topikte çok yazdým..bazý arkadaþlar görmemiþin tarlasý olmuþ der diye korkuyorum

sakarya-akyazý da köy içi 1 dönüm kadar fýnfýk bahçem var, ev yapmaya müsait...Rize de babadan kalma köy içinde 3-4 dönüm kadar çay bahçesi var...yukarýda bahsi geçen zeytinlik bursa orhangazi de....yeni yapýlan otobanýn orhangazi çýkýþýna 2-3 km mesafede.
yani tarla yatýrýmlarýný da çeþitlendirdik...zeytin, fýndýk, çay mahsülü alýyorum...ayrýca meyve aðaçlarýmýz da var bu bahçelerde, ekersen her türlü sebze vs de çok güzel olur.
tarla yatýrýmlarýmý ulaþýmý rahat ve ileride deðerleme potansiyeli olan noktalara yaptým...orhangazi deki arazi köprü sonrasý zaten çok deðerlendi...akyazý daki yer de, gebze-akyazý kuzey marmara otoyolu bittikten sonra deðerlenir...ist anadolu yakasýnda oturuyorum, her iki tarlaya da 1 saat civarý bir sürede gidebilirim...ileride ev yaparsam haftasonlarý dinlenmek için gidebilirim.
bu arada aldýðýmýz mahsul de yanýmýza kar kalacak.
(
3-5 sene sonra çocuklar kendi baþlarýna evde kalabilmeye baþladýklarýnda, ben de 45 filan olurum...bahar aylarýnda gidip 1 hafta kalýp gelirim þeklinde plan yaptým....yazlarý zaten baba ocaðýna 1-2 ay gidiyorum...eskiler tebdili mekanda ferahlýk vardýr demiþler...3 ayrý þehirde ve farklý özellikleri olan yerde ikamet edebileyim istiyorum.
ha üç evi idare etmek tabii ki masraflý olacak(biri sýfýrdan yapýlacak, bir diðeri ciddi bir tadilat geçirecek)...ama parayý da böyle günler ve masraflar için biriktirdik zaten...beni ve ailemi mutlu edecekse, ödediðime deðecekse, sorun yok

Yer Ýmleri