Ersoy hocam. Þimdi ekonomik olarak nasýl davranmalýyýz? 400 tl nakit vadeli gayrimenkulüm yok
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Ersoy hocam. Þimdi ekonomik olarak nasýl davranmalýyýz? 400 tl nakit vadeli gayrimenkulüm yok
YouTube videosuna bayýldým.
Hala inanýyor musun o gördüklerine..
Köle gibi çalýþtýrýp verdikleri maaþlarý yine kendi firmalarýnýn ürünlerini almakda kullandýran sistemin köleler için gece leri evde zaman öldürmeleri ve kendilerini tekrardan yarýnki köleliðe hazýr hale getirmeleri için hazýrlanmýþ 45 iq seviyesine hitap eden video belgesel türü saçmalýklar.
Bütün gün arabanýzý alýp kadillac hale getiren saçma belgeseller izleyen bir arkadaþýma hemen her bölümde neden bomba bi hatun var hiç düþündün mü dememle silkinip kendine gelmesini hatýrladým bir an..
Yada misal kelime bilmem ne yarýþmasý vardý..Ýlk baþlarda ilgi ile takip ederdim.
Sonralarý gittikçe 5 yarýþmacýdan 3 veya 4 ünün oldukça sexi giyimli kuþamlý güzel ablalar olduðunu keþvettikten sonra bir anda soðumam gibi..
Burada capitalist düzenin oyunlarýna karþý insanlarý uyandýrma rolündesin ama kendin kapitalizm ta göbeðindesin..
Kapitalizm in en büyük baþarýsýda budur..
Not
1.Konut fiyatlarý balon idi 2015 den beri yerinde sayýyor hatta tl bazlý çoðu yerde DÜÞTÜ..Takip etmiyorsun sanýrým..
2.Almanya tam da senin gibiler için oynayay bir tiyatro.Alman Seçimlerine kadar sabret bakalým...
youtube derken?
kapitalist sistem çökmeye mahkum sonuçta insanlar Dolarýn artýk printerdan basýlan karþýlýksýz bir kaðýt olduðunu anladý mý? bu yüzden Bitcoin türü paralar çýktý mý? bende ErsoyCoin yapacam diye geyiðini bile yapmadým mý?
gundwane fikirlerinde haklýsýn bende haklýyým benim amaç insanlarý uyandýrmak ancak bol þekerli gýdalar ve karbothidrat saðolsun beyinleri uyuþturuyor vatandaþýn.
konut fiyatlarý aslýnda yerinde sayýyor hatta düþüyor belli bölgelerde ancak artýþ belli yerlerde daha devam etmiþ.birþekilde bence fiyatlarý isteyenler balon PÝYASA yaratýyor###
almanya tiyatro doðru ben tiyatro deðil demiyorum ki sadece bir baþka fikir ve bakýþ açýsý çekiyorum ayný ALMAN otomobillerini almamak gibi sizce bunu yapabilecek Cesaretli kim var ülkede? yok ki.
Alman malý otomobilleri devlet elinden çýkartsýn derken içindeki inceliði anlayamamýþsýn.
incedir fikirlerim bir çok kiþinin anlamasý mutlaka kendince olacaktýr.
####
####
bakalým hýzlý düþüþte bizim gibi SHORT viop satýcýlarý kazanak mý?
Hocam belki daha önceki yazýlarýnýzda belirttiniz . Az birikimi olanlar nasýl bir yol izlesinler? Gerçekten bunu herkesin anlayabileceði bir dilde anlatýrsanýz sevinirim. Teþekkürler...
Evet sen aval aval bakarken hatta short yapýp zarar ederken herkes kazandý çok þükür, bazýsý %50 kazandý, bazýsý %500 kazandý.
Yarýn destekler kýrýlýrsa (kýrýlacak demiyorum, kýrýlýrsa) biz stop oluruz, sen ancak zarardaki short pozisyonlarýnýn maliyetine yaklaþtý diye sevinirsin.
Sen tam endeks 102 bine indi artýk kara geçicem diye sevinirsin, piyasa hop 125-130 olur, batarsýn.
Sen batýnca piyasa 80-90 bine iner oradan 200-300'e çýkar sonra.
Geçmiþte 2,5-3 liradan beri takip ettiðimiz, bu topikte 5,50 liradan yazdýðýmýz ODAÞ 6,11 gördü 6,03 kapadý.
gerçekten çok saçma cidden baþlýk çok saçma ama maaþallah birileri rahatsýzlýk duyuyorsa bu saçmalýk OLMAZ aksine birilerini rAHATSIZ ettiði için
bence çokta iyi bir baþlýk olmuþ
####
ekonomi televizyonuna TÜRKÝYENÝN saat farkýný +3 saat olarak tutmasýný tartýþýp bunun saçma olduðunu söylemek düþmez
bu ülkenin Ýstatistikçileri ve hesaplama yapan mühendisi meteorolojisti ve daha ne insanlrý var
iyi ki ülkemiz KIÞ saati uygulamasýný kaldýrdý bunu tatýþmak size düþmez televizyonlar
####
RAHATSIZ edici BAÞLIÐIM grafiklerine DEVAM edecek...
####
birileri rahatsýz olsun ki gelip buradan KARALAMA yapsýn YAZI YAZSIN ,fikilerimin ALTIN deðerinde olduðunun farkýndalar ki gelip te KARALAMA vatandaþý TAKÝP etmekten vazgeçirme ÇABASINDASINIZ
Bu GRAFÝKLER sizleri neden BU KADAR RAHATSIZ ediyor çünkü VATANDAÞA satamýyorsunuz? SATAMADIÐINIZ için BELLÝ SEVÝYELERDE TAÞIMANIZ GEREKLÝ TAÞIMAK ÝÇÝNDE HER 100 000 000 TL mal taþýmak için AYLIK 920 000TL ZARARdan fAZLA zarar YAZIYORSUNUZ
BU GRAFÝK SÝZLERE ve vatandaþa gerçekleri gösteriyor:
####
2008 yýlýnda 60000 endeksten 20000 endekse kaç ayda GELDÝK? 6 ay mý?
hatýrlatýrým o yýllarda SHORT açan tek bendim
býrakýn MAL pazarlamayý millete siz ÝLK OKUL önlerinde ancak 10 YAÞINDA çocuklara HÝSSE pazarlarsýnýz.
ben noktalarý iþaretledim sizin daha yukarýsý ÝÇÝN GÜCÜNÜZ KALMADI yarýn DOLAR 3,49-3,51 bandýna gelsin bakýn yarýn nasýl OLACAK borsa ben bugün yine SHORT açtým yarýn ý bekliyorum.
####
vatandaþ zekidir sizin gibi pazarlamacýlara kanmaz.##
###
amerika 2007 de krizdeydi 2008yýlýnda kriz diplerini yaþadýlar herkes DOLAR düþecek diye elindeki dolarý sattý ancak bakýn 162. mesaj sonrasýnda DOLARýn bir kaç ülke para birimine karþý grafiklerini ekledim DOLAR bir çoðuna karþý DÐER kazanmýþ
Amerika SAVAÞ a girer ve Enflasyon YARATIRSA sizce ne olur?AMerikanýn þirket karlýlýklarý düþer mi ? Amerikan borsasý çöker mi? hazýr tavanlarda?
DAX tavanlarda mý? çökmesi için ne gerekli NEgatif faizler Yok artýk hadi vatandaþ BULMACAYI çözer siz de çözün.
####
ben KISA vadeciyim borsada uzun vadeci olmak ölme eþþeðim ölmedir,asla yedirmezler Her lot TAKÝP edilir HERkes araþtýrýlýr piyasada NE KADAR 1 milyon TL üstü yatýrýmcý varsa ilk onlara hisse pazarlanýr..aracý kurumlar zaten pazarlamanýn dibini yaparlar
###
gelin bu sistemde borsaya girin
ama short ile girin çünkü kýsa vadede Faiz üstü kazanç elde edersiniz
Gayrimenkul kýsacasý konut yatýrýmýna asla inanmam çünkü DEVLET vatandaþa konut vermek zorundadýr.devlet vatandaþ için vardýr.
arabistanda çöle konut yapmak bedava bizde ise sistem sizi zengin konut projelerinden konut almaya zorunlu býrakýr
hadi bu konut bulmacasýnýda çözün Çok ZEKÝler sizi
#####
neden yunanistaný konut alýmýnda söylediðinizi yukarýdaki mesajlarýn birindeydi iki gündür araþtýrdým ve buldum.
#####
ocak ayýndan bu yana GBP önerdim durdum TL karþýsýnda bugünün hareketi açýklayýcý sanýrým?
####
Son düzenleme : ERSOYDELTA; 14-09-2017 saat: 19:04.
ahahaha çok standart cehalet tepkisi.
bekliyordum geldi.
baktýn günlük haftalýk ögörülerin tutmadý..geçmiþin derinliklerine sallarsýn olur biter..
ben var ya bennn
2008 de 58.000 de short açtým 1.12 den dolar long ladým
yaaaaaaaaaaaa
naber siz daha kumda oynaþýn
2. cehalet tepkisi..daha da olmadý karþýndakini suçlamaya baþlarsýn.
sizi gidi pazarlamacýlar.trollerrrr..
vatandaþ yemiyor artýk bunlarý
3. cehalet tepkisi ise hakaret ve küfürdür.
Yer Ýmleri