Sayfa 369/948 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    ortaklar size bir sorum olacak,

bir hissenin A grubu na dahil olabilmesi için toplam piyasa değerinin 100 m üstünde olması yeterlimi? yada borsaya açık kısmı mı 100 m piyasa değerine sahip olmalı? bilen varsa paylaşabilirmi ?

saygılar...
    son 6 aydakı fıılı dolasımdakı paylarının pıyasa degerının 30 mılyon ve ustunde olması gerekıyor. Bu fıyat sevıyelerının altına gelmedıgı taktırde 1 temmuzda a grubu hısse senedı olacaktır SILVER

2.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    BIST'deki 450 adet hisse senedi içerisinde F/K oranı 10 dan dusuk , fd / favok oranı 10 dan düşük , fd/ satışlar oranı 1 den düşük , pd/dd oranı 2'den dusuk , gunluk ıslem hacmı ortalama 1 mio TL'den yuksek , pıyasa degerı 100 .000. 000 TL'den dusuk tek sırket SILVR.
    pIYASA DEGERI 100.000.000 TL nın altı kavramı benım kendı krıterlerıme gore dusundugum bır rakam. a grubuna gecıs vs ıle karıstırılmasın lutfen. Hangı sırkete 100.000 TL yatırırsam 1000 de birine sahip olurum mantıgı ıle dusundugum ıcın 100.000.000 krıterını koydum...

3. BU hisse beni anel aşkınden vaz geçirecek....YTD

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    BU hisse beni anel aşkınden vaz geçirecek....YTD
    https://www.youtube.com/watch?v=rcVpk564vbI

Kaç kere söyledik biz çocuk sana
    Bir türlü kulak asmadin lafimiza
    Hadi birak onlari gel yanimiza
    Gel gel gel cartele gel
    Bilmiyorsan sana ögretirler
    Gel gel gel cartele gel
    Carteldekiler kan kardesler

5.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=rcVpk564vbI

Kaç kere söyledik biz çocuk sana
    Bir türlü kulak asmadin lafimiza
    Hadi birak onlari gel yanimiza
    Gel gel gel cartele gel
    Bilmiyorsan sana ögretirler
    Gel gel gel cartele gel
    Carteldekiler kan kardesler

O kadar kolay değil ben sizlerin söylediklerinize bakıyorum , sizde şu anele!nin son üç ayda değişen takas dökümüne ,vede
    bilançosuna bakıverin bakalım . Öyle kolaymı vaz geçmek

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...08465da4a4.jpg

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    O kadar kolay değil ben sizlerin söylediklerinize bakıyorum , sizde şu anele!nin son üç ayda değişen takas dökümüne ,vede bilançosuna bakıverin bakalım . Öyle kolaymı vaz geçmek
    Entryi sildim.Anle topiğinde konuşur ilgilenenler.
    Kusra bakmayın.

Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    BIST'deki 450 adet hisse senedi içerisinde F/K oranı 10 dan dusuk , fd / favok oranı 10 dan düşük , fd/ satışlar oranı 1 den düşük , pd/dd oranı 2'den dusuk , gunluk ıslem hacmı ortalama 1 mio TL'den yuksek , pıyasa degerı 100 .000. 000 TL'den dusuk tek sırket SILVR.
    naçizane fikrimi söyliyim;
    bunlar güzel değerler de , bunlar genelde piyasanın hisseyi fiyatlamadığının resmi...
    hissenin temel değer rasyonlarını yansıtmıyor...karı, net faaliyet karı, ciro ve satışlar ile bunların arasındaki korelasyonlar önemli değil midir, doğru analiz için?
    hissenin ucuz olması onun yükselmesi gerektiğini göstermez...sürekli kar ediyorsa ve teknik bunu destekliyorsa o zaman ok dir...

ytd...

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    O kadar kolay değil ben sizlerin söylediklerinize bakıyorum , sizde şu anele!nin son üç ayda değişen takas dökümüne ,vede
    bilançosuna bakıverin bakalım . Öyle kolaymı vaz geçmek

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...08465da4a4.jpg
    O hisseyi 1,5lardan beri takip eder beğenirim şahsen..
    Burada amaç espri olsundu... YTD idi.

Sayfa 369/948 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •