Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 883/1014 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ev aldın m2 düşük çıktı.

ne davası açabilirsin. ? sanırım tüketici mahkemesi ancak.

dolandrıcı davası açamazsın evi görmüş olman lazım alırken. görmeden ev alan adamı zaten mahkeme haklı bulmaz.

çıkan sonuç ne olabilir 3 4 sene sonra sonuçlanırsa ? para iadesi ( o da olursa tabi )

sonuç 3 4 sene boşa zaman kaybı.

hep derim. konutta vurgunda kazıkta öyle böyle olmaz. dikkat etmk lazım hemde çok.
    Bu tür davalar zaten projeden satılan evler için söz konusu..

M2 düşük eve kesinlikle yapı ruhsatı verilmez..Emlak forumunda inşaattan anlayan yok ki iki kelam etsin..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Bu tür davalar zaten projeden satılan evler için söz konusu..

M2 düşük eve kesinlikle yapı ruhsatı verilmez..Emlak forumunda inşaattan anlayan yok ki iki kelam etsin..

projeden olmayan içinde söz konusu.

projeden olan için metni iyi okumaklazım ) sonradan değişikliğe gidebilir bilmem ne falan geçiyorsa. istedğin davayı aç yine kazanamazsın.

yada o m2 içine site içinde başka neler dahil edilmiş.

koskoca kurumlar bu tür hata yapmaz... cücük kadar evi gördüğünde metni yeniden okursun ama iş işten geçmiş olur

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    projeden olmayan içinde söz konusu.

projeden olan için metni iyi okumaklazım ) sonradan değişikliğe gidebilir bilmem ne falan geçiyorsa. istedğin davayı aç yine kazanamazsın.

yada o m2 içine site içinde başka neler dahil edilmiş.

koskoca kurumlar bu tür hata yapmaz... cücük kadar evi gördüğünde metni yeniden okursun ama iş işten geçmiş olur
    Ben de aynısını diyorum.

https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...tis-politikasi

Şimdi bu vatandaşa ne denir..Geçmiş olsundan başka birşey bulamadım diyecek..

Aynı kişi aynı şirketten ikinci defa yanılıyor..

https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...riyet-bitmiyor

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4. https://www.point2homes.com/US/Home-...811.html,Ahmet Bey bu ilandaki condo fee,aylık mı yoksa yıllık mı?

5.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Ben de aynısını diyorum.

https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...tis-politikasi

Şimdi bu vatandaşa ne denir..Geçmiş olsundan başka birşey bulamadım diyecek..

Aynı kişi aynı şirketten ikinci defa yanılıyor..

https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...riyet-bitmiyor

Adam "Nef markasına güvenmekle hata yapmışım" diyor ama 3-5 sene öncesine kadar "Nef" diye bi marka bilen duyan var mı?
    Ben duymadım da...
    Tv alırken YUMATU markasına güvendim demek gibi bişey bu...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Aptalca bir yazı yanlış dolu..2007 2015 de ev fiyatları tüfe nin altinda kalmışmış..Faiz hesaplaması da yanlış.Verdiği linke baktım yok öyle bir link.
    Zaten kendi de yazmış sonda oturduğunuz ev mutlaka sizin olsun diye..Yani ikinci evi almayın diyor..Eee birinci evi de almayalım kirada oturalım iyi birşey değilse.!

İhtiyaç başkadır yatırım başka...
    Oturduğun ev ihtiyaçtır. 2. Ev yatırım...
    Fark bu.

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    İhtiyaç başkadır yatırım başka...
    Oturduğun ev ihtiyaçtır. 2. Ev yatırım...
    Fark bu.

İyi güzel söylemiş de ben de katılıyorum ve burada aynısını söylüyorum.Yalniz bunu vatandaşın biri aylık ödediğı kirayı hesaba katmadığını hatırlattığı için altta mesaja cevap olarak yazmış.Kıvırmış bir nevi..Üst tarafa da sonradan eklemiş yorumlardan anlaşılıyor bu...

8.  Alıntı Originally Posted by Mr.CO Yazıyı Oku
    Aslinda karar vsrmek icin degilde ufuk genisletmek icin diyelim ama mutlaka kararda bir payi olacaktir ben belkide kendi kararim desemde. Maliyetler ucuyor firmalar borclu ya fiyati artiracak ister istemez ya yapmayacak ya batacak. ( ki baya bi batak var) ister istemez artacak bubtatz evlerin fiyati. Girnek istedigim yuk beni asacak boyutta olmaz ise sorun yasayacagimi sanmiyorum. Tabiki yine sogliyim 500 bine ev alip 1800 e kiraya vrrmek dusuncesinde degilim. 160 kira bedeline ev bulursaniz bana da sogleyin o tarz evler genemde bodrum katlari ve satista prk fazla primlebmemis oluyor. Bahcdlievler de kturuyorum istanbulda kira getirisi en yuksek mahallelerden biridir burada bile artik o rakama dusmuyor. Cunku kira bedelleri dustu. Yarin alacagimiz evinde dusebilir veya artmayabilir belki belli sure . Ama bu en fazla 1 2 yil daha gider. Ithal et ithal et dolar olmus 4 lira asgari ucret bile nereye geldi ( reelde artisnyok tabiki) endeksin dolar degerine bakmak gibi.
    Allah isinizi rast getirsin de buyumenin de makul olani iyidir
    Peki neden illa ev yatirimi ? madem kendi eviniz var kesinlikle is yeri alin derim.
    Size yakin tek bir bolge soyleyecegim; davutpasa.
    Benim isim orada.1300 kirasi olan yeri 210 a aldim.daha 6 ay olmadi.
    Ve bu sekil cok yer var orada ki sanayi sitelerinde.

Sayfa 883/1014 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •