Sayfa 275/813 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. 2 yıl önce bucım,de bir beklenti vardı ...?
    yani çed ,yenilenme, yatırım kasada duran 250 miyon nakit para roda limanı ve satış haberi..
    ced bitti roda bitti borç ödeniyor cemts,a 6 ayda bir kaldı iki taksit borç ödemesine ragman 3.çeyrekte 51 milyon kar geliyor
    120 milyonluk fab yatırım şimdilik durdu ced itirazından dolayı süreç devam ediyor ..
    kalan sermaye artırımı 500 milyona çıkarılacak 2021 yılına kadar ..
    kasadaki 250 milyon duruyor..çemts elindeki 1.3 milyon hisse alamadı duruyor..cemts %58 bucım ,in duruyor roda limanın %50 bucım ,in duruyor..
    geriye sadece yukarıdaki yazıdan satış dedikodusu kaldı ..
    ve hisse 5.50 kazık çakmış gibi duruyor..
    cemts elimdeki hisselerin degeri tanesi enaz 10 tl diyor vermiyor tarmanda almadan gitmem diyor ..bu inat yüzünden ky hergün selam söylüyorlar i.T kulaklarıda çınlamıyor nede olsa yaş berkemal ..
    bence hiçbir beklentisi yok şimdilik: ileride ne olur bilinmez belki başlarına bucım düşer..
    ZIR-DELİ Y.T.D

2. Veeeeeeee cemtas bucimmmm eşitttt 5520 )))

3. bu gidişle çemtaş 10 tl ye dayanacak gibi

4. vay be çemtaş satıp bursa almıştım

5. bu gidişle cemtas bucim hissesi satmayacak bucim cemtas hissesi satacak iş oraya gidiyor görünüyor.............

cemtas, elindeki bucım hisselerini 10 TL den aşağı satmaz derken bir değerlememi yaptı acaba firma. yoksa bizlerin tahminleri mi bu yönde.
    çoğu kez bu hissenin elimde olduğunu unutuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    cemtas, elindeki bucım hisselerini 10 TL den aşağı satmaz derken bir değerlememi yaptı acaba firma. yoksa bizlerin tahminleri mi bu yönde.
    çoğu kez bu hissenin elimde olduğunu unutuyorum.
    seneler önce dolar kuru 1.5 lardayken ve bucim 7 lerdeyken cemtas yönetimi fiyatın istedikleri fiyat olmaması kaynaklı olarak satış yapmayacaklarını belirtmişlerdi. dolar 3.7 bucim 5.5 hadi şimdi yapın hesabı cemtas bucimi satarmı? ustune rodadaki payını artırmış cemtasın değerlenmesinden dolayı (Kİ o zaman cemtas 1.5 lardaydı) sahip olduğu değerlerde buyumusken cimento pazarı görece düzelmiş kış şartlarının gec gelmesinden dolayı cimento satışlarında son çeyrekte iyi gelecekken yapın hesabı bakalım 10 liraya satarmı cemtas bucimdeki hisselerini. kimseyi umutlandırmak helede bu kısır fiyatlardayken millete gel gel tarzında bir konuşma yapmak istemiyorum ama bide söyle duşunun 1.5 liralarda yıllarca surunen Banvit satışa konu olunca catır catır nereye gitti varın hesabını yapın. bide bunu uzun zamandır cimento fabrikası arayan (gerçi yurtdışında arıyor ama yurt içi de olmaz diye bir kaide yok)sabancı grubundan gelecek bir teklifle ne olacağını duşunun (sabancının afyonu almasıyla bizim surungen afyon 1.5 2 liradan 30 liraya roket yapmıştı) fazla değil sadece 15 kat CIKKKK. ya arkadaşlar artık cimentolarda bariz bir baskının olduğunu hepimiz biliyoruz. film nerde koparsa artık noktasına geldi defter değeri 4 kusur ötesi berisi yok fk desen 8 9 larda geziniyor. daha ne olsun İstanbul da bir daire bile fk sı 25 30 olmuş yani istanbulda daire alacağına bucim al en kötü sartlarda bu geberik halinde bile istanbulda daireden daha fazla kar eder daha cabuk geri dönusum sağlarsın. durum bu yani

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    seneler önce dolar kuru 1.5 lardayken ve bucim 7 lerdeyken cemtas yönetimi fiyatın istedikleri fiyat olmaması kaynaklı olarak satış yapmayacaklarını belirtmişlerdi. dolar 3.7 bucim 5.5 hadi şimdi yapın hesabı cemtas bucimi satarmı? ustune rodadaki payını artırmış cemtasın değerlenmesinden dolayı (Kİ o zaman cemtas 1.5 lardaydı) sahip olduğu değerlerde buyumusken cimento pazarı görece düzelmiş kış şartlarının gec gelmesinden dolayı cimento satışlarında son çeyrekte iyi gelecekken yapın hesabı bakalım 10 liraya satarmı cemtas bucimdeki hisselerini. kimseyi umutlandırmak helede bu kısır fiyatlardayken millete gel gel tarzında bir konuşma yapmak istemiyorum ama bide söyle duşunun 1.5 liralarda yıllarca surunen Banvit satışa konu olunca catır catır nereye gitti varın hesabını yapın. bide bunu uzun zamandır cimento fabrikası arayan (gerçi yurtdışında arıyor ama yurt içi de olmaz diye bir kaide yok)sabancı grubundan gelecek bir teklifle ne olacağını duşunun (sabancının afyonu almasıyla bizim surungen afyon 1.5 2 liradan 30 liraya roket yapmıştı) fazla değil sadece 15 kat CIKKKK. ya arkadaşlar artık cimentolarda bariz bir baskının olduğunu hepimiz biliyoruz. film nerde koparsa artık noktasına geldi defter değeri 4 kusur ötesi berisi yok fk desen 8 9 larda geziniyor. daha ne olsun İstanbul da bir daire bile fk sı 25 30 olmuş yani istanbulda daire alacağına bucim al en kötü sartlarda bu geberik halinde bile istanbulda daireden daha fazla kar eder daha cabuk geri dönusum sağlarsın. durum bu yani

haklısınız.
    grafiğine bakıyorum cidden ne TL nede DOLAR bazında kazanç var.
    anladığım kağıda güzel bir hikaye lazım.
    İ.T. faktörü varken de bu durumun gerçekleşmesi de ne kadar mümkün bilemiyorum.

Sayfa 275/813 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •