Sayfa 4/33 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
Arama sonucu : 260 madde; 25 - 32 arası.

Konu: Tepkisizlik Tabloları...

GERİYE DÖNÜK GÜNLÜK SIKIŞMA TABLOSU

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

ICHIMOKU HAFTALIK BAND SIKIŞMASI % 30 ALTINDAKİLER

DEĞERLENDİRME

Geriye dönük günlük sıkışma tablosunda geriye doğru taranacak periyodu biraz daha uzatıp aynı zamanda test de etmek istedim. Biliyorsunuz AVGYO hissesinde büyük bir yükseliş yaşandı. Onu seçtim. Harekete başlamadan önce (sıkışmadan kurtulma aşaması) test edeceğim tarihi de 12/08/2016 olarak belirledim. O tarihteki genel durum şu şekilde; İlk 10 mavi, kalan 40 adedi ise yeşile boyandı. AVGYO son 6 hücresinde mavi renk almış durumda. Onda sorun yok primini yaptı ama DURDO ilginç bir şekilde 550 gün geriye dönük skorlarının hepsinde ilk 10’a girmiş ve mavi renk almış durumda buna rağmen prim yapmadı, burayı çözemedim…

İkinci nokta ise AVGYO’yu örnek alıp son en az 5-6 hücresinde mavi renk alan senet taramasını görsel olarak yaptım. Şu tabloya ulaştım. FINBN…

İlk 7 hücrede mavi renk almış durumda. Sonradan rakamlar uçmuş. 12/08/2016 tarihi itibarı ile 250 gün öncesine kadar sıkışmış olan senet son 5 hücresinde uçmuş. Neden uçmuş diye bakıp 12/08/2016 tarihini referans alarak 250 gün geriye gittiğimde grafik kapanışının 2,826 civarı olduğunu tespit ettim. Yani şu aralarda…

Sonra prim mi gelmiş?

Peki bu tespitler doğruysa bugüne ait tabloda hangisi şanslı acaba? İlk 50’nin sonuna kısa süre önce prim yapan USAK’ı ekledim, 10. sıradan 187. sıraya fırlamış...

Güncel tablo bu.

HAFTALIK GERİYE DÖNÜK SIKIŞMA TABLOSU

Son düzenleme : BJK Coccinella; 21-03-2017 saat: 00:14. Sebep: Başlık eklendi...

Sayfa 4/33 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •