Sayfa 252/470 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Kendin doğrudan ulaş. 0532 313 1330 Mesut Kemal Ulu. Aracı hokkabaz sihirbaz ile iletişime ne gerek var?

Muahahahhaha. Ne ararsan var. Suriyeli de nerden cikti? Dedigin dogrudur Mete, basbakan bile yaparlar yakinda onlari.

Nuri abarttin bu isi artik. Her gun 3 kere MKU reklamini koyuyorsun. Gitsin baska yerde satsin hisselerini. Uyariyorum.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Nuri abarttin bu isi artik. Her gun 3 kere MKU reklamini koyuyorsun. Gitsin baska yerde satsin hisselerini. Uyariyorum.
    Reklam filan değil kardeşim. Sen diyorsun ya. Herkes buraya üye değil diye. Gooogle dan ararken karşısına çıkar. Adam ilk defa hisse nete girer geçmiş sayfalara zahmet etmez. Direk görür. Burada satıyoruz alıyoruz demiyoruz. Burada fiyat vermiyoruz. Mesut Kemal Ulu reklam yapacak bir marka değil. Ayrıca onun ticari bir faaliyeti yok. Artist değil. Sporcu değil. Piar ile değerini artırabilecek bir kişi yada kurum değil. Niyetimi açıkça yazamıyorum. Ama bu forumda kendine derman arayan herkese dolaylı fayda sağlayabilecek bir niyet.

ünal Guest
    Zerre akıl olsa yada zerre akıl sahibi finans danışmanları olsa.. Müjdat bey piyasada tek lot senet bırakmazdı. Neden mi? Anlatayım. Örneklerini çok bildiğim bir konu bu. Bir şirketi kullanarak krediler kullanır batırmış gibi yapar parayı uçurursun. Şirketin malını mülkünü o pis kursağından geçirirsin. 50 Milyon yatırım yapıp 400 milyon çarparsın. Peki sonra. Dayanamaz şirketin hisselerini 1.36 ortalama ile satarsın. Yani 13.6 milyona. Şirket 40 kuruşları görür. Ne var ne yok toplama maliyeti 4 milyon. Niye toplasın diyeceksiniz. Kardeşim adam 413 milyon çarptı. Geride ayak izi, hasım, hukuki takipçi niye bırakasın. Ver cukkanın %1 ini. Arkanda seni rahatsız edecek kimse kalmasın. Sanırım bunu yapmaya çalıştı. Ama olmadı. Hep böyle olur. Geride biraz döküntü kalır. Mesela Latek logistik. Patron hem de mahkeme kararı ile genel kurul çağrısı yapıyor. Göya elinde %2.5 senet var. Kimsecikler gelmiyor. İkinci toplantı için %50 üçüncü için %30 lazım. Olmuyor. Ne oluyor kanunen. Şirket lağv oluyor. Şirket Fesholdu da, arkadan onun kırdığı fındıkları soracak pek kimse kalmadı. 3-5 kişi. Onlarda da 10-15 bin lotu geçmeyen meblağlar. Peki bizim Genyh da durum ne? Çok kızgın bir deepimpect, tüm hayatı mahfolmuş bir ünal, bu şirket yüzünden ağır hastalık geçirmiş bir iki yatırımcı. %10 dan fazla hissesi olan MKU.. Bu durumda paçayı yırtıp gidebilir misin? Vallahi hayır. Savcılıklara ceza soruşturması açması için dilekçeler. Tazminat davaları falan filan. Bu iş ahirette bile sürer. Ha ayrıca. Normalde şirketler fesholur ve birkaç yıl, en fazla on sene sonra akılda hiç bir şey kalmaz. Takip zart zurt biter. Herkes hayatına döner. Yaşıyorsa tabi. Allah uzun ömür versin herkese. Peki gepegenç evlatların. Deniz, Pınar.. Onlar ömür boyu kredi kartı kullanmayacak mı? Ev araba almayacak mı? Hesaplarına hiç virman olmayacak mı? Bankada tatile gitmek için bir 10 bin liraları olmayacak mı? Nasıl olacak? Bu şirketin ortakları ölse evlatları bu işi takip etmez mi? Eder. Tazminat davaları. Ceza davaları. BİMER,CİMER.. Oooof of. Bu patronun işi bizden de zor. Bir kamyon paran olacak. Kendi adına cep telefonu bile satın alamayacaksın. Bir gün çok güvendiğin biri sütünü bozar da üzerine yaptığın malı mülkü, bunlar benim hukuki kanıt getir derse ne olur? Yeminle bizden beter olur. Hesaplarımızda başkalarına hemen ödenmek üzere bile olsa maaşlarımız yatıyor. Bir bankaya gitsek 50 bin kredi alıp, dilediğimiz yere gönderebiliyoruz. Özgürüz biz özgür. YeTeDe

ünal Guest
    Aslan bir geyik avlar. Çakal sırtlan sürüsü üşüşür, aslanın geyiğine konar. Ama aslan hayvan. Güçlü de olsa yırtıcı da olsa, akıl fikir hak getire. Şimdi ben bir geyik avlayacağım, üç beş sırtlan gelip çökecek. Baktım bana yar olmayacak, başından çekilirken o geyiği zehirlerim. Benim yiyemediğim avı çakala yedirtmem. Bilen bilir. Başkasına tembellikten pas atsam da, iyi dava dilekçesi yazarım. Hukuk bilirim. Hatta, bu dilekçe bu işlevi nasıl ortaya koydu. İçinde ne vardı diye Türkiyenin en büyük hukukçusunu da şaşırtırım. Sabrım bitti. 500 sayfalık A4 fotokopi kağıdı aldım. Düşünür düşünür yazarım artık. Zaten BİMER CİMER beleş. YeTeDe

ünal Guest
    Sevgili dostlar. Şimdi mahkeme kayıtlarından öğreniyoruz ki, 2014 yılında bir kredi geri çağırma hadisesi ile şirketin tüm dengeleri alt üst oluyor. O gün batağa girdik diyor patron. Peki +300 milyon stok ve 240 milyon karım var. İso 500 e girdik filan diye bizi ne zamana kadar oyalıyor. 2016 yılı mart ayına kadar. 2015 yılında gönderdiği 4 bilançoda her şey harika. 2016 mart ayındaki bilançoda bile az bir kayıp var ama yine de şirketin bir hissesine 16 lira kar düşüyor. 300 milyon stoktan da 30 lira. Şimdi altına sorumluluk kabul ediyoruz diye imza koyan şirket yönetimi. Denetledik diyen denetimi. Şirketin muhasebe birimi. Şirketin yeminli mali müşaviri. Şirketin bağımsız denetçisi. Spk falan filan. El birliği ile bizi dolandırdı mı? Dolandırmadı mı? Dolandırıcılık başka hangi şekilde olur. Sen bu senetleri bunca yıl piyasada alıp satanlara, çok iyiyiz. Dünyanın en büyük jeneratörcüsüyüz diye hikaye okudun mu okumadın mı? Yaptın demi? Peki dolandırıcılık suçunun cürmü ne? 1,5 yıldan 7,5 yıla kadar hapis. Peki bu dolandırıcılık sizce nitelikli mi? Evet bence çok yönlü nitelikli. Peki, zaman aşımı ne? Suç duyurusu için 8 yıl. Peki biz bunu ne zaman öğrendik? 11 Kasım 2016. Spk bülteninden öğrendik. Ben burada iftira mı atıyorum? Hayır. Bu suçu işlediğini kim söylüyor? SPK. Nerede? Bültende. Peki bu suç topyekün tek kalem mi? Hayır. Peki nasıl. Her bir kişinin mağduriyeti için toplana toplana. YeTeDe ama Hukuki Tavsiye..

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    50 Milyon yatırım yapıp 400 milyon çarparsın. Peki sonra. Dayanamaz şirketin hisselerini 1.36 ortalama ile satarsın. Yani 13.6 milyona. Şirket 40 kuruşları görür. Ne var ne yok toplama maliyeti 4 milyon. Niye toplasın diyeceksiniz. Kardeşim adam 413 milyon çarptı. Geride ayak izi, hasım, hukuki takipçi niye bırakasın. Ver cukkanın %1 ini. Arkanda seni rahatsız edecek kimse kalmasın. Sanırım bunu yapmaya çalıştı. Ama olmadı.
    Boyle birsey yapmaya calismadigina emin olabilirsin. Koydum iste takaslari yancilarinin gun gun, her gun mali piyasaya nasil pompaladigini.

Mantik dogru ama... korle yatan sasi kalkar demisler. Mujoyu da birinin carpmadigi ne malum? Bu islerle ugrasanlar hep boyle.

Sayfa 252/470 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •