Sayfa 48/712 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 5691 madde; 377 - 384 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. Saat 2 de diyor daha baslamadi yav

SM-T310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Nasıl bir kağıttır bu arkadaş, 0,90 dan takip ettim alamadım. 3 leri gördü. 2,12 den aldım 2 ye düştü 2,10 dan sattım. Şimdi arkasından bakıyorum. Alsam da almasamda diken üstündeyim

3.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Programı izleyemedik, kısaca ne söylediklerini paylaşabilirmisiniz ?
    Salı programında Yarın ( 15.03.2017 çarşamba) ,MTE ninde olduğu 5 şirket için bilanço yorumu olacak dendi.
    Bu nedenle paylaştım.

Çarşamba fed akşam ne yapar yorumları oldu, yayınlanmadı.
    Takip ettim çünkü MTE de tekfen ve THY yi fed riski ile satıp kısa pozisyon beklentili Orge ve MTE almıştım.
    MTE sabah 2,22 ye 20.000 koyunca oluşan 2,42 çıkışına neden oldum.
    yarısını bile alamadan fırladı.
    Orge de sinirden zun kısa hepsini verdim.
    7,70 flama nasip olmadı, bekliyordum ertesi gün 7,69 kapadı.
    makina için kısa ve uzun da beklentim iyi.
    Uzun ları iyice uzatıp, kısalara da selam çakarız artık.

4. 2.34 e emiri girdim 40 larda dolandi 38den aldim..35 kapadi ulan keko yap soyle guzel bir hareket 3 lere dogru...

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Takas varmi arkadaslar

6. [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7. MAKTK - Makina Takım

Bana göre tüm dünyada borsa tamamen insanların algıları ve pisikolojileri üzerine kurulmuş bir sistem üzerinde yürüyor,o teknikler grafikler hep yatırımcıların hangi pisikolojiyle al yada sat emirleriyle oluşan şeyler,peki bunu nasıl başarıyorlar?tabiki görsel ve yazılı basın yoluyla ! Haberlerle beklenti algısı oluşturup yatırımcı topluyor veya yatırımcı silkeliyorlar
    "Aynı yerde alalım aynı yerde satalım diye teknik analiz detek direnç diye birşey icat ettiler ve bize yutturdular senelerce
    Bize önce kuralları öğrettiler..sonra burada bunu yap dediler..ve orada ne yapacağımızı hep önceden bildiler,zaten senin nerede ne yapacağını bildikleri içinde hep senden önce sattılar veya hep senden önce aldılar aslında tüm olay bu kadar basit !
    Ben kendi adıma uzun vade yatırımcı olduğum için bu tip destek direnç çanak çömlek işleriyle ilgilenmiyorum yok şurayı geçerse zıplarmış yok şurayı kırarsa çakılırmış umurumda değil,yaa arkadaş senin bu bildiğini tahtayı yapanlarda biliyor zaten bu kuralları koyan ve seni buna inandıranlar onlar sen daha neyin hesabını desteğini direncini yapıyorsun ki

Alın size güzel bir örnek [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 48/712 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •