Sayfa 405/501 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. İlk inde net lot ta alici gibi görünse de ikinci resimde arada büyük fark yok gibi ama sol alt köşede yavaş yavas gecirme bariz belli

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Tahtalarında kimse işlem yapamaz hepinizin ne kadar lotu var tek tek biliyor yabancı tahtalarda aha metro geldi uçurur algısı na oynuyor kendi tahtasında farkli kurumlardan geçire bildigi kadar ....bugün avgyo kaldırıldı ky saldirdi oradada geçirdi..... Unutmayin alıcı bulursa affetmez 2,5 van satar 0.50 krs tan yerine koyar aman aman istiab haddini asmayin

Şimdiden 2, 50 lerden alanlara geçmiş olsun diyelim mi o zaman. Kapanışta taş catlasın 2, 7 yapar yarın açılış 2,5 olur herhalde. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Şimdiden 2, 50 lerden alanlara geçmiş olsun diyelim mi o zaman. Kapanışta taş catlasın 2, 7 yapar yarın açılış 2,5 olur herhalde. Ytd
    Hiç birşey demeyelim çünkü free takılıyor 4_3 aralığı o kadar kaskilleyecek ky bulmasaydi emin olun buralar hayal olurdu kisada hoş hala ky kardeş bulabiliyor ona sasiyorum işin doğrusu ....fiyat hiç telaffuz bile etmeyin borsanin kuralıdır beklentinin tersi... ne yazarsanız onun tersine çalışacaktir

4. Adana c ye bak beee .....bi konuda itirafta bulunayım hiç bişe edemez derdim kendi kendime ama tam psikolojiye oynuyor Adana'dan satanlar sattı yarın öbür gün daha da gider diyenler olurda alisa gelirseki gelecek biliyor hasirtti diye geçiyor ondan sonra galip zede [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

5. Yeri degil ama atayim adamin diger hane sorunu var nasıl ..... resimdeki gibi olacak diger hane ...malına heveslenen olursa geçiriyor kardeşim bu kadar basiit .... istiab haddini asmayalim lütfen hepiniz hayırlı akşamlar [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

6. Herzaman yaptığı son dakika yükselişini yapmadı. Sanki burayı okuyor adiler. Son dakika 2, 55 satış verdim bir miktar onu bile almadı. Bi mok olmaz artık bundan. Sanırım ben bir üç ay daha burda mahsur kalacam.ytd

7.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Herzaman yaptığı son dakika yükselişini yapmadı. Sanki burayı okuyor adiler. Son dakika 2, 55 satış verdim bir miktar onu bile almadı. Bi mok olmaz artık bundan. Sanırım ben bir üç ay daha burda mahsur kalacam.ytd
    Ne sandiniz arkadaşlar tabiki takip ediyorlar ona göre sekil veriyor lar 4_3 aralığındaki coşkuyu hatırlayın 6 lar kimin agizndan cikti ise ekmeğe yağ sürenler onlardi sadece bura degil sosyal medyayida cok iyi kullanıyor ...almazz çünkü alıcı değil hala anlaşılmıyor sahipli hisselerin gitmesinin tek kuralı vardir alıcı olmayacak mevcut pozisyondakileri yada küçük bir alıcı gurubunu tasiaycak ...hisse alim haberi degil sehven gelmiş bir haber var ortada satım haberi olmaliydi çünkü 1.5ay önce toplanmış mallar bosaltildi simdiki senaryo muhtemelen alıcının durumuna göre sekil alacak

8.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Ne sandiniz arkadaşlar tabiki takip ediyorlar ona göre sekil veriyor lar 4_3 aralığındaki coşkuyu hatırlayın 6 lar kimin agizndan cikti ise ekmeğe yağ sürenler onlardi sadece bura degil sosyal medyayida cok iyi kullanıyor ...almazz çünkü alıcı değil hala anlaşılmıyor sahipli hisselerin gitmesinin tek kuralı vardir alıcı olmayacak mevcut pozisyondakileri yada küçük bir alıcı gurubunu tasiaycak ...hisse alim haberi degil sehven gelmiş bir haber var ortada satım haberi olmaliydi çünkü 1.5ay önce toplanmış mallar bosaltildi simdiki senaryo muhtemelen alıcının durumuna göre sekil alacak

Daha satar mı sizce yarında düşecek anladık da kaça kadar düşer daha hiç mi bir tepki olmayacak. Kaç gündür en çok düşenlerde ilk sıralarda ayıp ya bu kadar da olmaz yani şu piyasada bunu tek yapan galip yatırımcılarını bir yahudi gibi görüyor herhalde. Ytd

Sayfa 405/501 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •