Sayfa 241/470 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Bunlar T-2 gün olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku

Bunlar T-2 gün olabilir.
    arkadaşlar emeğinize sağlık kaç gündür bununla uğraşıyorsunuz peki bulunca sonucu değiştirebilir miyiz ne gibi bir faydası olacak anlamadım iyi akşamlar diliyorum

Alıntı Originally Posted by İsmail yıldız Yazıyı Oku
    arkadaşlar emeğinize sağlık kaç gündür bununla uğraşıyorsunuz peki bulunca sonucu değiştirebilir miyiz ne gibi bir faydası olacak anlamadım iyi akşamlar diliyorum
    Bizim kankalar lotlari bulup sirketi ele gecirecekler. Ingilizcesi Hostile Takeover. Batmis sirkete ilk kez Turkiyede denenecek!

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku

Bunlar T-2 gün olabilir.
    Sagol. 2018'de takaslar hic oynamamis (10 bin lot Halk'tan Is'e gecmis). Yani ne oldugu pek onemli degil, ortaklik yapisi boyle.

Muahahaha. Mujo sadece 5 buyukbasa 3 milyon lot kilitlemis. Nuri de butun lotlar Mujoda diye hikaye yaziyor. Kendisi inaniyor, kiziyor, dusunuyor, vs.

Mujoda 1 lot B grubu olsun ben neyim.

ünal Guest
    Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?

ünal Guest
    Muco da %0,02 var. B tip hiç yok. Başka kişiler adına. Malemini kullanıyor. Araştırmaya devam et. Muco harici kilitlenmiş %99 buldum diye sevin.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Muco da %0,02 var. B tip hiç yok. Başka kişiler adına. Malemini kullanıyor. Araştırmaya devam et. Muco harici kilitlenmiş %99 buldum diye sevin.
    Hayal dunyasinda yasiyorsun. Beni gereksiz takaslarla ugrastiriyorsun. Etrafina bak, 5 kisiye 3 milyon takmis adam koca ulkede 8 milyon lota alici bulamadi mi zannedilir.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Adam %5 i geçti. Kapta çıktı. Şirket kartına girdi. Aynı gün Google dan büro telefonunu buldum ulaştım. Cebini verdi. O gün bu gündür görüşüyoruz. Kardeşim adam birinin adamı mı değil mi sorun. Senedini alacaksınız teklif verin. Genel kurul olursa ne olur diye tartışın. Aha da telefonu 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?
    Bunun amaci nedir de her sayfaya koyuyorsun? Murati birakip direct gidip ona mi versinler mallari diye?

Sayfa 241/470 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •