Sivrisinek çakalını çağırın bişey deniycem
Originally Posted by elfidaa dinsiz hakkından imansız gelir demişler şimdi Tuncay-Galip ugraşınlar oyak 1.1 milyon Yf 900 bin Nette 2 milyon alış oldu Son 5 dakika da oyak ta 300 k varken kapanışta 1,1 milyon alımda kapattı
Originally Posted by Hisseci 16 Son 5 dakika da oyak ta 300 k varken kapanışta 1,1 milyon alımda kapattı galip bu sıralar Yf takılıyor neden se mrgyo hisse satış haberleri vardı ,kipa girip 10 milyon hisse alsa neler olur..
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...9B1BD67&ID=311 2.77 de satıştan alışla kapanış
Originally Posted by elfidaa galip bu sıralar Yf takılıyor neden se mrgyo hisse satış haberleri vardı ,kipa girip 10 milyon hisse alsa neler olur.. Haha düşünemiyorum nelerrr olur neler...
Originally Posted by Hisseci 16 Haha düşünemiyorum nelerrr olur neler... Galip abi şey etmiceği tavuğa yem vermez O gelirse parti başlar,uzun bacaklı kızlar direğe çıkar
Originally Posted by Hamsi Galip abi şey etmiceği tavuğa yem vermez O gelirse parti başlar,uzun bacaklı kızlar direğe çıkar Sn hamsi, Demeeee öyle deme direk, kızlar falan izleyemem ben o zaman panik atak var bende
Nesemiz daim olsun🙌🙌🙌🙌
Forum Rules
Yer İmleri