Asýl troll buranýn sahibi ve senin gibi tipler. Dediklerimi not et ve takip et. Önce 3.60'lar. Sonra tekrar görüþürüz.
LG-H525 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Asýl troll buranýn sahibi ve senin gibi tipler. Dediklerimi not et ve takip et. Önce 3.60'lar. Sonra tekrar görüþürüz.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...74#post1568774
yukarýdaki likntekileri inceleyin.
####
DOLAR ý o fiyatlara düþeceðinden eminsen AÇ bi 1/500 kaldýraçlý FOREX hesabý 2000 dolar yatýr sonra 0,02 lot luk DOLAR SHORT çek
bak kýsa vadede 3,91 geçemez onun garantisi veririm iyi de kazanýrsýn .ancak devamýnda SHORT pozisyonlarýný kapatmayýp GECELÝK SWAP faizi alýrsýn dolar üzerinden bak iyi düþün.
####
ben dolar tahminimi yukarýda yazdým linkte
####
þuan tek ne söyleyebileceðim
EURO için zmaan veriyorum bakýn 31 ocak haftasý ve devamýnda 4,795-4,805lere kadar alýrlar
nisan da 5,3tl ye
mayýsta 5,25 tl ye
haziranda 5,2 tl ye dayanmasý olasý dikkat edilirse düþerek tahminim tekniklere uygun
####
Bu arada yazdýðým hisselerden bir ikisi saðlam uçuþ grafiðine dönebilir.
####
HALKB toplanmaya devam.
ALTIN grafikleri te linkte yer alýyor.
Sn Ersoy, ara sýra seni destekleyenlere cevap ver, adamlar soru soruyor. Ama senden ses yok.
Bu arada gözün aydýn, düþüþ baþlýyor, 1-2 ay içinde baþlar ve 3-4 ay içinde þekillenir. Þu her seviyeden açtýðýn shortlar duruyorsa bozdurma, 3-4 ay içinde kara dönüþecektir. Bunu herkes yapmaz, biz gelip haber veriyoruz, ona göre. Bu arada karþýlýk olarak biraz altýn tut, borsa ve dolar ayný þekilde geri gelecek, sadece karþýlýk olarak dolar ayýrma. Aslýnda bu geri çekilmede en güzeli TL'de kalmaktýr. Yinede bu garibanlara cevap ver, cevap vermediðin sürece hesaplar diðer üyeler tarafýndan feyk hesap olarak görülür, cevap verirsen hareket gelir, inandýrýcýlýk artar.
Ben, sen kaldýraç aç ve kazan diye soyledim. Dolar, ulke savasa giriyor bu durumda bile 4 lere gelemiyorsa nasil 4.21 olacak acaba. Destekli atalim lutfen. 3.84 hareketi satis firsatiydi.
Ben içki ve sigara kullanmam gardaþ. Süt içerim. Çocuklarýmla süt içme partisi yaparýz. :-)
Sent from my LG-H525 using Android mobile app
Ben sütümü içer, teknik analizimi yapar ve iþkembeden sallamam.
Bu çerçevede, Dolar/TL'de ilk hedef 3.73'ün altý.
Ýkinci adýmda 3.6250.
Gerileme hýzlanacak.
Ýyi haftasonlarý dilerim.
Yer Ýmleri