Sayfa 201/1049 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Ben sabah transfer yaptım 1.2 usd aldı. Son birkaç gündür ağda yoğunluk var, etherdeltada yaptığım transfer iki gündür ulaşmadı. 12 dolar çok yüksek.
    acaba benmi yanlış bakıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltiniz.
    Fees kısmından eth transaction fee ye baktığımda 0.01 ETH olarak görüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Konu neydi ? bilgi verirmisiniz gözden kaçıranlar da faydalansın tecrübenizden
    tam guvenilir degiller... tam dedikleri gibi emailadresimle crypterium io ya login yaptim 3 adimda nasil cryterium alabilecegimi anlatan bi yazi var idi...oradaki sozde bana ait olan adrese bitcoinlerimi gonderdim.... simdi diyolarki o sendeki address fake idi.... nasil olur crypterium account aher girdigimde ayni adresi gosteriyordu.... yok diyolar support u arayip oyle yapmaliydin diyolar... kardesimin esi ayni benim yaptigim gibi yapti coinleri geldi biz sistik....cok sinirlendim.... 0.22 bitoin nerdeyse...

3.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    acaba benmi yanlış bakıyorum yanlışım varsa lütfen düzeltiniz.
    Fees kısmından eth transaction fee ye baktığımda 0.01 ETH olarak görüyorum
    Yanlış yok. Komisyon miktarı doğru. Yüksekmiş baya. Ether 1200$ desek 12$ oluyor zaten komisyon.

4. Ağı scam icolarla şişirdikçe şişirdiler, şimdi de kontrol edemiyorlar. Daha iki ay önce 1 gas ile anında transfer yapılırken şimdi değeri 60 yapsanda bir saat transfer gerçekleşmiyor. https://ethgasstation.info/

5.  Alıntı Originally Posted by cittaslow Yazıyı Oku
    Bu kukoin 'i çok gayri ciddi gördüm..Site neden güven vermedi bana bilmiyorum?
    Bir de ben şu konnuyu hala tam çözemedim, bi el atın abiler..

Türk sitelerinden BTC almadan yurtdışındaki borsaya direkt USD capital göndereiliyor muyum?? Aksi halde türkiyeden BTC al onu gönder dışarıya oradan altcoin yap; sonra sat Türkiyede trade edlebilir hale yeniden çevir ve oradan bankana ..Çok riskler (exchange riskleri) ve çok zaman kaybı değil mi?
    ben cex.io kullanarak, kredi kartindan usd islem yapmistim; hesap ekstresi usd oldugu icin tercih etmistim, swifte gore daha hizli bir yontem.

6.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    tam guvenilir degiller... tam dedikleri gibi emailadresimle crypterium io ya login yaptim 3 adimda nasil cryterium alabilecegimi anlatan bi yazi var idi...oradaki sozde bana ait olan adrese bitcoinlerimi gonderdim.... simdi diyolarki o sendeki address fake idi.... nasil olur crypterium account aher girdigimde ayni adresi gosteriyordu.... yok diyolar support u arayip oyle yapmaliydin diyolar... kardesimin esi ayni benim yaptigim gibi yapti coinleri geldi biz sistik....cok sinirlendim.... 0.22 bitoin nerdeyse...
    Çok fena.. büyük geçmiş olsun.
    Umarım bir daha böyle kötü bir tecrübe yaşamazsınız

7. Selamlar atladigim bir haber mi var , hacim iyice dustu bir cok tahtada ve cogun da dusus var

8. ustadlar bu tronix icin ne dusunursunuz?
    beklemeye deger mi?

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Sayfa 201/1049 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •