Sayfa 97/499 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 769 - 776 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Merhaba,

Bilançoyu hele bir görelim. Sonra?

Bilanço ne sağlayacak? 9 Aylık ne değiştirdi?

Kemal Kardeşimin artık ortaya vizyonunu koyması lazım. O ne düşünüyor ne planlıyor bilmeliyiz...

Zira iyi haberler, zorla, zoraki Kap'a geliyor. Geldikten sonra da bir şekilde itibarsızlaştırılıyor.

Kemal Kardeşimin, haber vasfı taşıyan bilgileri Kapa bildirdikten sonra, oturup bir açıklama yapıp, bundan sonraki süreci açıklaması, yani vizyonunu ortaya koyması lazım ki;

Yatırımcılar neyin erken, neyin geç olduğuna, yeter mi-yetmez mi, çıkayım mı-kalayım mı ? ya karar versin.

O vizyonda bizlerin neleri beklediğini bilir ve ne zaman çıkacağımıza o zaman karar veririz.

Melasis "Çok sabırsızsınız" demiş...
    Oğuzpam da "6 yıldır bekliyoruz yetmez mi" demiş...

Borsada uzun yatırımın anlamını öğrenmek için "google" a yazın. Okuyun. Ben bir süre vermeyeyim.

6 sene yetmez mi?

Yeter kardeşim. Elbette yeter. Ben 10 sene bekleyeceğimi bilsem, girmezdim kardeşim. Dürüst olmak lazım.

Biz bu senetlerde tutuklu kaldık.

Dr. Abi de 20 sene bekleyeceğini bilse, o da girmezdi. Onun ki müebbet sayılır da, yakında iyi halden tahliyesi gelir inşAllah.

Pişman mıyım? Elbette pişmanım.

Neden buradayım? Çünkü inat ettim. Çünkü her şey daha iyiye gidiyor. Çünkü o haberleri göndermeyen, itibarsızlaştıran ahlaksızlar da zaman tamam olduğunda kazanmak isteyecekler. Ve ben kazanmadan çıkmayacağım.

İstemeseler de kazanacağım. Çünkü her şey çok açık seçik görülüyor.

10 sene bekledim. Az mı?

Sabırsız mıyım? Haksız mıyım?

Siz karar verin.

Ama bilanço yetmez...

Ben o Ege Yıldızın halka açıldığını göreceğim. O şirket halka açılırsa, her şey daha düzgün olacak. O şirketin karları bilançoya doğru yansımıyor.

Yüklü bir bedelsizi görmeden gitmek olmaz. Şirketin büyümesi için olmazsa olmazların başında geliyor.

Neyse, gideyim. Yazmak zaman alıcı. Çok yazdık. Video çekip youtube ama koysam acaba?

Saygı ve selamlarımla,

Kemal.., şeffaf ol. Dürüst ol. Hissene sahip çık. Planlarını ve vizyonunu ortaya koy. Bana para kazandırmayacan diye herkese de mi kazandırmayacaksın?
    Hadi Kemal işine bak Allah Aşkına.

2. Sn ercanbay bu şirketin başına gelenler Kemal abimin deyimiyle. http://www.milliyet.com.tr/yasadigim...73/default.htm bu yazıyı hatırlatırım ne Kemal zorlu ne doktor abi nede sen Yada ben bunu anlamamız gerçekten mümkün değildi şimdi çorap söküğü gibi her anlasakta 2015 , 2016 senelerinde nelerin değiştiğini görüyoruz 2017 bilançosunda bu iyileşme devam ediyor tabi bu benim bakış açım 2018 bekleyenlerin yılı olsun

https://m.youtube.com/watch?v=yjGigzkkXMM

3.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Bilançoyu hele bir görelim. Sonra?

Bilanço ne sağlayacak? 9 Aylık ne değiştirdi?

Kemal Kardeşimin artık ortaya vizyonunu koyması lazım. O ne düşünüyor ne planlıyor bilmeliyiz...

Zira iyi haberler, zorla, zoraki Kap'a geliyor. Geldikten sonra da bir şekilde itibarsızlaştırılıyor.

Kemal Kardeşimin, haber vasfı taşıyan bilgileri Kapa bildirdikten sonra, oturup bir açıklama yapıp, bundan sonraki süreci açıklaması, yani vizyonunu ortaya koyması lazım ki;

Yatırımcılar neyin erken, neyin geç olduğuna, yeter mi-yetmez mi, çıkayım mı-kalayım mı ? ya karar versin.

O vizyonda bizlerin neleri beklediğini bilir ve ne zaman çıkacağımıza o zaman karar veririz.

Melasis "Çok sabırsızsınız" demiş...
    Oğuzpam da "6 yıldır bekliyoruz yetmez mi" demiş...

Borsada uzun yatırımın anlamını öğrenmek için "google" a yazın. Okuyun. Ben bir süre vermeyeyim.

6 sene yetmez mi?

Yeter kardeşim. Elbette yeter. Ben 10 sene bekleyeceğimi bilsem, girmezdim kardeşim. Dürüst olmak lazım.

Biz bu senetlerde tutuklu kaldık.

Dr. Abi de 20 sene bekleyeceğini bilse, o da girmezdi. Onun ki müebbet sayılır da, yakında iyi halden tahliyesi gelir inşAllah.

Pişman mıyım? Elbette pişmanım.

Neden buradayım? Çünkü inat ettim. Çünkü her şey daha iyiye gidiyor. Çünkü o haberleri göndermeyen, itibarsızlaştıran ahlaksızlar da zaman tamam olduğunda kazanmak isteyecekler. Ve ben kazanmadan çıkmayacağım.

İstemeseler de kazanacağım. Çünkü her şey çok açık seçik görülüyor.

10 sene bekledim. Az mı?

Sabırsız mıyım? Haksız mıyım?

Siz karar verin.

Ama bilanço yetmez...

Ben o Ege Yıldızın halka açıldığını göreceğim. O şirket halka açılırsa, her şey daha düzgün olacak. O şirketin karları bilançoya doğru yansımıyor.

Yüklü bir bedelsizi görmeden gitmek olmaz. Şirketin büyümesi için olmazsa olmazların başında geliyor.

Neyse, gideyim. Yazmak zaman alıcı. Çok yazdık. Video çekip youtube ama koysam acaba?

Saygı ve selamlarımla,

Kemal.., şeffaf ol. Dürüst ol. Hissene sahip çık. Planlarını ve vizyonunu ortaya koy. Bana para kazandırmayacan diye herkese de mi kazandırmayacaksın?
    Hadi Kemal işine bak Allah Aşkına.

Sayın ercanbay kaleminize sağlık.Yine biz samimi yatırımcıların duygu,düşünce ve beklentilerini dile getirmişsiniz.Boşverin o '' çok sabısızsınız''cı tetikçiyi.Ben onun bizler gibi yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Olsaydı bizler gibi arada eleştiride, serzenişte bulunan bir şeyler yazardı. ( Yazınızın Youtube'lı bölümünde bir kelime hatası mı,dil sürçmesi mi olmuş acaba?)

4.  Alıntı Originally Posted by Batırık 67 Yazıyı Oku
    Sayın ercanbay kaleminize sağlık.Yine biz samimi yatırımcıların duygu,düşünce ve beklentilerini dile getirmişsiniz.Boşverin o '' çok sabısızsınız''cı tetikçiyi.Ben onun bizler gibi yatırımcı olduğunu sanmıyorum.Olsaydı bizler gibi arada eleştiride, serzenişte bulunan bir şeyler yazardı. ( Yazınızın Youtube'lı bölümünde bir kelime hatası mı,dil sürçmesi mi olmuş acaba?)
    Merhaba,

Beni yakalamışsın Batırık kardeşim. Şimdi google'a bakmayacağım da, tecahüli Arif (sanatı: üstü kapalı anlatma yada bir seferde iki şey anlatma gibi özetlenebilir. Öyle hatırlıyorum) inceden icra ettim.

Şimdi, Melasis'e hak vermiyor değilim. O da haklı, Kemal bey de haklı ama bekleyenler daha çok haklı. 1 - 1000 lot arası her iki senette de çok tabanlar gördük. Buna zamanında izin veren Kemal bey ve diğer ilgili kişileri zamanında kınadık ve senetten çıktığımızda bile kınayacağız. Bunun adı ............ . Herkes dilediğini yazsın.

Ben "Kalleşliktir" diyorum.

Herşey dört dörtlük farkındayım. Herkes farkında...Ama öyle bir farkındalık yarattılar ki bu "Kalleşler" hisseye haber geldiğinde bile hissede kıpırdama olmadığı zamanlar oldu.

Bu "Kalleşliği" yapanlar, halen işbaşında. Geçtiğimiz yıl, Tmsf anlaşmasını fiyatladık... Haber ne zaman geldi? O haber gelinceye kadar fiyatlama yapılmış mıydı? Evet. Diyelim ki, haber erken geldiğinde de bu kadar fiyatlardı. Gazete haberi ile Kap haberi arasındaki süre içinde çıkmak zorunda olanlar ne olacak? Bunda bir kasıt yok mu?

Peki 9/2017 yi neden fiyatlamadı?

Kemal Z. nin başına bilmem ne gelmiş... Biliyoruz.., Kemal için dua da ettik. Herkes etmiştir. Ama bunları atlattık. Elbette bunun bir, gerek çukurdan gerek Basmaneden karşılığı olacak. Ama biz Kemal Z'nin taziyesinde bulunduk. Kendisine "Kemal Abi yapabileceğimiz bir şey var mı? Al şu paraları da lazım olur..." dedik. Zor gününde yemek dağıttık, çay servisi yaptık.

Cenaze ortadan kalktı...Kemal Z. bizi tokatlamanın peşinde. Kötü gününde yanındaydık Kemal Z.

Sen de artık bi Adına yakışır gibi davran. Arkadaşım; Zaten zenginsin. Mezara bir şey götüremezsin. Götüremediklerin çocuklarına ve torunlarına kalacak. Cenazende yanında bulunan bu vefalı yatırımcıya da bir şeyler yap ki, o da ölmeden bir mezar yeri falan satın alsın...

Tut ki, büyük bir savaş çıktı. (Parayı ne yapacaksın diyenler olacaktır.) O parayala, şimdi biraz altın alırsam, savaş zamanı da geçer. Silah alırım. Çocukların güvenliği için harcarım. Bu extrem örneği attım ama olabilirliği yok mu? Ne olacak bizim hisseler? Buhar...

Demir tavında dövülür. Askerlikte "Alay geçti boruyu *ötüne sok" derler.

Dürüstlük, şeffaflık ve artık biraz da hız bekliyoruz...

Zamanında, Amerika'da bir Yahudiyle iş yapmıştım;

"Para lazım, mevsimlik bir iş yapacağım, bana ortak olur musun? dedim.
    "İş ne " dedi. Anlattım mantıklı buldu ve istediğim parayı verdi.
    Dedi ki;
    "Yanlız, ortak olmuyorum, ben sana yatırım yapıyorum. Paramın karşılığı ne kadar para vereceksin?"

Rakamları ve parasına ne kadar para'faiz' vereceğimi yazmayayım. Anlaştık. 3 ay sonra iş bitti ve zarar ettim. İş o kadar büyüktü ki, kontrol altında tutamadım. Benim hatam... Yahudi, zarar ettiğimi de dinlemedi, parasını da aldı. Ha, benimle bir daha iş de yapmadı. Bir dahakine o parayı verememe riskini almadı.

Biz bu şirkete borsadan ortak olduk. Ama ne için? Yatırım olsun diye...

Para kazanamadığı zamanlarda bir şey istemedik. Kötü günlerde sabrettik. Ancak şirketin önü açıldı ve kar etmeye başladı. Varlıkları da değerlenecek...
    Bunu saklamaya, bunu yedirmemeye çalışan ve geciktiren...

Ne demiştim?

"KALLEŞTİR"

Saygı ve selamlarımla, İyi geceler.

Telefonda bir arkadaşıma "Daha ılımlı olacağımı söylemiştim" Can çıkar huy çıkmazmış. Ondan özür diliyorum.
    Batırık kardeşim, sen de beni gaza getirme kardeşim ya.

5. Sn. Ercanbay, bu yazınızın altına imzamı atarım.

Bunu yapan ister yakınları, ister bir başkası olsun. Sn. Kemal Zorlu yahut yakınlarından buraları okuyan varsa yaptığınız ayıptır. Yapmayacaksın yahut izin vermeyeceksin. Yatırımcı gözünde hiçbir şey gördüğüm kadarıyla. 20 yıla gelen bir hikaye ve ne gördük? Belki TMSF dalgasıyla "enflasyon" zararım çıkmıştır. Çıktı sayalım çıkmıyor da. Her neyse, bunca yıl beklenildi. Sakince, güvenerek, şirketi ile gurur duyarak beklenildi. Artık yeter Sn. Kemal Zorlu. Ciddi anlamda borsada hisseden çıkış özgürlüğü varken bu kadar yıl bekleyen yatırımcı sayısı en fazla olan - adet oranına göre - hissesin, gurur duy (!)

Şakanın tadı kaçtı Sn. Kemal Zorlu. İnsanlar senin gibi zengin doğmadı. İnsanların ekmeğinden keserek sana ortak olduğu parayı geri vermeme vicdaniyetsizliğinin tadı kaçtı Sn. Kemal Zorlu.

Varsa spekülatörler yahut aklı küçük kendi büyük (!) arkadaşlar. Ekmeğimden böldüğüm hisselerimi yakın fiyatlarda satmayacağım. Uzak olacak satacağım fiyat, aşağı ya da yukarı. Yani ya mezara gider ya da hedefime. Kötü niyeti olan kimseye mal yok benden ve bir çok arkadaşımdan.

Sn. Kemal Zorlu ayrıca bir şirket adam gibi çalışır da 2 aydır KAP'a haber gelmez mi kardeşim? Nerede bizim yıl sonu hesap defteri? Belki de "adam" değildir.

Alt hedaf fiyatım mezar, söylemiş oldum. Üst de zamana göre bakacağım. Şirket ivmelenmesi bu şekilde devam etse - etmez ama etse - 100'lere gelir lakin Sn. Kemal Zorlu kesin bir çomak sokar. En kötü ihtimal tam giderken fiyatlar birden ölür gidersin sen. Sıkma canını yine baskılarsın hisseyi bir şekilde. Vasiyet falan yazarsın. 2 haneli rakamlara çıkınca değerlendireceğiz, şu anda satış gündemi yok benim için. Kimse de yanılgıya düşmesin sakin olsun. 10 oldu kaçalımın bir anlamı yok. Herkes durumunu, zamanını, hedefini aklı ile değerlendirsin, isteyen istediği yerden versin. Yatırım için somut tavsiye vermem, siz de vermeyin, kimseye de verdirmeyin.

Nadiren yazarım, her yazımı yarım atasözü ile sonlandıracağım artık.

"Deveyi diken, Sn. Kemal Zorlu'ya ... "

6.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Beni yakalamışsın Batırık kardeşim. Şimdi google'a bakmayacağım da, tecahüli Arif (sanatı: üstü kapalı anlatma yada bir seferde iki şey anlatma gibi özetlenebilir. Öyle hatırlıyorum) inceden icra ettim.

Şimdi, Melasis'e hak vermiyor değilim. O da haklı, Kemal bey de haklı ama bekleyenler daha çok haklı. 1 - 1000 lot arası her iki senette de çok tabanlar gördük. Buna zamanında izin veren Kemal bey ve diğer ilgili kişileri zamanında kınadık ve senetten çıktığımızda bile kınayacağız. Bunun adı ............ . Herkes dilediğini yazsın.

Ben "Kalleşliktir" diyorum.

Herşey dört dörtlük farkındayım. Herkes farkında...Ama öyle bir farkındalık yarattılar ki bu "Kalleşler" hisseye haber geldiğinde bile hissede kıpırdama olmadığı zamanlar oldu.

Bu "Kalleşliği" yapanlar, halen işbaşında. Geçtiğimiz yıl, Tmsf anlaşmasını fiyatladık... Haber ne zaman geldi? O haber gelinceye kadar fiyatlama yapılmış mıydı? Evet. Diyelim ki, haber erken geldiğinde de bu kadar fiyatlardı. Gazete haberi ile Kap haberi arasındaki süre içinde çıkmak zorunda olanlar ne olacak? Bunda bir kasıt yok mu?

Peki 9/2017 yi neden fiyatlamadı?

Kemal Z. nin başına bilmem ne gelmiş... Biliyoruz.., Kemal için dua da ettik. Herkes etmiştir. Ama bunları atlattık. Elbette bunun bir, gerek çukurdan gerek Basmaneden karşılığı olacak. Ama biz Kemal Z'nin taziyesinde bulunduk. Kendisine "Kemal Abi yapabileceğimiz bir şey var mı? Al şu paraları da lazım olur..." dedik. Zor gününde yemek dağıttık, çay servisi yaptık.

Cenaze ortadan kalktı...Kemal Z. bizi tokatlamanın peşinde. Kötü gününde yanındaydık Kemal Z.

Sen de artık bi Adına yakışır gibi davran. Arkadaşım; Zaten zenginsin. Mezara bir şey götüremezsin. Götüremediklerin çocuklarına ve torunlarına kalacak. Cenazende yanında bulunan bu vefalı yatırımcıya da bir şeyler yap ki, o da ölmeden bir mezar yeri falan satın alsın...

Tut ki, büyük bir savaş çıktı. (Parayı ne yapacaksın diyenler olacaktır.) O parayala, şimdi biraz altın alırsam, savaş zamanı da geçer. Silah alırım. Çocukların güvenliği için harcarım. Bu extrem örneği attım ama olabilirliği yok mu? Ne olacak bizim hisseler? Buhar...

Demir tavında dövülür. Askerlikte "Alay geçti boruyu *ötüne sok" derler.

Dürüstlük, şeffaflık ve artık biraz da hız bekliyoruz...

Zamanında, Amerika'da bir Yahudiyle iş yapmıştım;

"Para lazım, mevsimlik bir iş yapacağım, bana ortak olur musun? dedim.
    "İş ne " dedi. Anlattım mantıklı buldu ve istediğim parayı verdi.
    Dedi ki;
    "Yanlız, ortak olmuyorum, ben sana yatırım yapıyorum. Paramın karşılığı ne kadar para vereceksin?"

Rakamları ve parasına ne kadar para'faiz' vereceğimi yazmayayım. Anlaştık. 3 ay sonra iş bitti ve zarar ettim. İş o kadar büyüktü ki, kontrol altında tutamadım. Benim hatam... Yahudi, zarar ettiğimi de dinlemedi, parasını da aldı. Ha, benimle bir daha iş de yapmadı. Bir dahakine o parayı verememe riskini almadı.

Biz bu şirkete borsadan ortak olduk. Ama ne için? Yatırım olsun diye...

Para kazanamadığı zamanlarda bir şey istemedik. Kötü günlerde sabrettik. Ancak şirketin önü açıldı ve kar etmeye başladı. Varlıkları da değerlenecek...
    Bunu saklamaya, bunu yedirmemeye çalışan ve geciktiren...

Ne demiştim?

"KALLEŞTİR"

Saygı ve selamlarımla, İyi geceler.

Telefonda bir arkadaşıma "Daha ılımlı olacağımı söylemiştim" Can çıkar huy çıkmazmış. Ondan özür diliyorum.
    Batırık kardeşim, sen de beni gaza getirme kardeşim ya.

7. Merhaba Arkadaşlar,

Holdingdeki hacme bakarak bir şeyler yazayım dedim;

Arkadaşlar Mzholding ve Eplas hisseleri sığ hisselerdir. Dolaşımda toplamda 9 m hisse bulunmaktadır. Onun için senelerdir 10 bin lotu bile yüksek hacim gibi değerlendiririz.

Ben yazılarımda Mzhol ve Eplas için olumsuz hiç bir şey yazmıyorum. Aksine, senelerdir mağdur olan yatırımcının iyice bıkıp çıkmadan önce memnun edilmesi için bu yazıları ısrarla yazıyorum. Zira, her zaman yazdığım gibi "Ben mecburen kazananlardan olacağım" Patronun ve borsadaki elinin kazanabilmesi için bana da kazandırması gerekiyor.

Bu benim onlar kazanmaya karar verinceye kadar burada olacağımı anlatıyor.

Diğer taraftan Mazhar holding ve Ege Plastik 20 senelik sıkıntıları aşarak 20 milyonun üstünde kar beyan etmeye hazırlanıyor.

Tmsf çözülmüş, Vakıfbank ile pazarlıklar sürüyor(! ödenmiş de olabilir) garame ipoteklerden kurtulmuş (Rehinli hisseler kelepçeler) ve sürekli üretim yapan ve rekor üretim yapan fabrika var. Rekor kar bekliyoruz...

Yeniden değerlemeler falan yapılacak...

Yani, her şey hiç olmadığı kadar iyi...

Benim kızdığım; artık daha hızlı adımlar atılarak, zamanında yatırımcıya duyurulması.

Çabam bu...

Binaaneleyh; yazılarımı olumsuz düşünüp de, daha sonra "Senin yazılarından etkilendim ve sattım" diyen olursa, üzülürüm.

Başka bir şey de, bu "Kalleş" lerin yaptığı bir şey, kademeler boş olduğu için diledikleri kademeye yazıp, o kademeden de alıp, hem hacim yaratıp, hem de "Satış çok, olumsuz bir şey mi var?" Görüntüsü yaratmaktır. Bunu sıkça yaptılar ve halen yapıyorlar.

Dedim ya "Kalleşler". Açın sözlüğü bakın. Para için yapmayacakları şey yoktur bunların.

Herkes kendi kararını verir. Ancak, umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Artık, dürüst olma zamanı. Ne halt ettiğini zamanında duyurun kardeşim. Bir senedir Vakıfbankla görüşmeleriniz bitmedi mi?
    Siz mağdursunuz ve paranızı ödemeye niyetlisiniz. Size o parayı faizsiz dahi ödeme imkanı sağlayacaklardır.

Neyi saklıyorsunuz? Saklamayın. Saklamayın ki 3 kuruş fazla kazanalım.

Saygı ve selamlarımla,

Hayırlı Cuma'lar.

8. TDK
    26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 453.489.517 kez söz arandı.

Memlekette ne kadar çok kalleş varmış...

Sayfa 97/499 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •