İlk inde net lot ta alici gibi görünse de ikinci resimde arada büyük fark yok gibi ama sol alt köşede yavaş yavas gecirme bariz belli
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk inde net lot ta alici gibi görünse de ikinci resimde arada büyük fark yok gibi ama sol alt köşede yavaş yavas gecirme bariz belli
Hiç birşey demeyelim çünkü free takılıyor 4_3 aralığı o kadar kaskilleyecek ky bulmasaydi emin olun buralar hayal olurdu kisada hoş hala ky kardeş bulabiliyor ona sasiyorum işin doğrusu ....fiyat hiç telaffuz bile etmeyin borsanin kuralıdır beklentinin tersi... ne yazarsanız onun tersine çalışacaktir
Adana c ye bak beee .....bi konuda itirafta bulunayım hiç bişe edemez derdim kendi kendime ama tam psikolojiye oynuyor Adana'dan satanlar sattı yarın öbür gün daha da gider diyenler olurda alisa gelirseki gelecek biliyor hasirtti diye geçiyor ondan sonra galip zede [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Yeri degil ama atayim adamin diger hane sorunu var nasıl ..... resimdeki gibi olacak diger hane ...malına heveslenen olursa geçiriyor kardeşim bu kadar basiit .... istiab haddini asmayalim lütfen hepiniz hayırlı akşamlar [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Herzaman yaptığı son dakika yükselişini yapmadı. Sanki burayı okuyor adiler. Son dakika 2, 55 satış verdim bir miktar onu bile almadı. Bi mok olmaz artık bundan. Sanırım ben bir üç ay daha burda mahsur kalacam.ytd
Ne sandiniz arkadaşlar tabiki takip ediyorlar ona göre sekil veriyor lar 4_3 aralığındaki coşkuyu hatırlayın 6 lar kimin agizndan cikti ise ekmeğe yağ sürenler onlardi sadece bura degil sosyal medyayida cok iyi kullanıyor ...almazz çünkü alıcı değil hala anlaşılmıyor sahipli hisselerin gitmesinin tek kuralı vardir alıcı olmayacak mevcut pozisyondakileri yada küçük bir alıcı gurubunu tasiaycak ...hisse alim haberi degil sehven gelmiş bir haber var ortada satım haberi olmaliydi çünkü 1.5ay önce toplanmış mallar bosaltildi simdiki senaryo muhtemelen alıcının durumuna göre sekil alacak
Yer İmleri