Sayfa 137/964 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by kartalcı53 Yazıyı Oku
    iki yüzlü abd.
    haklı olduğumuzu geçte olsa anladı.
    ordumuz afrinde inşallah yakın zamanda başarıyla netice alacak.
    dünya haklı olduğumuzu işlerine gelmesede mecburen anlamak zorunda kaldılar.gücümüz karşısında adeta dize geldiler.
    bir anda hepsi yaptığımız operasyonu haklı buldular.sınırlarınızı teröristlerden korumak hakkınız dedittirdik.demek zorunda kaldılar.
    türkiyemizin gücünü net bir şekilde tüm dünya artık anlamıştır.
    işlerine gelmesede anladılar.tüm ülkeler kıvırdılar.hepsi davanızda haklısınız dedittirdik.
    tamamını dize getirdik.

akşamda sayın cumhurbaşkanımız trump ile suriye konusu görüşülecek.
    30 km lik suriye sınırında güvenli bölge üzerinde bir anlaşma olması gibi.
    bir çok konuda türkiyemizin haklılığını gösteren konularda güzel haberler bekliyorum.
    abd ve ab ülkeleri resmen geri adım attılar.haklı olduğumuzu geçte olsa anlamışlar.bir çok ülkeden destek haberleri geliyor.
    geri adım attırdık.
    cenabı Allah ordumuzu muzaffer etsin.
    mehmetciğimiz destan yazıyor.yazmayada devam edeceğiz..

daha önce demiştim afrin operasyonu başlayınca borsa yukarı gidecek diye.aynen öyle olduda.
    şimdi bu güzel olumlu gelişmeler nedeniylede.

yarın piyasalarda yön yukarı bekliyorum....ytd.
    Borsa yukarı gitse ne olacak biz geri geri gidiyoruz sokayım borsasına da ipegine de tek dileğim kahraman mehmetciklerimizin kilina zarar gelmesin işin cilkini çıkarttı lar

Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    Borsa yukarı gitse ne olacak biz geri geri gidiyoruz sokayım borsasına da ipegine de tek dileğim kahraman mehmetciklerimizin kilina zarar gelmesin işin cilkini çıkarttı lar

borsa isterse sıfıra düşsün. borsada hepsi sıfıra düşse ne yazar.düşersede düşsün.önemli değil.
    önemli olan askerimize Allah güç kuvvet versin. kısa sürede ordumuz afrinde destan yazacak.inşallah.
    bu terör belasının üstesinden mutlaka hep birlikte geleceğiz....
    ytd.

3. Allah(c.c.)izni ve inayetiyle,kahraman Mehmetçiklerimiz,zaferle,sağ salim ailelerine,sevdiklerine kavuşacaklardır.
    Dualarımız onlara...

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

5.  Alıntı Originally Posted by kartalcı53 Yazıyı Oku
    borsa isterse sıfıra düşsün. borsada hepsi sıfıra düşse ne yazar.düşersede düşsün.önemli değil.
    önemli olan askerimize Allah güç kuvvet versin. kısa sürede ordumuz afrinde destan yazacak.inşallah.
    bu terör belasının üstesinden mutlaka hep birlikte geleceğiz....
    ytd.
    Amin dostum amin inşallah Türk'ün gücünü herkes gördü ve görecek harekat öncesi atıp tutan ülkeler şimdi süt dökmüş kedi gibi bizlerin Osmanlı torunları olduğumuzu unuttular herhalde şuan cagirsinlar yemin ederim düşünmem bile reisin dediği gibi topunuz gelin ********ler eceli gelen köpek cami duvarına ........ mis evlatları mizin geleceği için bunların yapılması şart başka Türkiye yok RABBİM ORDUMUZA GÜÇ KUVVET VERSİN ONLARI KORUSUN SEHİTLERİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZE ŞEFAATÇİ KILSIN AİLELERİ NE SABIR VERSİN

6. Kesinlikle bir haber gelmesi lazım yoksa yabancı elindeki malı tutup k.y bezdirme operasyonu çekecek.Madencilikle uğraşan üst düzey bir yönetici kardeşim bana şirkete ilk kayyum.atandığında keş 1 milyar TL nın olduğunu ve yılda minimum 100 milyon dolar kar eden bir şirket olduğunu söylemişti.Tabi ki şimdi keş paranın yerinde yeller esme olasılığı yüksek ama önce 1 eski bilanço bile açıklansa yukarı gitme ihtimali yüksek. Bilanço ve satış hazırlıkları fiyata direkt etki edecektir. Dolar bazında piyasa değerinin çok yüksek olmaması bir avantaj.Güzelliklerle kalın.

Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Kesinlikle bir haber gelmesi lazım yoksa yabancı elindeki malı tutup k.y bezdirme operasyonu çekecek.Madencilikle uğraşan üst düzey bir yönetici kardeşim bana şirkete ilk kayyum.atandığında keş 1 milyar TL nın olduğunu ve yılda minimum 100 milyon dolar kar eden bir şirket olduğunu söylemişti.Tabi ki şimdi keş paranın yerinde yeller esme olasılığı yüksek ama önce 1 eski bilanço bile açıklansa yukarı gitme ihtimali yüksek. Bilanço ve satış hazırlıkları fiyata direkt etki edecektir. Dolar bazında piyasa değerinin çok yüksek olmaması bir avantaj.Güzelliklerle kalın.
    Durum bu kadar net işte..
    3 aydır bu kadar baskı var ise bu kağıtlarda vardır bi hikmet görünen köy kılavuz istemez..

8. Ulan serefsiz merrill. Bakalim 5.70 civari maliyetle aldigin 4 milyon lotu ne yapcan. Butun gun tahtada en cok islem yapansin fakat gun sonu nette ne alici ne saticisin. Deutschenin takasinda yilbasindan bu yana 8 milyon lot artis var.
    Dayanin arkadaslar.

Sayfa 137/964 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •