Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. şeker sattıklarını yerine koymuş.

Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    şeker sattıklarını yerine koymuş.
    tam tersine ben 51,40 dan aldıklarımı bugün 49 dan verdim.(şekerden)
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    tam tersine ben 51,40 dan aldıklarımı bugün 49 dan verdim.(şekerden)
    Her ne kadar her kesin kararı kendine desek de,sizin (batık) linki sizi ve ruh halinizi anlatmak da
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Her ne kadar her kesin kararı kendine desek de,sizin (batık) linki sizi ve ruh halinizi anlatmak da
    mecburiyetten sattım.aselsan aldım.ama elimde yarısı duruyor daha ...ama sağım solum belli olmaz benim,satabilirim de...görülecek hesaplarım var deyip,dalıyorum..hesabı görmede onlar kazanıyor...

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    mecburiyetten sattım.aselsan aldım.ama elimde yarısı duruyor daha ...ama sağım solum belli olmaz benim,satabilirim de...görülecek hesaplarım var deyip,dalıyorum..hesabı görmede onlar kazanıyor...
    Orada ikinci halka arz var, fiyatın ne olacağı belli değil....

Birde iskonto olayı var fiyat belirlemede, aracı kurum değerlendirmesi yapacak,orada da batmayın dikkat edin batık kardeşim..

6.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku

Birde iskonto olayı var fiyat belirlemede, aracı kurum değerlendirmesi yapacak,orada da batmayın dikkat edin batık kardeşim..
    Başka hisseyi burada yazmak çok etik değil ama,yazdığınız için belirteyim,batmayın dedim..
    Orada ister defter değerinden yapsın ister 1 yıl ister 2 yıl fiyat oartalamasını yapsın fiyat şimdiki rakamların çok altında olacağı kanısındayım tabii benim görüşüm..YTD)

Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku

yuvaya döndüm asels babamın maliyeti 47 ....

tokatlamayamı geldiler yine yoksa gidicimi saatler gösterecek beklemeye devam***

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •