Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 874/1014 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hayır satmaya çalıştığım ev 2 yıldır değerini artırmadı.3 aydır satılık.415 den 3 ay önce satılığa çıktım geçen ay 380 e düştüm.Hala tek kişi aramadı.2 emlakçıya verdim ikisi de satamadı.Evde çekmeköy ekşioğlu beşyıldız 2 artı bir, metroya 100 metre havuzlu site.Gelin alın işte.Muadilleri sahibinden de 430 dan satılık ben 380 e size satarım.
    Selamlar,
    Eviniz hayırlısı ile satıldığında, burada paylaşır mısınız?
    Emlak işi ile ilgilenenler olarak İstanbul daki bir örneğin sürecini takip etmiş oluruz.
    Şimdiden hayırlısı olsun...
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Eviniz hayırlısı ile satıldığında, burada paylaşır mısınız?
    Emlak işi ile ilgilenenler olarak İstanbul daki bir örneğin sürecini takip etmiş oluruz.
    Şimdiden hayırlısı olsun...
    Elbette bence de istanbulda bir ev kaç ayda ne kadar iskontoyla satılıyor izleyebilmek için bence de uygun bir örnek.Her ne kadar o örneğin benim başımda olması kendi adıma talihsizlik olsa da ))))))))))benim açımdan hiç bir sakıncası yok sattığım gün paylaşırım sizlerle sayın tetra .Saygılar

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Millet kendine yaşam alanı arıyor.Nasıl daha rahat ve huzurlu bir ortamda otururum öncelikle onu düşünüyor ve bütcesi oranında alabileceği en iyi evi almaya çalısıyor.Sırf 5 yıl sonra şu kadar kâr ederim diye alanların az sayıda olduğunu düşünüyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inşaat diye yazın.Yazılan şikayetleri okuyun sonra nef inşaat hakkında isterseniz gene konuşuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmıymış ev alanlar size kendileri anlatsın .Şikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamını da yapmış oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açısından mükemmel bence.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inşaat diye yazın.Yazılan şikayetleri okuyun sonra nef inşaat hakkında isterseniz gene konuşuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmıymış ev alanlar size kendileri anlatsın .Şikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamını da yapmış oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açısından mükemmel bence.
    Nef ile ilgili birşey yazmadım.Genel benim yazdığım.

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Nef ile ilgili birşey yazmadım.Genel benim yazdığım.

Ben nef hakkında yazdım ,kapış kapış giden evleri satan nef inşaatdan daha evvel ev alanlar neler neler yazmışlar bir okuyun çok şaşıracaksınız

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben nef hakkında yazdım ,kapış kapış giden evleri satan nef inşaatdan daha evvel ev alanlar neler neler yazmışlar bir okuyun çok şaşıracaksınız
    Sizin ev bence ucuz..495 yazan da var içi yapılı eve..Fiyatı artırın ciddi biri cıkarsa düşersiniz.Satılmayan eve zam yapmak gelenektendir.[emoji1]

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

ben mesela 55 daha koydum üstüne bugün.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Okudum.Projeden ev alınmaz.Müteahhitin söylediğine inanılmaz.Özellikle ev m2 sinin nasıl hesaplandığını bilmeyen insanlar iki maket görüp 3 de süslü söz duydumuydu hemen aldanıyorlar parayı bayılıyorlar ve başlıyorlar pembe hayaller kurmaya..Sonrası hayal kırıklığı ama asıl sorumlu bunları yeterince denetlemeyen gerekli tedbirleri almayan devlet..

Sayfa 874/1014 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •