Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Bazi hatalar yapmissiniz.
    Oncelikle muadiller dediginiz sallama fiyatlar. Ederi zaten ($100K) 380-390 ama adamlar 430 yazmis. Zaten site diyorsunuz yani aidat yuksek, bu donemde gideri dusuk, millet kirayi zorlaniyor, aidat ustune hic cekici degil.
    Ayrica satici yogun piyasaya yeni satis koyarak mali dile dusurmussunuz artik piyasa biliyor ki alici yok satici cok cekmekoy'de.
    Sizin satmaniz icin o 430luk muadilin 380e verip marketten cikmasi lazim.
    Sizin yapmaniz gereken ya emlakciya gidip sessizce 375 ustu senin deyip birakmakti ya da muadili 430 ise 470den ilan verip arayana "mal bu, pazarlik yok" ayagi yapacaktiniz ki muadili gitsin.
    Ben anlamadım 470 diyeceğim arayana da pazarlık yok mal bu diyeceğim.430 yazan arkadaş malını satacak))))))))Sayın alisütçü emlakçı falanmısınız yoksa 430 luk ev sizin portföyde mi)))))Şaka bir yana benim 380 binlik evim istanbul piyasasını etkileyecekse yarından itibaren 500 den aşağı vermem ,kararımı değiştirdim diyeceğim arayanlara.Ben kendimi feda ederim arkadaş, bu kadar emlaktan ekmek yiyen insan aç mı kalsın.İnsanlık ölmedi arkadaş benim evim yarından itibaren 500 işine gelen alsın.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben anlamadım 470 diyeceğim arayana da pazarlık yok mal bu diyeceğim.430 yazan arkadaş malını satacak))))))))Sayın alisütçü emlakçı falanmısınız yoksa 430 luk ev sizin portföyde mi)))))Şaka bir yana benim 380 binlik evim istanbul piyasasını etkileyecekse yarından itibaren 500 den aşağı vermem ,kararımı değiştirdim diyeceğim arayanlara.Ben kendimi feda ederim arkadaş, bu kadar emlaktan ekmek yiyen insan aç mı kalsın.İnsanlık ölmedi arkadaş benim evim yarından itibaren 500 işine gelen alsın.
    Bana da öyle geldi,arkadaş emlakçı herhalde,zaten anlattığı bu hikaye de ülkemizde emlak fiyatlarının neden böyle suni şiştiğini anlatıyor...

3. Evinizi satamamissiniz, kriz var. Fiyati dusmus, emlak kotu yatirimdir. Hemen yargilara varmissiniz.
    Ben ne su cenah bu cenahdanim, ne de oradan buradan nemalaniyorum.
    Bilmiyorsunuz, bilmediginizi kabul etmiyorsunuz. Ben biliyorum demiyorum. Ama bunca yildir siz ve sizin gibiler surekli kriz ve cokus senaryosu pompaladiniz da sonuc ne oldu diyorum? Bir kere de ozelestiri yapin. Biz bilemedik deyin. Issizlik var, ekonomi kotu, isler kotu, soyle batiyor, boyle batiyor. Eeeee. Sonuc? Batan banka goremiyorum.
    Eskiden oldukca cok gormustum. Devlet maaslari veriyor mu? Veriyor.
    Istanbul'da yasayan var mi? Trafige cikan var mi? Kopru gecen var mi? Sabah aksam kac saatte geciyorsunuz? Trafikte, arac sayisinda, akaryakit tuketiminde dusus var mi? Yok.
    Elektrik tuketimi nasil? Dusus var mi?
    Son 1 yilda kac kez yurtdisina ciktiniz? Havaalanlarinda kalabalik nasil? Pasaport kuyrugunda bekliyor musunuz? Bu insanlarin hepsi iktidar yanlisi, rusvetci, yolsuzluk yapan, ihale alan adamlar mi, para nereden geliyor?
    Borsa 120 bin oldu. Bu paralar nereden geliyor?
    Arac MTV, OTV neredeyse 2ye katladi, bu arabalari alanlar kim? Hepsi yandas mi?
    Kafayi kumdan cikarin, etrafa bakin. Kendi mikro kozmozunuzda sabah aksam Sozcu okuyup, Ulusal TV seyrederseniz kafa gider iste boyle.
    Egitim soyle egitim boyle. Kac yasiniza gelmissiniz, Turkiye'de egitim sisteminin avrupayi amerikayi kiskandirir seviyede oldugu bir donem oldu mu? Son 1000 yilda olmus mu?
    Enflasyonun dusuk oldugu, fiyatlarin sabit oldugu bir donem var mi? Osmanlidan beri Turk parasinin dolardan kuvvetli oldugu donem var mi? Issizligin %5 oldugu donem var mi?
    Neyi elestiriyorsunuz? Utopyadan donun ayaginiz yere bassin. Sanki Turkiye 10 yil once Isvicreydi de son 10 yilda bu hallere dustu gibi konusuyorsunuz. Turkiye 3 asagi 5 yukari bu hallerdeydi, ne ucuyor ne batiyor. Sadece siz surekli negatif dusunup gordugunuz icin sizin gibi dusunmeyenleri de hemen iktidar yandasi, su cenahdan, buradan nemalaniyor diye yaftaliyorsunuz.
    Samimi olarak boyle dusunuyorsaniz kurun bir parti, girin secime, anlatin derdinizi, sizin gibi dusunen kac kisi var, dogrusunu yanlisini gorun.
    Bu arada beyin gocunu bana anlatmayin ben de yurtdisina gidip yillarca calistim. Farkli yasam, para vs motivasyonlar ile giden donen donmeyen bircok genc vardir ve olacaktir, gecmiste de olmustur. Bunu guncel olaylarla 1e1 iliskilendiremezsiniz. Avrupali bircok muhendis yonetici de Korfez ulkelerinde calisir. Kendi ulkelerinden daha iyi imkanlar ve vergisiz gelir oldugu icin. Avrupada ozgurluk az, Suudide cok oldugu icin degil.

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    ....
    Ben ne su cenah bu cenahdanim, ne de oradan buradan nemalaniyorum....
    Sorsan Limak'lar, Kolin'ler Cengiz'ler de böyle söyler. Ama bu gerçeği değiştirmez...
    Hukuk guguk olduysa anayasa mahkemesine gidin diyen birini ciddiye mi alalım?
    Adamlar sırf KHK ile ihraç ettikleri kişiler AIHM gidemesin diye komisyon diye bişey uydurdu. Onun da ne yaptığı belli değil.
    Sen hala a haber, trt haber izleyip herşey çohh güzel de... Irak-Suriye karışınca onları biz kabul ettik ama bizi kabul edecek kimse de olmayacak.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Evinizi satamamissiniz, kriz var. Fiyati dusmus, emlak kotu yatirimdir. Hemen yargilara varmissiniz.
    Ben ne su cenah bu cenahdanim, ne de oradan buradan nemalaniyorum.
    Bilmiyorsunuz, bilmediginizi kabul etmiyorsunuz. Ben biliyorum demiyorum. Ama bunca yildir siz ve sizin gibiler surekli kriz ve cokus senaryosu pompaladiniz da sonuc ne oldu diyorum? Bir kere de ozelestiri yapin. Biz bilemedik deyin. Issizlik var, ekonomi kotu, isler kotu, soyle batiyor, boyle batiyor. Eeeee. Sonuc? Batan banka goremiyorum. ..........................................
    Zenginleşmenin de fakirleşmenin de üç günde olmayacağını, bunların uzun vadeli şeyler olduğunu aslında çok iyi biliyorsunuz.
    Ama çocukça bir mantıkla "ee hani batıyorduk bakın batmamışız" demek işinize geliyor.

Emlakta sonsuza kadar yükseliş bekleniyordu, ne oldu?
    Gördüğünüz gibi felaket senaryolarının ilk aşaması gerçekleşmeye başladı.
    Görünen köy kılavuz istemez, gidişatımız beli, daha neyi anlatıyorsunuz siz?
    Ait olduğunuz cenahı savunmak için son fırsatları değerlendiriyorsunuz, besbelli.
    Zira bundan birkaç yıl sonra muhtemelen savunmak için ortaya koyabileceğiniz pek argüman kalmayacak.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •