Sayfa 160/1049 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Dünyada çok fazla oyun bağımlısı varken, 2018'de çok rahat 10usd'yi görmesini beklediğim bir proje: Playkey Düşük işlemcili bilgisayarları oyun canavarına dönüştüren bir proje. Cloud sistemiyle oyun oynamanızı sağlıyor. Güçlü bir cihazınız varsa cloud sistemine destek olarak token de kazanabiliyorsunuz. İco'su yeni bitti, 12 mil token satıldı, 8 milyonu madencilik için ayrıldı, kalan tokenler yakıldı. Henüz büyük bir borsaya girmediği için fiyatı düşük. Ben 650 adet alıp cüzdana attım, birkaç ay bekleyelim bakalım ne olacak! https://coinmarketcap.com/currencies/playkey/
    playkey olarak sadece 3 siteden alınabiliyor sanırım mevcut bilindik sitelerde yokmu ?

2.  Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    playkey olarak sadece 3 siteden alınabiliyor sanırım mevcut bilindik sitelerde yokmu ?
    Yatırım için iyi tarafı da o zaten. Bittrex ya da Binance'ye girdiği an yükselişi başlayacak. Ayrıca Etherdelta Ethereum'un resmi borsası. https://etherdelta.com/#PKT-ETH

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Orada bence hack yoktur. Büyük olasılık cüzdanın yanında .txt dosyası içinde seed ler vardır. (Unutmamak için veya ne olduğunu bilemediği için)
    Yok hocam, seedi unutan bir adam forumlarda yardım istiyor, bu çocuk da "ben kırarım getir" diyor. İlk önce yaşından dolayı adam güvenemiyor ama başka yardım eden olmayınca mecbur kalıyor. Olayın duyulmasından sonra Ledger güncelleme yapıldığına dair açıklama yapmış. Yani cüzdan kaybedilirse güvenlik falan hikaye.

4. Ripple 4 nala.

Gecen seneki yukselisin ustune cila atiyor resmen.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Yok hocam, seedi unutan bir adam forumlarda yardım istiyor, bu çocuk da "ben kırarım getir" diyor. İlk önce yaşından dolayı adam güvenemiyor ama başka yardım eden olmayınca mecbur kalıyor. Olayın duyulmasından sonra Ledger güncelleme yapıldığına dair açıklama yapmış. Yani cüzdan kaybedilirse güvenlik falan hikaye.
    oooOoo çok feci çok.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1

2017 biterken. MARKET durumu (Dolar bazında)

Ripple Ether kadar oldu market büyüklüğü.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Ahmetg Guest
    ABD'de bir kadına, 'Bitcoin üzerinden IŞİD'e para göndermeye çalışma' suçlaması

http://proje.hurriyet.com.tr/bbcnews...bertip=ekonomi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    İnvesting.com daki BTCUSD nin geriye dönük datalar ve fiyatları çok sağlıklı değil. Mesela 8.000 den 3.000 e düşüşteki fiyatlar şu an görünen fiyatlarla farklı, ya da ben çok bilgili olmadığım için yanlış anlaıyorum. Sebebi nedir arkadaşlar?

Bu 8 eylülde paylaşılan grafik uğur.

Sayfa 160/1049 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •