Sayfa 26/472 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3772 madde; 201 - 208 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Seker ziraat ve teb yatırımın alışları iş yatırımın satislari tam gaz devam ediyor.son gunlerde satista gorunen sanko ve ekspresin elinde mal kalmadı.is yatırımın satışlar ne zaman kesilecek bakalim.bugunku hareketler bence de olumluydu.yatirim tavsiyesi değildir.

2. Ortalama 500bin iş yatırımın elinde oluyor. Satanların büyük oyuncu olduğunu sanmıyorum. İş yatırım kullanıcısı çok sonuçta. Ama şeker den alanlar kilciksiz alıyor. Ve ky olduğunu düşünmüyorum. Bakalım tekkeyi bekleyene ne nasip olacak? YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Meddah1 Yazıyı Oku
    Ortalama 500bin iş yatırımın elinde oluyor. Satanların büyük oyuncu olduğunu sanmıyorum. İş yatırım kullanıcısı çok sonuçta. Ama şeker den alanlar kilciksiz alıyor. Ve ky olduğunu düşünmüyorum. Bakalım tekkeyi bekleyene ne nasip olacak? YTD

Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
    Seker yatirim pimasin brute alinip taban oldugu gunde kilciksiz almisti.sekerdeki alimlar tahta sahibinindir.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bizm tahtacı sağlamcı vesselam 8,59'daki boşluğu da kapattı! Şaka bir yana gap'ta kapandı, motor ısındı "haydi abbas vakit tamam"

Ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 26/472 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •