Sayfa 272/1078 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bayağı hızlısın...

Gizem duruyor hâlâ...

Nasıl daha kullanuşlı olmuş mu? Daha başka istediğiniz birşey var mı? Senin puanlama Sistem çalışması ile ilgili onu Sistem çalışmasında bilâhare çözmeye çalışacağım...

Site ufaktan ufaktan profesyonel bir görüntüye sahip oluyor. Eski hallerini hatırladıkça nereden nereye diyorum...

Keşke eski veriyonları saklasaydım...

Siteye yeni isim hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Hocam,
    teknikanalizsite.com nasıl olur?

müsait sanırım.

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    Hocam,
    teknikanalizsite.com nasıl olur?

müsait sanırım.
    Olabilir... Tüm görüşleri alalım akâbinde karar veririz. Şimdi bir uyanık çıkıp benden önce beğendiğimizi alır mı? alır!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Senin Excel ayarların Türkçe olduğu için öyle yapıyordur...

İndirilen dosyayı Notepad ile açarsan rakamların normal olduğunu görürsün...

Fakat bu konuda da olayı çözmek lâzım. Bİrçok kişi Türkçe ayarlarla kullandığı için sorun olacak. Buradaki sorun 1000 'lik ayırıcıdır. Türkçede "." iken İngilizcede "," oluyor. Ondalık kısmı da keza yine tam tersleri...

Ben doğrudan bilgisayara formatlı olarak insin diye düşünmüştüm ama Türkçe/İngilizce farkı sorun olabilir. Ben de hiç sorun yok meselâ...

Senin ve EXCEL ayarları Türkçe olanlar için sorun oluşturmasın diye "," leri kaldırdım. Şimdi indirdiğinde net sayıları göreceksiniz...

İstersen bir dene ve durumu bildir...

teknik-analiz.com müsaitmiş ve alıyorum...

Umarım herkesce uygundur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    hepsini deniyorum ama, format farklı çıkıyor.
    olmadı print screen yaparız.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    hepsini deniyorum ama, format farklı çıkıyor.
    olmadı print screen yaparız.
    Görüntü yüklesene. Ben de sorun yok. Onun için görüntü görmem lâzım...

<CTRL> ile önce sayfayı yenile...

Olabilir... Tüm görüşleri alalım akâbinde karar veririz. Şimdi bir uyanık çıkıp benden önce beğendiğimizi alır mı? alır!!!
    teknik-analiz.com müsaitmiş ve alıyorum...

Umarım herkesce uygundur..
    Bu yazdığımdan sonra uyanıklara fırsat vermemek için böyle yaptım. Kusura bakmayın. Yazana kadar farkında değildim. Ne olur ne olmaz tedbir amaçlı...

Yeni Sitemiz www.Teknik-Analiz.com olacaktır.

11.02.2018 tarihine kadar şu anki adresimiz geçerlidir... O tarihten sonra yeni siteyi yükleyeceğim. İnşaAllah geçiş sırasında sorun olmaz!!!

3 yıllık satın aldım. Hayırlı olsun....

Bu yazdığımdan sonra uyanıklara fırsat vermemek için böyle yaptım. Kusura bakmayın. Yazana kadar farkında değildim. Ne olur ne olmaz tedbir amaçlı...

Yeni Sitemiz www.Teknik-Analiz.com olacaktır.

11.02.2018 tarihine kadar şu anki adresimiz geçerlidir... O tarihten sonra yeni siteyi yükleyeceğim. İnşaAllah geçiş sırasında sorun olmaz!!!

3 yıllık satın aldım. Hayırlı olsun....
    Yeni site şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler Sayın T/A.

Sayfa 272/1078 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •