Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Çok mutlusunuz demedim. Ama TR'ye dönüp burda çalışmaya ve yaşamaya başlasanız orda olduğunuzdan daha mutsuz olacağınızı düşündüğünüz için dönmüyorsunuz.

2. Yurtdışında mutlu olmanın Türklüğü kaybetmekle ilgisi yok bence. Ayak uydurmak başka bişeydir. Benliğini korumak başka.
    3. İstanbuldan kooperatif meselesi: Bi ik yıl Uganda'da kalan bir arkadaşım anlatmıştı. Adam İngiliz, ingiltere'de emekli olunca birikimi ile Uganda'da kocaman bir çiftlik alıyor. Onlarca çalışan hizmetçi vs. tutuyor. Birikimi İngiltere'de kalksa Londra'da sıradan bir ev alacak kadar. Ama kur farkı, ülkenin sagp falan girince işin içine Uganda'da ağa gibi yaşıyor.
    Sizin o tanıdıklarınız da orda kalsa ortalama bir hayatları olur. Ama buraya gelince direkt birkaç üst sınıfa çıkıyorlar...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1) bunun adi belirsizlik. BUrada oturmus duzen var oraya gidersem ne olacak diye herkeste bir korku var. Hele su sosyal medya yokmu insani iyice TR den sogutuyor. O yuzden sosyal medyaya girmiyorum artik

2) Bir insan hem ecnebi kulturune ayak uydurup hemde Turklugunu koruyamaz. Bunun imkansiz oldugunu 24 yildir ABD de yasayinca anladim gordum bizzat tatbik ettim. Biraz dusunurseniz sizde anlarsiniz.

Yada benim gibi yapacak. Amerikalilara ben Amerikaliyim Turklere ben Turkum muslumanlara ben muslumanim ateistlere bende ateistim diyeceksin. Herhalde ayak uydurmak bu oluyor.

Oysa Turkiye de ne kadar guzeldi bunlara hic gerek yoktu cunku zaten herkes bana benziyor orada. Su hale bak nelerle ugrasiyoruz. Gurbetcilik fakir fukara isi. Bize gore degil.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    1) bunun adi belirsizlik. BUrada oturmus duzen var oraya gidersem ne olacak diye herkeste bir korku var. Hele su sosyal medya yokmu insani iyice TR den sogutuyor. O yuzden sosyal medyaya girmiyorum artik

2) Bir insan hem ecnebi kulturune ayak uydurup hemde Turklugunu koruyamaz. Bunun imkansiz oldugunu 24 yildir ABD de yasayinca anladim gordum bizzat tatbik ettim. Biraz dusunurseniz sizde anlarsiniz.

Yada benim gibi yapacak. Amerikalilara ben Amerikaliyim Turklere ben Turkum muslumanlara ben muslumanim ateistlere bende ateistim diyeceksin. Herhalde ayak uydurmak bu oluyor.

Oysa Turkiye de ne kadar guzeldi bunlara hic gerek yoktu cunku zaten herkes bana benziyor orada. Su hale bak nelerle ugrasiyoruz. Gurbetcilik fakir fukara isi. Bize gore degil.
    Siz birde bizim buralara gelin, sıkıyorsa ateistim, yada ne bileyim falanca inançtanım deyin neler oluyor görürsünüz. Bizim buralarda teröristi bile pipisinin sünnetli olup olmadığına göre sınıflandırıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ...Hele su sosyal medya yokmu insani iyice TR den sogutuyor. O yuzden sosyal medyaya girmiyorum artik

2) .... 24 yildir ABD de yasayinca....
    Hocam o sosyal medyadaki insanların çoğu biçim günlük hayatta karşılaştığımız insanlar. Düşünün halimizi.
    2) 24 yıl önceki TR çok iyiydi diyemem ama bugünkü halinden iyiydi. Yolu köprüsü azdı belki ama insanların birbirine saygısı çoktu.
    Ben küçük şehirde büyüdüm. Orda ramazanda tektük açık olan lokantalar kimsenin zorlaması olmadan camekanı gazete ile kapatırdı. Yılbaşını kutlayana da içkisini içene de kimse laf etmezdi.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Türkiye artık sizin bıraktığınız eski Türkiye değil malesef.
    80'lerdeki sağ sol çatışmaları kadar gergin ortalık.
    Huzurumuz ve geleceğe olan güvenimiz her geçen gün daha da azalıyor.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Türkiye artık sizin bıraktığınız eski Türkiye değil malesef.
    80'lerdeki sağ sol çatışmaları kadar gergin ortalık.
    Huzurumuz ve geleceğe olan güvenimiz her geçen gün daha da azalıyor.

kesinlikle +1

Ahmetg Guest
    Ya oyle saka niyetinde yaziyordum ben buralara Izmire goc etmeyi falan bunuda yillardir burada yapiyorum

ama is ciddiye binmiski baya cok insan bunu dusunuyor

Bakin asagida tartisanlar canli ornekler falan verenler var. Insallah ben emekli olmadan bu Istanbul istilasi Izmirde emlak fiyatlarini firlatmaz yoksa cok uzulucem

https://eksisozluk.com/insanlarin-hi...i--5325004?p=1

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •