Kharkiv palace hatırası.Kızgın granit taş üzerinde bonfile...afiyet olsun...
Son düzenleme : iki gozum; 29-12-2017 saat: 01:46.
Originally Posted by iki gozum Kharkiv hatırası.Kızgın granit taş üzerinde...afiyet olsun... Şaraplar senin olsun, bu et için İzmire gelirim.. ağzımın suyu aktı, şiştim kaldım..
Originally Posted by guneysu Şaraplar senin olsun, bu et için İzmire gelirim.. ağzımın suyu aktı, şiştim kaldım.. Siz gelin yaptırırız. Ben Bizansta yaşasam her cuma akşamından Ukrayna'ya kaçarım. THY de kampanya döneminde gidiş-dönüş 115 dolar
Originally Posted by iki gozum Siz gelin yaptırırız. Ben Bizansta yaşasam her cuma akşamından Ukrayna'ya kaçarım. THY de kampanya döneminde gidiş-dönüş 115 dolar perşembeden İrlanda'nın Ringaskiddy kasabasına gidip, 2 gün sonra İrlanda - ukrayna olabilir..
Originally Posted by guneysu perşembeden İrlanda'nın Ringaskiddy kasabasına gidip, 2 gün sonra İrlanda - ukrayna olabilir.. Üstat fınduk-incir ve hamsi varken ilaca gerek varmı? http://www.hurriyet.com.tr/koyluleri...syani-40671310
Originally Posted by guneysu perşembeden İrlanda'nın Ringaskiddy kasabasına gidip, 2 gün sonra İrlanda - ukrayna olabilir.. Dogrudan eczaneden alsaniz, Irlanda masrafini orada yeriz!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum Rules
Yer İmleri