Sayfa 244/948 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Sn.izci çok afaki rakamlardan bahsediyorsunuz , birileri etkiniz altında kalır , büyük zararlar eder - ki hiç kimseye forumdaki yorumlara bakarak alım satım yapmasını tavsiye etmem - , vebal altında kalırsınız. Dostane bir uyarı olarak kabul edin lütfen.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence arkadaş kendi fikirleri arasında tutarlıdır....şimdi bu şirket kendi tahminlerine göre ortaklık gelse bu hissenin fiyatı ne kadar olabilir ??? zarar eden banvitin fiyatı borsada 2 tl lerde iken yabancıya 12,5 tl civarlarından satıldı...banvit daha sonra kar etmeye başladı ve fiyatı en son 28 leri gördü....

banvit fiyatı 2 lerde iken birisi gelse ve şu banvit yabancıya satılırsa fiyatı 28 tl olacak deseydi herhalde herkes ona gülerdi...şimdilik izci arkadaş da bu durumdadır..söyledikleri kendi arasında tutarlıdır ve bana göre mümkündür...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bence arkadaş kendi fikirleri arasında tutarlıdır....şimdi bu şirket kendi tahminlerine göre ortaklık gelse bu hissenin fiyatı ne kadar olabilir ??? zarar eden banvitin fiyatı borsada 2 tl lerde iken yabancıya 12,5 tl civarlarından satıldı...banvit daha sonra kar etmeye başladı ve fiyatı en son 28 leri gördü....

banvit fiyatı 2 lerde iken birisi gelse ve şu banvit yabancıya satılırsa fiyatı 28 tl olacak deseydi herhalde herkes ona gülerdi...şimdilik izci arkadaş da bu durumdadır..söyledikleri kendi arasında tutarlıdır ve bana göre mümkündür...
    Şöyle olursa , böyle olursa ile yatırım yapmıyorum , şuanki duruma göre bahsedilen rakamlar uçuk rakamlar. Bir şirkete ortada hiç bir şey yokken yabancı ortak gelir diye yatırım yapıyorsanız sizin bakış açınızla 350 - 400 tane şirket var halka açık yabancı ortak potansiyeli olan.

Size kendi aranızda iyi eğlenceler.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. TOKİ evleri en büyük müşterisi... TOKİ evi sayısı arttıkça Silverline cirosu ve karı artacaktır...

4.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Şöyle olursa , böyle olursa ile yatırım yapmıyorum , şuanki duruma göre bahsedilen rakamlar uçuk rakamlar. Bir şirkete ortada hiç bir şey yokken yabancı ortak gelir diye yatırım yapıyorsanız sizin bakış açınızla 350 - 400 tane şirket var halka açık yabancı ortak potansiyeli olan.

Size kendi aranızda iyi eğlenceler.
    dostum izci arkadaş şirketin birleşmesini yabancı veya yerli bir ortak ile ilişkilendirmiş...bu birleşme oldu diye kesin ortaklık olacak diyemeyiz ama genelikle geçmişte ortaklığın bir adımı olmuş...yani arkadaş mantıklı ve gerekçeli konuşuyor...söylediklerinin altını dolduruyor...şartlar olgunlaşırsa neden olmasın...dünya çapında ilk 10 arasında olan bir şirket neden hedef büyütüp bir ortaklık kurmasın ???

sasa fiyatı 4-5 tl civarlarında iken orta ve uzunda fiyatı 18 tl olur demiştim...o vakit topikte de bize çok saldırıldı ama şu ana kadar beklentileri hala gerçekleşmemesine rağmen fiyatı 13 tl ye ulaşmıştır...şu anda topiğe gidip şu şu beklentileri gerçekleşirse !!! fiyatı 18 tl olacak dediğimde kimse artık beni yadırgamayacak...

ufkumuzun biraz geniş olması lazım dostlar...beni ve izci arkadaşı başbaşa bırakıp gidiyorsun....iki deliyi bir araya getirmeyecektin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Doslar şirket piyasa değeri an itibariyle 87 milyon.
    Sektöründe Avrupa da 3. Dünyada ilk 10 da bir şirket bu.
    Karlılık ivmelenerek devam ederse büyük ralli olur bu hissede.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum izci arkadaş şirketin birleşmesini yabancı veya yerli bir ortak ile ilişkilendirmiş...bu birleşme oldu diye kesin ortaklık olacak diyemeyiz ama genelikle geçmişte ortaklığın bir adımı olmuş...yani arkadaş mantıklı ve gerekçeli konuşuyor...söylediklerinin altını dolduruyor...şartlar olgunlaşırsa neden olmasın...dünya çapında ilk 10 arasında olan bir şirket neden hedef büyütüp bir ortaklık kurmasın ???

sasa fiyatı 4-5 tl civarlarında iken orta ve uzunda fiyatı 18 tl olur demiştim...o vakit topikte de bize çok saldırıldı ama şu ana kadar beklentileri hala gerçekleşmemesine rağmen fiyatı 13 tl ye ulaşmıştır...şu anda topiğe gidip şu şu beklentileri gerçekleşirse !!! fiyatı 18 tl olacak dediğimde kimse artık beni yadırgamayacak...

ufkumuzun biraz geniş olması lazım dostlar...beni ve izci arkadaşı başbaşa bırakıp gidiyorsun....iki deliyi bir araya getirmeyecektin...
    Bence yanılıyorsunuz , öyle bir niyet olsa pazarlama şirketi ile birleşirlerdi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Bence yanılıyorsunuz , öyle bir niyet olsa pazarlama şirketi ile birleşirlerdi.
    bence bu soruyu izci arkadaşa sorman lazım....çünkü ben şirkete çok da hakim değilim...tanıyan arkadaşlar bu tür soruları cevaplayacaklardır...

8. 25.04.2017 tarihinde yapılan Genel Kurul'un toplantı tutanağının sonunda, şirketin %6,13 oranında hissesine sahip olan Mehmet Engin Çelebi'nin vekilinin soruları var. Bunlar şirket tarafından cevaplandı mı acaba ? İlginç sorular sorulmuş , bir göz atmanızda fayda var.

https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...5ba5a625627f6b

Sayfa 244/948 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •