ama bak ben b grubu fiili doalşım direnç yazıyorum ve şart b gru olacaksa dedim ilk günden beri ha bana pazarlamacı diyecek olan varsa zekasından şüphe duyarım 1.21 maliyet ve kağıt en fazla 1.33 görmüş ve bu kağaıda yüklü giren enayidir bende girmedim ve girdiğim lot 8 bin lot
    12 kademe için mal pazarlanmaz artı mal pazarlama ya da milleti yanlış yönlendireck kadar şeref yoksunu değilim borsacı da değilim 1.31 benim için önemliydi ha B grubu olamaz millet ümidi keser bi bakarsın piyasa yapaıcı anlaşması haberi uçar ama burası zaten düşük eskinin0.50-.060 arası galiba artık aldım sattım şu bu demiyecem yarın belli olur b grubu bugün bunu araştıracağım sadece son yazım ister uçsun ister düşsün herkese bol kazanç ve hayırlı cumalar şimdiden yatırım batırım tavsiyesi değildir
    Kardesim gergin herkez bu serefszler yüzünden. Piyasada 9 milyon 14 bin lotu var. Benım hesabıma göre ortalamasıda 1.11 şuan.. Tam sınırlarda. Maliyeti buralar olan Risk almak istemeyen durumu degerlendirsin yarın . Zaten gördüğünüz gibi hisse ucmuyo yerinde duruyor.

5.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    şirket 2017 2. yarısında eş zamanlı sermaye azaltımı ve kademeli sermaye arttırımı ile ortalama Fiili dolaşım değeri 9,4 milyon olmakta ve B ye geçmek için gerekli olan 10 milyon TL yi geçecememektedir mi şimdi arkadaşımla incelem sonucu bunu bulduk 6 aylık
    Şuanda 6 aylık ortalama tam olarak 1,12 isteyen tek tek hesaplasın,,sermayesi 9,037*1,12=1012 yani B grubuna geçiyor...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

6. Arkadaslar yokmu net bise soylesen b gurubuna gececekmi gecmicekmi bukagit

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Arkadaslar yokmu net bise soylesen b gurubuna gececekmi gecmicekmi bukagit

Hissenin gidişine göre gecmiycek gibi baksana sürünüyor. Tam sınırda durum şuan risk var yani

8. Şu anda 6 aylık ortalama 1,12 ve dolaşımdaki pay adedi 9.014.455.dolayısıyla 1,12x9.014.455=10.100.00 yapıyor yani b grubu oluyor.Birbirine suc atma işine gelince arkadaşlar boşuna kavgaya gerek yok o gördüğünüz kurumlar fonların aracı kurumları ki 2 gündür genel takaslarda gözüküyo emeklilik ve yatırım fonları yıl sonu oldugu için çıkış yapıyorlar ve speklerde doğal olarak yukardan almak istemiyorlar olayın özeti bu.yarın son mallarınıda alırsa sevgili spekler sonrası Allah kerim.herkese iyi akşamlar

Sayfa 99/198 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •