Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 809/1014 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Vergimin nereye harcandığının hesabını soramıyorum .

Demokrasinin ana kuralı ...

Bkz. magna carta

Bkz Boston çay partisi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Ben osmalıdan bahsetmedim oraya getiren sizsiniz. Bu dünyada şu an yaşanan tüm acıların nedeni avrupa amerika. Ve onların hukuk kriterlerine göre biz antideomkratız öylemi??
    O bahsettiğiniz new york londra bunlar libyaya ıraka afganistana demokrası götürdüler öylemi? Afganistanın bu hale gelmesinin nedeni taliban mı? Veya ne oldu hani kimyasal silah vardı ırakta aa yalanmı? new york çok medeni ama değilmi ama . John lennon maykıl ceksın martin luter king malcom vs bunları öldürürz kendi başkanımıa suikast ikiz kuleleri bizd bomlar afganizsana ırağa gireriz ama medeniniyz sentral parkımız var ohh miss bak ne güzel şehirleşiyoz kızl derileirde öldürüdk. Olsun filmi çektik gurtlarla dans ödeştik
    İşte amerika böyledir. ingiltere medenimi kraliyetle yönetiyliypr güldürmeyin. Laydi diyi kim ödürdü? Kaza pardpn ama mednei işte . Paris bokuyla oynuyodu cezayir vs. ama işte onları görmezden gelelim.Sayelerinde mednei oldular.
    Siz Osmanlının tırnağı olamazsınız. Cengiz han bunların yanında melek kalır.
    Ha bu arada aya gittiler dimi bunada inanırsınız
    Neyse kalın sağlıcakla
    Daha dün maraşta çorumda sırf kendi mezhebinden değil diye onlarca insanı katleden sivasta yakan kim?
    Bunu 80-100 yıl önce abd de zencilere yapıyorlardı... sen daha o noktadasın...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Hukuku begenmiyorsaniz rahatsizlik varsa hakkinizi ust mercide arayin diyoruz, boyle mantik olur mu diyorlar. Ya ne diyelim?
    Yonetimden memnun degilseniz, kurun parti, gecin siz yonetin, millet sizi secerse basimizin ustune diyoruz. Iktidar yanlisi, iahle aliyor, sorsan ihaleciler de boyle soyler diyorsunuz.
    Ya siz kimsiniz kardesim?
    Memnun degilsen seni tutan yok, buyur avrupa amerika orada duruyor. Kalitene, bilgine, yetenegine guveniyorsan git is bul calis, kazan, daha guzel yasa. Elini mi tutuyoruz. Seni illa burada memnun etmek zorunda miyiz?
    Ben diyorum ki, senin memnun olacagin yok. Agziyla kus tutsa ama eliyle tutmadi diyeceksin.

Mesru yollardan yapilacagi soyluyoruz. Vergini vereceksin, hakkini arayacaksin, bulamadin mi? Ust merciye gideceksin. Ulkeyi kotu yonetiyorlar diyorsan secimde gidip oyunu vereceksin. Elestirin varsa yapacaksin ama seni elestirene de tahammul edeceksin, suncu buncu demeyeceksin.

Askerlik yaptiysaniz bilirsiniz, ayni ortamda surekli yakinanlar, halinden memnun olanlar, durumu idare edenler, sartlari kabul edip bitirmeye bakanlar vs vs vardir. Bunun dogrusu yanlisi iyisi kotusu olmaz. Turkiye'de hayat sartlari bunlar, eskiden de 3 asagi 5 yukari buydu, isteriz ki daha iyi olsun, herkes metroyla ise gitsin gelsin, enflasyon 0 olsun, dolar 1 TL olsun, egitim sahane olsun, Isvecliler gelsin burada okusun vs vs. Ama yemek bu, yersen.

Tekrar soyluyorum, kimse isler super demiyor ama hersey kotu diyene de itiraz ederim. Seninle ayni dusunmeyeni yaftalamana asagilamana kendini nimet baskasini cahil gormene izin vermem. Sizleri burada tutmak gibi bir gorevi yok kimsenin, gider hayran oldugun yerlerde yasarsin yasayabilirsen.
    Ekonomik hayat şartları böyle idi diyelim.
    Peki sosyal ve hukuki şartlar böyle miydi?
    Kaç karikatüriste dava açıldı geçmişte başbakanı çizdi diye? Kaç gazeteci haber yaptı diye tutuklandı?
    Kaç sivil ölümü örtbas edildi!!!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Vergimin nereye harcandığının hesabını soramıyorum .

Demokrasinin ana kuralı ...

Bkz. magna carta

Bkz Boston çay partisi
    Kur partini, halk seni seçerse sor hesabını. Ama sağda solda elestirme...
    🤣😂🤣😂🤣

5. Şu tarza bakın. "Sen kimsin, git beğendiğin ülkeye" falan.
    Bir de beğenmiyorsak üst merciye şikayet edecekmişiz. Sanki ülkede tüm mercilerin "tek ses" olduğunu bilmeyen kalmış gibi hikaye yazıyor.

Neyse.. Anlaşılan rumeniggelerin ardı arkası kesilmeyecek bu forumda.
    Kimse buna cevap vermediğine göre herkes bloklamış olmalı.
    Bir sazan benmişim zaar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Nasyonel sosyalist partisi almanyada seçimle mi başa gelmişti darbeyle mi anımsayamadım anımsayanınız var mı

7. Birgün bir Kadı, bir fırının önünden geçerken güzel bir koku almış. Vitrinde, toprak güveç içinde nar gibi kızarmış, sahibini bekleyen nefis bir ördek duruyormuş.

Kadı, fırıncıya ‘Bunu bana ver’ demiş. Kadı’ya itiraz edilir mi? Fırıncı hemen ördeği paketleyip Kadıya vermiş.

Az sonra ördeğin sahibi fırına gelmiş; ‘Hani bizim ördek?’ diye sormuş. Fırıncı boynunu büküp ‘Uçtu’ deyince iş kavgaya dönüşmüş.

Kavga sırasında fırıncı, araya giren bir gayrimüslim müşterinin gözünü çıkarmış; çok korkmuş; kaçmış.

Bir duvardan atlarken, öteki taraftaki hamile bir kadının üstüne düşmüş. Kadın o anda düşük yapmış. Kadının kocası da fırıncıyı kovalamaya başlamış.

Fırıncı yolda bir Yahudi vatandaşa çarpıp yere devirmiş. O da, peşlerine takılmış.

Sonunda duruma müdahale eden zaptiyeler hepsini yakalayarak Kadı’nın karşısına çıkarmışlar.

Bütün bu olayların başlangıç müsebbibi / sorumlusu olan Kadı sırayla sormuş…

Ördeğin sahibi, “Bu adam, ördeği hiç etti, ‘ördeğin uçtu’ dedi; bana iade etmedi” diye konuşmuş.

Kadı (işin kendisine dayanmaması için), kara kaplı defterini açmış: “Ördeğin karşısında tayyar yazılı. Tayyar ‘Uçar’ anlamına gelir. O halde ördeğin uçması suç değildir; fırıncının beraatine” demiş.

Gözü çıkan gayrimüslim vatandaşa sormuş. Onun şikayetine de kara kaplı defterden bir madde bulmuş: Her kim, gayrimüslimin iki gözünü çıkara, o müslimin tek gözü çıkarıla.

Davacı, Benim tek gözüm çıktı. Şimdi ne olacak? diye sorunca,

Kadı: Şimdi fırıncı senin öbür gözünü de çıkaracak, biz de onun tek gözünü çıkaracağız.

Tabii gayrimüslim şikayetinden hemen vazgeçmiş. Fırıncı bu davadan da beraat etmiş.

Çocuğunu düşüren kadının kocasına da Kadı: Tamam. Karını vereceksin, bu adam yerine yeni çocuk koyacak. Böyle olunca adam da şikayetini anında geri almış. Fırıncı bu davadan da kurtulmuş.

Kadı dönmüş Yahudi’ye: Senin şikayetin nedir bre? Yahudi bir süre düşündükten sonra ellerini açmış, Ne diyeyim Kadı efendi, “Adaletinle bin yaşa sen emi?”

Kıssadan hisse bu fıkrayı Süleyman Demirel anlattıktan sonra kendisini dinleyenlere dönerek: “***** öpen kadı ise, Kimi kime şikâyet edeceksin? Bugün ülkedeki durum bu” demiş.

Ülkede yüksek yargı üyelerinin fiili olarak çoğunu bir partinin genel başkanı atıyor ve bazı coook akıllılar da bu partiyi yargıya şikayet et diyor...
    Sen kendini uyanık mi sanıyorsun?

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Ben osmalıdan bahsetmedim oraya getiren sizsiniz. Bu dünyada şu an yaşanan tüm acıların nedeni avrupa amerika. Ve onların hukuk kriterlerine göre biz antideomkratız öylemi??
    O bahsettiğiniz new york londra bunlar libyaya ıraka afganistana demokrası götürdüler öylemi? Afganistanın bu hale gelmesinin nedeni taliban mı? Veya ne oldu hani kimyasal silah vardı ırakta aa yalanmı? new york çok medeni ama değilmi ama . John lennon maykıl ceksın martin luter king malcom vs bunları öldürürz kendi başkanımıa suikast ikiz kuleleri bizd bomlar afganizsana ırağa gireriz ama medeniniyz sentral parkımız var ohh miss bak ne güzel şehirleşiyoz kızl derileirde öldürüdk. Olsun filmi çektik gurtlarla dans ödeştik
    İşte amerika böyledir. ingiltere medenimi kraliyetle yönetiyliypr güldürmeyin. Laydi diyi kim ödürdü? Kaza pardpn ama mednei işte . Paris bokuyla oynuyodu cezayir vs. ama işte onları görmezden gelelim.Sayelerinde mednei oldular.
    Siz Osmanlının tırnağı olamazsınız. Cengiz han bunların yanında melek kalır.
    Ha bu arada aya gittiler dimi bunada inanırsınız
    Neyse kalın sağlıcakla
    Bak bu yazıya diyeceğim yok.Elin emperyalistine medeni demem ben.Medeni olsa kaç tane ülkeyi binbir hesapla darmadağın etmezlerdi buna diyeceğim yok.Benim iktidara eleştirim kendi ayaklarımızın üzerinde durabileceğimiz bir sistem kurmamaları.Gelişme ilerleme diye habire borçlanıp parayı altyapıya avm ye lüks sitelere gömmeleri.Şehir hastaneleri köprüler 3.havalimanıhep 25 yıl borcu ödenecek projeler.Hele kanal istanbul denince tüylerim diken diken oluyor.Arkadaşlar bu kadar zengin değiliz bu sistem yanlış.

Sayfa 809/1014 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •