Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
Merhaba,

Bilançoyu hele bir görelim. Sonra?

Bilanço ne sağlayacak? 9 Aylık ne değiştirdi?

Kemal Kardeşimin artık ortaya vizyonunu koyması lazım. O ne düşünüyor ne planlıyor bilmeliyiz...

Zira iyi haberler, zorla, zoraki Kap'a geliyor. Geldikten sonra da bir şekilde itibarsızlaştırılıyor.

Kemal Kardeşimin, haber vasfı taşıyan bilgileri Kapa bildirdikten sonra, oturup bir açıklama yapıp, bundan sonraki süreci açıklaması, yani vizyonunu ortaya koyması lazım ki;

Yatırımcılar neyin erken, neyin geç olduğuna, yeter mi-yetmez mi, çıkayım mı-kalayım mı ? ya karar versin.

O vizyonda bizlerin neleri beklediğini bilir ve ne zaman çıkacağımıza o zaman karar veririz.

Melasis "Çok sabırsızsınız" demiş...
Oğuzpam da "6 yıldır bekliyoruz yetmez mi" demiş...

Borsada uzun yatırımın anlamını öğrenmek için "google" a yazın. Okuyun. Ben bir süre vermeyeyim.

6 sene yetmez mi?

Yeter kardeşim. Elbette yeter. Ben 10 sene bekleyeceğimi bilsem, girmezdim kardeşim. Dürüst olmak lazım.

Biz bu senetlerde tutuklu kaldık.

Dr. Abi de 20 sene bekleyeceğini bilse, o da girmezdi. Onun ki müebbet sayılır da, yakında iyi halden tahliyesi gelir inşAllah.

Pişman mıyım? Elbette pişmanım.

Neden buradayım? Çünkü inat ettim. Çünkü her şey daha iyiye gidiyor. Çünkü o haberleri göndermeyen, itibarsızlaştıran ahlaksızlar da zaman tamam olduğunda kazanmak isteyecekler. Ve ben kazanmadan çıkmayacağım.

İstemeseler de kazanacağım. Çünkü her şey çok açık seçik görülüyor.

10 sene bekledim. Az mı?

Sabırsız mıyım? Haksız mıyım?

Siz karar verin.

Ama bilanço yetmez...

Ben o Ege Yıldızın halka açıldığını göreceğim. O şirket halka açılırsa, her şey daha düzgün olacak. O şirketin karları bilançoya doğru yansımıyor.

Yüklü bir bedelsizi görmeden gitmek olmaz. Şirketin büyümesi için olmazsa olmazların başında geliyor.

Neyse, gideyim. Yazmak zaman alıcı. Çok yazdık. Video çekip youtube ama koysam acaba?

Saygı ve selamlarımla,

Kemal.., şeffaf ol. Dürüst ol. Hissene sahip çık. Planlarını ve vizyonunu ortaya koy. Bana para kazandırmayacan diye herkese de mi kazandırmayacaksın?
Hadi Kemal işine bak Allah Aşkına.

Sayın ercanbay kaleminize sağlık.Yine biz samimi yatırımcıların duygu,düşünce ve beklentilerini dile getirmişsiniz.Boşverin o '' çok sabısızsınız''cı tetikçiyi.Ben onun bizler gibi yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Olsaydı bizler gibi arada eleştiride, serzenişte bulunan bir şeyler yazardı. ( Yazınızın Youtube'lı bölümünde bir kelime hatası mı,dil sürçmesi mi olmuş acaba?)