Asıl troll buranın sahibi ve senin gibi tipler. Dediklerimi not et ve takip et. Önce 3.60'lar. Sonra tekrar görüşürüz.
LG-H525 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Asıl troll buranın sahibi ve senin gibi tipler. Dediklerimi not et ve takip et. Önce 3.60'lar. Sonra tekrar görüşürüz.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post1568774
yukarıdaki likntekileri inceleyin.
####
DOLAR ı o fiyatlara düşeceğinden eminsen AÇ bi 1/500 kaldıraçlı FOREX hesabı 2000 dolar yatır sonra 0,02 lot luk DOLAR SHORT çek
bak kısa vadede 3,91 geçemez onun garantisi veririm iyi de kazanırsın .ancak devamında SHORT pozisyonlarını kapatmayıp GECELİK SWAP faizi alırsın dolar üzerinden bak iyi düşün.
####
ben dolar tahminimi yukarıda yazdım linkte
####
şuan tek ne söyleyebileceğim
EURO için zmaan veriyorum bakın 31 ocak haftası ve devamında 4,795-4,805lere kadar alırlar
nisan da 5,3tl ye
mayısta 5,25 tl ye
haziranda 5,2 tl ye dayanması olası dikkat edilirse düşerek tahminim tekniklere uygun
####
Bu arada yazdığım hisselerden bir ikisi sağlam uçuş grafiğine dönebilir.
####
HALKB toplanmaya devam.
ALTIN grafikleri te linkte yer alıyor.
Sn Ersoy, ara sıra seni destekleyenlere cevap ver, adamlar soru soruyor. Ama senden ses yok.
Bu arada gözün aydın, düşüş başlıyor, 1-2 ay içinde başlar ve 3-4 ay içinde şekillenir. Şu her seviyeden açtığın shortlar duruyorsa bozdurma, 3-4 ay içinde kara dönüşecektir. Bunu herkes yapmaz, biz gelip haber veriyoruz, ona göre. Bu arada karşılık olarak biraz altın tut, borsa ve dolar aynı şekilde geri gelecek, sadece karşılık olarak dolar ayırma. Aslında bu geri çekilmede en güzeli TL'de kalmaktır. Yinede bu garibanlara cevap ver, cevap vermediğin sürece hesaplar diğer üyeler tarafından feyk hesap olarak görülür, cevap verirsen hareket gelir, inandırıcılık artar.
Ben, sen kaldıraç aç ve kazan diye soyledim. Dolar, ulke savasa giriyor bu durumda bile 4 lere gelemiyorsa nasil 4.21 olacak acaba. Destekli atalim lutfen. 3.84 hareketi satis firsatiydi.
Ben içki ve sigara kullanmam gardaş. Süt içerim. Çocuklarımla süt içme partisi yaparız. :-)
Sent from my LG-H525 using Android mobile app
Ben sütümü içer, teknik analizimi yapar ve işkembeden sallamam.
Bu çerçevede, Dolar/TL'de ilk hedef 3.73'ün altı.
İkinci adımda 3.6250.
Gerileme hızlanacak.
İyi haftasonları dilerim.
Yer İmleri