Sayfa 303/948 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

Kap verilerine göre halka açıklık bugün hala %40,43
    Bu veri ne zaman %40,43+%6,13 = %46,56 oldu, o zaman kılıç sallanmaya başladı demektir.

Taksit taksit satacaksa vatandaş, her gün şu kadar sattım diye bildirim gönderecek... Her gün ne kadar kesti öğreneceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Demokles'in kılıcı kınına girinceye kadar, içindekiler de, alacak olanlarda sabırla takip edecek.
    kitapçı kardeş hoş gelmişsiniz...sizi de burada gördüğüme sevindim...sizi anele ve gerelin ilk günlerinde (agresif çıkmadan önceki günlerde) hatırlıyorum...kaliteli bir temel analizci arkadaşsınız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

Kap verilerine göre halka açıklık bugün hala %40,43
    Bu veri ne zaman %40,43+%6,13 = %46,56 oldu, o zaman kılıç sallanmaya başladı demektir.

Taksit taksit satacaksa vatandaş, her gün şu kadar sattım diye bildirim gönderecek... Her gün ne kadar kesti öğreneceğiz.
    veriler belki de güncellenmemiş olabilir ...en son birleşmeden sonra halka açıklık oranı %40,43 e inmişti...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    veriler belki de güncellenmemiş olabilir ...en son birleşmeden sonra halka açıklık oranı %40,43 e inmişti...
    %46,56 olacak bugün yarın o veriler MEÇ'in hisseleri kayda alınınca... İfade etmek istediğim oydu... HEr gece 24.00'da güncelleniyor benim takip edebildiğim kadarıyla KAP verileri...

%46,56 olduğu gün itibari ile MEÇ hisseleri satabilecek.

Belki blok olarak özel emirle...
    Belki de tek tek...

Eğer blok olarak satarsa Sn. İZCİ'nin öngörüsü gibi sonrasi BENCE ralli...
    Eğer tek tek satarsa o hisseler bitene kadar işler sakat.. Tahtanın ağababası MEÇ olur..

5.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    %46,56 olacak bugün yarın o veriler MEÇ'in hisseleri kayda alınınca... İfade etmek istediğim oydu... HEr gece 24.00'da güncelleniyor benim takip edebildiğim kadarıyla KAP verileri...

%46,56 olduğu gün itibari ile MEÇ hisseleri satabilecek.

Belki blok olarak özel emirle...
    Belki de tek tek...

Eğer blok olarak satarsa Sn. İZCİ'nin öngörüsü gibi sonrasi BENCE ralli...
    Eğer tek tek satarsa o hisseler bitene kadar işler sakat.. Tahtanın ağababası MEÇ olur..
    Kayda geçirmeyi o amaçla yaptığına inanıyorum zaten.
    Satıp gidene kadar rahat yok.

6. bugün ky bir c.sim geçti,buna bende dahil tabii biz 2.02- 2.11 almayız kalkar 2.40 ustu alırız...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kitapçı kardeş hoş gelmişsiniz...sizi de burada gördüğüme sevindim...sizi anele ve gerelin ilk günlerinde (agresif çıkmadan önceki günlerde) hatırlıyorum...kaliteli bir temel analizci arkadaşsınız...
    Bende sizi yakından takip ediyorum sn keko, 2017 martta kısa süreliğine anele'ye uğrayıp gittiğinizden beriye dikktimi çektiniz, maşallahınız var her gittiğiniz yerden karlı çıktınız neredeyse , klimasan ve klgyo hariç galiba , çok hisse değişip karlı çıkan ender kişilerdensiniz , Ayrıca temelsiz hiç bir hisseye girmediğinizi de biliyorum.

SAYGILARIMLA

8. Hic olumsuzluk yok MasALLAH
    Demek ki yarin da düsecek

Sayfa 303/948 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •