Sayfa 229/1078 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Son duyumu 6.30 fiyatta TTKOM 1 ay içinde satılabilir şekilindeydi bakalım sonuç nasıl olacak, hatta kağıdı ben kaldıracak değilim gücüm yetmez dedi
    Doğru çıkarsa hiç şaşırmam. Ben de onun gibi haber kaynaklarına sahip olsam ne güzel olurdu... Maalesef biz çizerek, hesaplayaraki bekleyerek birşeylerin mücadelesini veriyoruz...

TTKOM için haklı olabilir. Grafiğine az önce baktım. Yıllardır 5-7 bandında gidip gelmiş. Son zamanlarda da yine hareketlenmiş. Eğer dediği gibiyse; kendisi ve birileri topluyordur...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Oradakiler hep yaşlı galiba klavye kullanma alışkanlıkları yok
    Ben de çok genç sayılmam hani...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Allah kolaylık versin. Çok riskli bir hisse seçmişsiniz. Fakat şu ana kadar Sistem iyi çalışmış. İnşaAllah devamında da çalışır...

İşlem hacmi fena değil. Satarken daha kolay olacaktır. Benimkisi o yönden canımı sıkıyor...
    Aynen sistem süperdi aslında ama uymadım nasip değilmiş diyorum, birde son zamanlarda manik haretler olmaya başladı bir karın ağrısı var ama bakalım ne yapacak, dün özellikle turuncu olunca o yüzden sormuştum, sabah niyetini belli etti ama sonra kapanış seansına kadar azap çektirdi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğru çıkarsa hiç şaşırmam. Ben de onun gibi haber kaynaklarına sahip olsam ne güzel olurdu... Maalesef biz çizerek, hesaplayaraki bekleyerek birşeylerin mücadelesini veriyoruz...

TTKOM için haklı olabilir. Grafiğine az önce baktım. Yıllardır 5-7 bandında gidip gelmiş. Son zamanlarda da yine hareketlenmiş. Eğer dediği gibiyse; kendisi ve birileri topluyordur...
    Evet Sn. T/A aynen öyle sağlam kaynakları var o çok belli, ama en azından paylaşıyor

Dediğim gibi ben hiç söylediği bir kağıdı alıp satmadım, Twitter üyeliğimde yok
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Evet Sn. T/A aynen öyle sağlam kaynakları var o çok belli, ama en azından paylaşıyor

Dediğim gibi ben hiç söylediği bir kağıdı alıp satmadım, Twitter üyeliğimde yok
    Grup olarak hareket ediyor olabilir. Tek başına borsa çok zor. Ben yetişemiyorum. Hem takip, hem hesap ve hem de işlem tek kişi için çok fazla.

Bir de tek olunca duygusal hareketler başlıyor. Grup olunca istişare ve iş bölümü ile olay basite indirgenir...

Sent from my E6853 using Android mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grup olarak hareket ediyor olabilir. Tek başına borsa çok zor. Ben yetişemiyorum. Hem takip, hem hesap ve hem de işlem tek kişi için çok fazla.

Bir de tek olunca duygusal hareketler başlıyor. Grup olunca istişare ve iş bölümü ile olay basite indirgenir...

Sent from my E6853 using Android mobile app
    Olabilir, ama bir ara kendisini takip edip zarar ettirenler olduğunu ve bilgilerinin birileriyle paylaşıldığından yakınıp tüm hesaplarını kapattığını söyledi, hatta takip edilmesin diye virmanla değil nakit olarak taşıyacağım dedi, bir ara bazı tahtalarda hep zararına çıktığını yazdı, dediğim gibi hiç söylediği kağıdı alıp satmadım,

Şimdi adamın reklamını yapıyor gibi de olmak istemem açıkçası, sonuçta bana ne faydası var ne de zararı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
    Çok basit:
    Para
    Ekip
    Reklam
    Çevre
    Azcık ta bilgi (insider)
    let's do it
    bunu yapıyor iş bilenin kılıç kuş*****n

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,059
    bizdeyse
    para yok.
    ekip yok.
    reklam yapacak kapasite yok
    çevre yok
    bir tek T/A üstadımız var
    o yüzden bizimkisi olmuyor.topal ördek gibi elimizde tuzumuz.
    kim derse burda hıyar var. oraya koşuyoruz

Sayfa 229/1078 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •