Originally Posted by reha kaya Ben muhalafet serhi koydum, beni baglamaz! Arkadaslara ben gidiyorum derim, istiyen gelir! Eylulde ruzgar olur, Eskisehirde! Eylül sonu degilde eylül başı yada Ağustos son haftası güzel olur abi Eskişehir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Eylül sonu degilde eylül başı yada Ağustos son haftası güzel olur abi Eskişehir. eylül ilk haftası sendeyiz... 2 gün olarak... 50 litre ırakı, 30 kilo et lazım bize....
Originally Posted by MedwiG Eylül sonu degilde eylül başı yada Ağustos son haftası güzel olur abi Eskişehir. Tam ben de onu diyordum!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Tam ben de onu diyordum! 1 hafta önce tatilimi keseceksiniz, ali tatilde olur... hamdi bey, gelemez... o yüzden eylül ilk hafta olarak diyelim..
Originally Posted by guneysu 1 hafta önce tatilimi keseceksiniz, ali tatilde olur... hamdi bey, gelemez... o yüzden eylül ilk hafta olarak diyelim.. Yahu, siz daha sonra geliverin!
Originally Posted by reha kaya Yahu, siz daha sonra geliverin! bensiz/bizsiz sofranın tadı duzu olmaz...
Originally Posted by guneysu bensiz/bizsiz sofranın tadı duzu olmaz... 5 Kiloluk iyotsuz tuz, birakirim!
Originally Posted by reha kaya 5 Kiloluk iyotsuz tuz, birakirim!
Forum Rules
Yer İmleri