Sayfa 302/651 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Şimdi bimeks ten bu haberde yalanlanacak mı bakalım.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu haberi yapanın amk şeref yoksunu mahluk sen nasıl duyum diye haber yaparsın madem öyle yakın kaynağın ismini ver madem öyle adi insan desene dünya devi ortak gelecek de niye olumsuz yazıyon sana birlot mal satmam devlet sermaye verecekmiş te kurtaracakmış devlet salakmı sana para versin millet verdide ne yaptın çaldın çırptın yatırımcının parasını yedin la git batarsan bat tüğ bitmemiş yetimin hakkını devlet sanamı verecek kalektersiz mahluklar

3. Bu cepseyir denen siteyi, borsaya, spk ya ve btk ya şikayet ettim. İnşallah gerekli işlemleri başlatırlar veya türkiyeden erişim engellenir
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

4. Ben de kuştan cepseyire yazdım..

5. Bu cepseyir denen site daha oncede amazon haberi yapmisti birsey olmadi ciddiye alinacak bir site degil.

6. 1 yillik beklemenin ardindan yatirdigim 30 bin tl den10 bin tl ye duserek pes etmis durumdayim.Kalan arkadaslarin paralarini kurtarmalarini diliyorum umarim sabirlarinin sonucunu alirlar.

7.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    1 yillik beklemenin ardindan yatirdigim 30 bin tl den10 bin tl ye duserek pes etmis durumdayim.Kalan arkadaslarin paralarini kurtarmalarini diliyorum umarim sabirlarinin sonucunu alirlar.
    Sattınız mı yani ?

8.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Sattınız mı yani ?
    Sattim hocam yarisini gecen hafta 0.31 den kalaninida bugun 0.28 den verdim gitti.Sansimi kripto paralarda deneyecem .

Sayfa 302/651 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •