Sayfa 598/916 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    Sasada cakalll grup var dikkatli ol kardesim 6.83 den aldim 6.86 sattim 50000 lira zarari cikartim sukur aAllaha 6 haftadir.dunyadan koptum .tovbe bidaha boyle kagitlara girmem 5.30 duserse belki.dikkatli olun arkadaslar kagatta cok baglanmayın bence.

Daha 1,5 ay önce sasa için bu mesajı yazmışsın.anlık duygularla hareket eden biri neye dayanarak tavsiyede bulunur acaba
    Benmi yazmissim.iyi bak kim yazmis ve sasa icin lutfen yorumlarimi oku .ve kimse sasada yokken ben sasadaydim yukselince bir anda herkws ortaya cikti iyi oku yorumlarimi .ve oyle konusalim.sana al demiyorum.temeline bak ve gelecegeme bak temeline bak ve kimler aliyor kimler satiyor takaslarina bak subatrla burdayim sen alma ama takip et benim sasada yazdiklarimin hepsini oku .

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Hadi Gençler şenliği başlatalım ufaktan..

3.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Hadi Gençler şenliği başlatalım ufaktan..
    Uyvar geldiğine göre hareket başlayacaktır. Hoşgeldiniz.

4. Kara cuma geldi

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. 4.30-4.80 aralığında aylarca belki de yıllarca takılacağa benziyor.küçcük ve orta sınıf yatırımcı tutturmuş 6.30 da gap var oraya gelecek diye bekliyor hatta alımlara devam ediyor.Adamlarda bunu bir güzel kullanıyor akşama doğru alış yapıp ertesi gün sabah satıyorlar sonuç aynı ama spekler alış satışdan milleti soyuyorlar.Gap mış mutlaka gapı kapatacakmış iyi de kardeşim 6 yıl sonra o gap kapanacaksa ne anlamı var.

7.  Alıntı Originally Posted by guvenerg Yazıyı Oku
    4.30-4.80 aralığında aylarca belki de yıllarca takılacağa benziyor.küçcük ve orta sınıf yatırımcı tutturmuş 6.30 da gap var oraya gelecek diye bekliyor hatta alımlara devam ediyor.Adamlarda bunu bir güzel kullanıyor akşama doğru alış yapıp ertesi gün sabah satıyorlar sonuç aynı ama spekler alış satışdan milleti soyuyorlar.Gap mış mutlaka gapı kapatacakmış iyi de kardeşim 6 yıl sonra o gap kapanacaksa ne anlamı var.
    Önümüzdeki ayı bulmaz senin Gap )

8. Nerden biliyorsun rüyana mı girdi yine mesnetsiz atan bir küçcücük yatırımcı

Sayfa 598/916 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •