Sayfa 119/885 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 945 - 952 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by didim Yazıyı Oku
    Erken ayrılmışsınız.Yorumunuz için sağ olun.

tamamını vermedim ama çok az kaldı yukarı giderse yolu açık olsun aşağı gelirse yine gelecek ben

2. 2.17 girdik ugun uzun bir aradan sonra hadi bakalım berko )
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

3. gap falan kalmadı iyi bir habere bakar ve sonrası baka kalırız yarın bir şekilde yukarı devam etmeli.

4.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    tamamını vermedim ama çok az kaldı yukarı giderse yolu açık olsun aşağı gelirse yine gelecek ben
    Yine haklı çıktınız galiba...Size doğru geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by didim Yazıyı Oku
    yine haklı çıktınız galiba...size doğru geliyor.

sağdan ilk sokaktan aşağı insin numara 2.20 ve 2.10 kadar bınaların hepsi benim

6.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    sağdan ilk sokaktan aşağı insin numara 2.20 ve 2.10 kadar bınaların hepsi benim

yok yok inmesin zararda olanlar vardır .

7. 2.25 üzerinde bence hareket başladı. Vade MART hedef DÖRT . Tahminimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Andromed Yazıyı Oku
    gap falan kalmadı iyi bir habere bakar ve sonrası baka kalırız yarın bir şekilde yukarı devam etmeli.
    nerede kalmıştık evet arkadaşlar takas verileri büyük sermayeli şirketlerin harici gerçekçi değil yani yanıltıcı dağılım yapılıyor yani bilinçli olarak değişik aracı kurumlardan işlem yapıyorlar takibini yaptığınız senetlerde karar verdikten sonra inatçı davranmayan malını kaptırır tüm ky arkadaşlarıma bol kazançlar.YTD

Sayfa 119/885 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •