Sayfa 275/948 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Ustad seans icindeki hareketler konusunda zati alinizi tek gecerim. Umarim siz hakli cikarsiniz ama endiseliyim. Kagitta kazanmanin tek yolunun ise sakin olmak oldugunun bilincindeyim. Sakince izlemeye devam o halde... Selamlar tum ortaklara bol kazanclar

2. Böyle bir anda kimsenin kendi ayağına kurşun sıkacağını sanmıyorum.bizim 1 liramız varsa onların 100 lirası var.o lotu kimin alacağını biliyoruz (önce kim aldıysa o 😎) ha bu kağıtla ilgili en güzel sözü sayın mastöri söylemişti zamanında 'nerden satarsan sat pişman etmiyo mübarek' 😂

3.  Alıntı Originally Posted by ilhan Yazıyı Oku
    Böyle bir anda kimsenin kendi ayağına kurşun sıkacağını sanmıyorum.bizim 1 liramız varsa onların 100 lirası var.o lotu kimin alacağını biliyoruz (önce kim aldıysa o 😎) ha bu kağıtla ilgili en güzel sözü sayın mastöri söylemişti zamanında 'nerden satarsan sat pişman etmiyo mübarek' 😂
    Dogru söze ne denir sn.ilhan

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Kac gunde ve nasil satmisti bu vatandas sn.mastori. biraz daha acabilirmisiniz. Yonetimde soz sahibi degil.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Kisa sürdü sn.izci işlem hacmi düşüktü kağıt aşağı geliyordu yukarı verdiği tepkide mali verdi geçti. Malı strateji menkulde tutuyordu.ama uzun sürmedi. 20 martta açıklama yaptı diye hatırlıyorum. 23 ünde de verdi.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Ozel emirle satma durumu olabilir mi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7. kagit , karina karsilik fiyati bedavadan biraz pahali. zirvede de olmadigina gore, bir hinlik var bu iste. buyuk ihtimalle mali yada mallari kaptirdilar geri alamadan millet uyandi..anladilar malin ucuzlugunu, birde 2017 de sektor %20 buyumus, bunlar 30 yakin buyumus boyle olunca mal ivmelenince geri iade alamazlardi. iste bu yuzden spek efendiler kagit yola cikmadan bu formulu bulup kagit kaydilestiriyorlar. halbuki toplu kagidin toplu alicisi olur..ama amac baska..

Sayfa 275/948 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •