Bu seffer guyrugu biz gaptırdık galiba. O gaddarda dilki avcusu derleee bana neyse halımız cıksun falumuz. Yakunda bellü olur sonuc
![]()
Bu seffer guyrugu biz gaptırdık galiba. O gaddarda dilki avcusu derleee bana neyse halımız cıksun falumuz. Yakunda bellü olur sonuc
![]()
Spk bülteni :
Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. (Şirket) nezdinde 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat
çerçevesinde devam eden inceleme ve denetimler sonucunda;
1) Şirket malvarlığının SPKn’nin 21. maddesi kapsamında azaltılmasının engellenmesini teminen, SBK Holding A.Ş. ile
Şirket arasında akdedilen kira sözleşmesinin muvazaalı olduğunun tespiti için dava açılmasına,
2) SPKn md. 92/(1)-(b) hükmü gereğince kira sözleşmesinin muvazaalı olduğunun tespiti için Kurulumuzca açılacak olan
dava gerekçe gösterilerek, SPKn md. 92/1-(a) hükmü çerçevesinde, Bodrum 2. İcra Müdürlüğü’nden Kurulumuzca açılacak olan
dava sonuçlanıncaya dek ihalenin ertelenmesinin talep edilmesine,
karar verilmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bülten sadece kervan için çıkmış. Spk selimin ensesinde dava sonuç aşamasında çıktığı an bu işin sonu gelecek inşallah bu aşamada fesih davası daha da önem kazandı dava acanlarin eli dahada güçlendi.
Spk nın bu hareketinden sonra ve sahibinin sözünden çıkmayan ky görünümlülerde meydanlara inmeye başlamışsa bize hayırlı olsun demek düşer ;)
Yapmayın sayın VOLBOR yine okumamışsınız bakın kotasyon yönetmeliğine göre ne demiş BİST
Şirketin Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin (1). fıkrasının "Ortaklığın kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini yerine getirmediğinin tespit edilmesi" şeklindeki (a) bendi kapsamında uyarılmasına ve bu uyarının, Kotasyon Yönergesinin "Kotta Kalma Şartları" başlıklı 32. maddesinin 1. fıkrasının (a) bendinde yer alan, bir takvim yılı içinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerinin yerine getirilmemesi nedeniyle 3 defa uyarılması halinde kotta kalma koşulunun kaybedileceğine yönelik olarak düzenlenen hüküm kapsamında birinci uyarı olarak değerlendirilmesine,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/590878
Hani bizim için önemli değilde yanlış biliyorsunuz bir takvim yılında alınan 3 cezadır sizin birinci ceza diye söylediğiniz geçen takvim yılındaydı.
Hem sorun yok hocam kottan atılsa ne olur. Bak sağolsunlar şirketi o kadar kötü yönetiyorlar ki hem BİST hem SPK ceza yazıyor bu da bizim açtığımız davalarda haklılığımızı ortaya koyuyor.
EEE sn frecell
3 mart 2017 birinci uyarı
bu yıl içinde herhangi bir ikinci uyarı gelince
üçüncü uyarının bu yıl gelmemesi için ne yapmayı planlıyorsunuz
siz yada şirket
kottan atılsa ne olur ha
kottan atılınca görürsünüz ne olacağını
geriye dönüp bir bakın kottan atılan birçok şirket var
ne olmuş yatırımcılarına bir bakın
emsan
cukel
kepez
raks
sabah
vs
vs
vs
bir de sn frecell size delikanlı gibi cevap vereceğiniz bir soru
2,5 - 3 yıl önce bu hisse yi 0,57 krs dan yada daha mütevazi 0,42 krş tan
satıp çıkmış olmayı istemezmi idiniz şu anda
istemezdim cevabınıza komşu köyün köpekleri bile güler ya neyse
sizin cevabınızı merak ettim
üstte saydığım kottan atılan hisselerde bir sürü
açtığı davalarda haklı görülen ky
halen avcunu yalamak ile meşgul
siz açtığınız davada haklı olsanız farklı sonuç mu olacak
yıllardır hep ne dedim
bu kanunlar ile ky avucunu yalar deme dim mi
yine aynı nı diyorum
bari avcunuzu yalamadan önce ellerinizi yıkayın
![]()
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Hocam son bulteni okudunuz mu??? Saydiginiz butun hisseler icleri bos sekilde birakilmistir.
Ancak goruyorsunuz ki dilekcelerimizle, sikayetlerimiz ve suc duyurularimizla sirketin icinin bosaltilmasini engellemeye calisiyoruz.
Sirket aleyhine biz ky nin aleyhine olacak herseyi takip ediyor. Ve davalarimizi aciyoruz.
Gk ve fesih davamiz devam etmekte... Ve ins son BIST ve SPK bulteninde yayimlanan kararlarda lehimize olacaktir.
Gelelim fiyat olayina hocam bu piyasa siz o fiyatta soylediginizde herkes satsaydisiz de biliyorsunuz ki su anda fiyat farkli yerlerde olurdu.
Onun icin biz %5 in uzerindeki kyler olarak fiyata dahil hukuki olarak haklarimiza odaklandik.
Spk bulteni bist karari ve gelecek bir suru kurumlara ait kararlardada goreceginiz uzere calisiyoruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
2,5 3 yıl önce dediğin fiyattan verseydik ama geçti artık. imdi napalim 0,01 guruştan mı verelim. tilki ceketini alıp herşeyini kaybetsin diye gereken yapılıyor. umarım tilki avucunu yalar neyi var neyi yok alayını kaybeder. çünkü artık 0,01 gurutan veremeyiz. ha sen, 0,45-050 guruşlara getirirsin ve bize yazarsın buradan verin gurtulun diye ama önce bi oralara getir . bu saatten sonra 0,45-0,50 den canı isteyen verir istemeyen vermez. vermeyen oldu diye ağlamayı da kes artık. ne ağlak şeysin. YTD
Yer İmleri