Sayfa 253/1049 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
    Doge Coin..

Şu an block sayısı 2,000,000 geçmiştir.

Block 600,000+: 10,000 Dogecoin Reward

Yatırımcı bunu bilmelidir. Block süresi 1 dk dır.
    Yani her yıl sabit miktarda yatırımcı gelmek zorundadır.

Hesaplayalım.
    Yılda 365 x 24 x 60 x 10.000 = 5,256,000,000 doge coin tedavüle çıkacaktır.
    Tanesi 50 sat olsa 2628 BTC lik her sene yatırımcı gelmelidir.

Esasen doge coini sempatik bulmama rağmen sonsuz üretim beni yatırımdan hep uzak tuttu (iniş çıkışlar elbet olur)
    Son düzenleme : secbul; 22-01-2018 saat: 07:25.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Cevaplar için teşekkürler Sn. Secbul
    Mesajı gönderdikten sonra araştırırken Verge'ün kendi F.A.Q. sayfasında buldum, wallet backup'ı private key'i içeriyormuş zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Elimdeki kmd ve zrx leri satıp parayı gvt,neblio, ven ve wtc ye böldüm..gvt en buyuk pay sonra neblio geliyor..bakalım 6 ay hiç bir şey yapmadan bekliyeyim neler olacak...
    çok aldığım gvt (gavat) nbl (nebiliyo) duruyor..çok az aldığım ven ve wtc gidiyor...biri beni yıkasın hemde tahta saplı fırça ile..cenabetmiyim neyim mk...

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Doge Coin..

Şu an block sayısı 2,000,000 geçmiştir.

Block 600,000+: 10,000 Dogecoin Reward

Yatırımcı bunu bilmelidir. Block süresi 1 dk dır.
    Yani her yıl sabit miktarda yatırımcı gelmek zorundadır.

Hesaplayalım.
    Yılda 365 x 24 x 60 x 10.000 = 5,256,000,000 doge coin tedavüle çıkacaktır.
    Tanesi 50 sat olsa 2628 BTC lik her sene yatırımcı gelmelidir.

Esasen doge coini sempatik bulmama rağmen sonsuz üretim beni yatırımdan hep uzak tuttu (iniş çıkışlar elbet olur)
    sn seçbul ben doge yi koineks ten alıyorum binancede olmadığı için ama bu dogenin patronu çıkıp dese artık şu kadar üretim yapcam sınırı budur dese olmazmı yokmu böyle bir ihtimal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ikisekiz Yazıyı Oku
    sn seçbul ben doge yi koineks ten alıyorum binancede olmadığı için ama bu dogenin patronu çıkıp dese artık şu kadar üretim yapcam sınırı budur dese olmazmı yokmu böyle bir ihtimal
    Dogecoin diğer coinler gibi opensource yani açık kaynak kodludur. Patronu yoktur. Gerçi onu ilk çıkartan öldü ama kalan bir kaç doge sever programcı devam ettiriyor.
    Böyle bir ihtimal her coin de var, bu ancak hard fork ile olur. Ciddi madenci birlikteliği gerekir. Ben zor görüyorum çünkü seviye 1 coinler genelde programcılık, developerlık açısından kimsesizler yurdu gibidir.

Açık kaynak kodlu olması birlik olunur ise hepsi yapılabilir demektir. Zor da olsa dogecoin bunu hak ediyor. Çok kişinin sevgisini kazanmış coindir.

Hızlı, gizli, ve düşük feeye sahip bu da tip denilen bahşiş bırakmaya çok müsait coin.

Mesela bir websitesini, filmi çok beğendiniz. Hemen bir 10 20 doge tip(bahşiş) bırakmak mümkün. Ama henüz sanal coin ek aplikasyonları tam oluşmadı internette veya yetersiz. Bu yüzden tip olayı yaygınlaşamıyor.
    Son düzenleme : secbul; 23-01-2018 saat: 06:19.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dogecoin diğer coinler gibi opensource yani açık kaynak kodludur. Patronu yoktur. Gerçi onu ilk çıkartan öldü ama kalan bir kaç doge sever programcı devam ettiriyor.
    Böyle bir ihtimal her coin de var, bu ancak hard fork ile olur. Ciddi madenci birlikteliği gerekir. Ben zor görüyorum çünkü seviye 1 coinler genelde programcılık, developerlık açısından kimsesizler yurdu gibidir.

Açık kaynak kodlu olması birlik olunur ise hepsi yapılabilir demektir. Zor da olsa dogecoin bunu hak ediyor. Çok kişinin sevgisini kazanmış coindir.

Hızlı, gizli, ve düşük feeye sahip bu da tip denilen bahşiş bırakmaya çok müsait coin.

Mesela bir websitesini, filmi çok beğendiniz. Hemen bir 10 20 doge tip(bahşiş) bırakmak mümkün. Ama henüz sanal coin ek aplikasyonları tam oluşmadı internette veya yetersiz. Bu yüzden tip olayı yaygınlaşamıyor.
    ilginiz için tşk bahşiş olayı bana da çok mantıklı geldi gerçekten ve bu yaygınlaşsa çokta iyi olur

7. Doge'nin tek olayı ucuz, bilinir (uzun yıllardır piyasada), aynı zamanda görece stabil bir değere sahip olmasıdır.

Özellikle exchangelerden coin çekerken en mantıklı seçenek şu aralar. ETH ile çekim yaparken bile 10 doları buluyor şu aralar transfer ücreti. Doge'nin ki neredeyse bedava.

Bu şekilde kullanılınca oldukça cazip. Parayı parça parça btc olarak çekeceğinize DOGE olarak toplayıp tek seferde çekince fee'den kurtuluyorsunuz. Sonradan btc'ye çevirmek gerekirse yine transfer ücreti ödenmek zorunda kalacak ama ondan kaçış yok.

Uzun süre saklamak için ben pek sıcak bakmıyorum ama ölüp gitmeyeceği de bariz.

8. Mezbahaya koşa koşa gelen koyun davar sığır ve benim gibi bilumum malları kesiyorlar...valla kosa ilen kessen bitmez bu memleketin malları...az kaldı buradaki parada sıfırlansın bursada çakirhamamda.sefa yapıp natira keseletcem.kendimi...bilmediğin coin adama coin...aahahahhahahahhahaha

Sayfa 253/1049 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •