Artan

14,30 10 14:02
80,90 9.99 14:00
210,90 9.96 14:02
90,10 9.95 13:55
9,76 9.91 13:58
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 14:02
54,10 -9.98 13:55
95,60 -9.98 14:02
35,70 -8.79 13:55
13,33 -8.7 14:01
Azalan Hisseler

İşlem

6.635.564.654,75 14:02
4.663.560.567,10 14:02
3.713.799.534,20 14:02
3.444.571.235,94 14:02
3.241.061.303,60 14:02
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3757 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ünal Guest
    Zerre akıl olsa yada zerre akıl sahibi finans danışmanları olsa.. Müjdat bey piyasada tek lot senet bırakmazdı. Neden mi? Anlatayım. Örneklerini çok bildiğim bir konu bu. Bir şirketi kullanarak krediler kullanır batırmış gibi yapar parayı uçurursun. Şirketin malını mülkünü o pis kursağından geçirirsin. 50 Milyon yatırım yapıp 400 milyon çarparsın. Peki sonra. Dayanamaz şirketin hisselerini 1.36 ortalama ile satarsın. Yani 13.6 milyona. Şirket 40 kuruşları görür. Ne var ne yok toplama maliyeti 4 milyon. Niye toplasın diyeceksiniz. Kardeşim adam 413 milyon çarptı. Geride ayak izi, hasım, hukuki takipçi niye bırakasın. Ver cukkanın %1 ini. Arkanda seni rahatsız edecek kimse kalmasın. Sanırım bunu yapmaya çalıştı. Ama olmadı. Hep böyle olur. Geride biraz döküntü kalır. Mesela Latek logistik. Patron hem de mahkeme kararı ile genel kurul çağrısı yapıyor. Göya elinde %2.5 senet var. Kimsecikler gelmiyor. İkinci toplantı için %50 üçüncü için %30 lazım. Olmuyor. Ne oluyor kanunen. Şirket lağv oluyor. Şirket Fesholdu da, arkadan onun kırdığı fındıkları soracak pek kimse kalmadı. 3-5 kişi. Onlarda da 10-15 bin lotu geçmeyen meblağlar. Peki bizim Genyh da durum ne? Çok kızgın bir deepimpect, tüm hayatı mahfolmuş bir ünal, bu şirket yüzünden ağır hastalık geçirmiş bir iki yatırımcı. %10 dan fazla hissesi olan MKU.. Bu durumda paçayı yırtıp gidebilir misin? Vallahi hayır. Savcılıklara ceza soruşturması açması için dilekçeler. Tazminat davaları falan filan. Bu iş ahirette bile sürer. Ha ayrıca. Normalde şirketler fesholur ve birkaç yıl, en fazla on sene sonra akılda hiç bir şey kalmaz. Takip zart zurt biter. Herkes hayatına döner. Yaşıyorsa tabi. Allah uzun ömür versin herkese. Peki gepegenç evlatların. Deniz, Pınar.. Onlar ömür boyu kredi kartı kullanmayacak mı? Ev araba almayacak mı? Hesaplarına hiç virman olmayacak mı? Bankada tatile gitmek için bir 10 bin liraları olmayacak mı? Nasıl olacak? Bu şirketin ortakları ölse evlatları bu işi takip etmez mi? Eder. Tazminat davaları. Ceza davaları. BİMER,CİMER.. Oooof of. Bu patronun işi bizden de zor. Bir kamyon paran olacak. Kendi adına cep telefonu bile satın alamayacaksın. Bir gün çok güvendiğin biri sütünü bozar da üzerine yaptığın malı mülkü, bunlar benim hukuki kanıt getir derse ne olur? Yeminle bizden beter olur. Hesaplarımızda başkalarına hemen ödenmek üzere bile olsa maaşlarımız yatıyor. Bir bankaya gitsek 50 bin kredi alıp, dilediğimiz yere gönderebiliyoruz. Özgürüz biz özgür. YeTeDe

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    50 Milyon yatırım yapıp 400 milyon çarparsın. Peki sonra. Dayanamaz şirketin hisselerini 1.36 ortalama ile satarsın. Yani 13.6 milyona. Şirket 40 kuruşları görür. Ne var ne yok toplama maliyeti 4 milyon. Niye toplasın diyeceksiniz. Kardeşim adam 413 milyon çarptı. Geride ayak izi, hasım, hukuki takipçi niye bırakasın. Ver cukkanın %1 ini. Arkanda seni rahatsız edecek kimse kalmasın. Sanırım bunu yapmaya çalıştı. Ama olmadı.
    Boyle birsey yapmaya calismadigina emin olabilirsin. Koydum iste takaslari yancilarinin gun gun, her gun mali piyasaya nasil pompaladigini.

Mantik dogru ama... korle yatan sasi kalkar demisler. Mujoyu da birinin carpmadigi ne malum? Bu islerle ugrasanlar hep boyle.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Peki bizim Genyh da durum ne? Çok kızgın bir deepimpect, tüm hayatı mahfolmuş bir ünal, bu şirket yüzünden ağır hastalık geçirmiş bir iki yatırımcı.
    Kusuruma bakma, durumun bu kadar kotu oldugunu tahmin etmemistim. Kasitli olarak kabaca yazdim hep. Ama en basindan beri burda MKU'nun 3-bitlik parasina ve burda bunun dillendirilmesine uyuz oldum. Ondan.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kusuruma bakma, durumun bu kadar kotu oldugunu tahmin etmemistim. Kasitli olarak kabaca yazdim hep. Ama en basindan beri burda MKU'nun 3-bitlik parasina ve burda bunun dillendirilmesine uyuz oldum. Ondan.
    Kardeşim kanser olanlar var. Çok ağır hastalıklar geçirenler var. Ayrıca MKU yu oraya yazmadım. O gereğini zaten yapıyor. Yaptı da. Dava ise dava. Uzlaşı ise uzlaşı. Adamın hakkını ölürüm yemem.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •