Sayfa 419/852 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    geçmişten bir örnek vereyim Nthol Nttur birleşme açıkladı Nthol nttur payı %79 idi birleşme oranı 060 çıkmıştı sonra nthol belli aralıklarda satışlar yapıp nttur da payını %34 düştü birleşme oranı %97 buldu,burda sermayeler eşitti nthol 338 milyon Nttur 350 milyon...

Migros bizde hakim ortak payı %96.25 kalan %3.75 için 0.35 bulunması kolay gözükmüyor migros 178 milyon kipa 1.332 milyon sermayeler
    anladığım kadarıyla siz de yüksek bekliyorsunuz hesaplamalar asında yanıltıcı olur henüz hangi değerleri alacaklarını nasıl olacağını tam bilmiyorum zaten hepsinin ortasını harmanladım 0,28 e 3.5 a 1 migros bekleyen de var yarı yarıya da

2.  Alıntı Originally Posted by borsacı1 Yazıyı Oku
    anladığım kadarıyla siz de yüksek bekliyorsunuz hesaplamalar asında yanıltıcı olur henüz hangi değerleri alacaklarını nasıl olacağını tam bilmiyorum zaten hepsinin ortasını harmanladım 0,28 e 3.5 a 1 migros bekleyen de var yarı yarıya da
    biraz inceledim öz kaynak göre birleşmeyi Yatırım finans dogru 0.18 çıkıyor ama 31.12.2017 finasalları daha açıklanmadı daha. benim beklentim 050 yada 0.35 çok zor daha düşük çıkar çünkü halka açıklık %3.75 + sermaye 1.332 oluşu aşagı çekiyor birleşme oranı

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    biraz inceledim öz kaynak göre birleşmeyi Yatırım finans dogru 0.18 çıkıyor ama 31.12.2017 finasalları daha açıklanmadı daha. benim beklentim 050 yada 0.35 çok zor daha düşük çıkar çünkü halka açıklık %3.75 + sermaye 1.332 oluşu aşagı çekiyor birleşme oranı
    Bahsi geçen oran yanılmıyorsam 4.5 seviyelerine karşılık gelmekte sn. elfidaa. Bu rakam en kısada oluşan grafiğin de hedef seviyesi. Bir iki haftaya görülebilr der grafıği. Umarım yanıltmaz..

Yatırım tavsiyesi değildir notumuzla..!

Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku
    Bahsi geçen oran yanılmıyorsam 4.5 seviyelerine karşılık gelmekte sn. elfidaa. Bu rakam en kısada oluşan grafiğin de hedef seviyesi. Bir iki haftaya görülebilr der grafıği. Umarım yanıltmaz..

Sizleri burada görmek iyi geldi...Teknik takibinize hayranım,bununla beraber
    Üstad bile Ytd. olmamakla birlikte 5 liraya bile razı olmayın dedi..
    Sanırım bu iş karakolda bitecek..
    Yanıltıcı mal varlığı değerlendirmeleri;
    Anlaştığı fiyattan ucuza şirket satın alması;
    Vergi hususları....Ve daha nicesi..
    Metro nun devreye girmesi...
    Valla bu şartlarda ben pazardan patates bile seçemiyorken ...Eee maaşallah denmez...
    Ben avukatımı şimdiden hazırlama gereği duydum...Umarım gerek kalmaz....

Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku

Aman yanlış anlaşılmasın yorumunuzun altına cevap yazdığım için...Dediğim gibi tekniğinize hayranım...
    Sizi takip ediyor ve beğeniyorum. ..
    Benim için konu bu hissedeki hukuksuzluklar...
    Tekrar teşekkürler...
    Umarım sıkça bilgilendirme yaparsınız...

6.  Alıntı Originally Posted by borsamagduru Yazıyı Oku

bendeki mal sadece migros ile alinabilir.. 2 lot kipaya 1 lot migros adil bir yaklasim ...

4 liraya 5 liraya satilik degil...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    bendeki mal sadece migros ile alinabilir.. 2 lot kipaya 1 lot migros adil bir yaklasim ...

4 liraya 5 liraya satilik degil...
    Hoşgeldiniz üstadım...

Alıntı Originally Posted by SerdarT Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz üstadım...
    Ben en son hukuksuzluğu Afyon çimento 'da gördüm...
    Hooop hisse uçuyor,aynı gün olumlu bi haber düşüyor,Ky atlıyor...,sonra çocuğu oluyor hisseler...Yaa sen içerden haberi al hisseyi yükselt sonra ky nin eline ver!
    Ky ne yapıyor, bimer cimer şikayet. .,ve kendi grubu içinde beddua ahlar vahlar....
    (Yeter artık!borsaya üç kuruş yatırım yap,bi kuruşa razı ol!)Yok o oldu bu oldu ,niye bize oluyo hep?

Sonuç yok taabi...
    Bimer,Cimer kime ne kadar yetişebilir,keşke mümkün olsa....
    Hukuku kullanmak lazım!!!.....
    Buradan nasıl msj.laşılıyor bilmiyorum ama benim avukatım kipa için çalışma yapıyor şu an..Katılmak isterseniz bilginiz olsun....

Sayfa 419/852 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •