Sayfa 317/637 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Tabii ki...

2.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Anladım hocam. Sağolun...
    Ve tam hayal ettiğim gibi bi bahçe olmuş sizinki... Allah güle gule tadını çıkarmak nasip etsin...
    Darısı başıma...��

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    alıntı yapmışsınız, ben gönderimi sileceğim...siz de silerseniz sevinirim..forumu manzara resimlerine boğmayalım

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    alıntı yapmışsınız, ben gönderimi sileceğim...siz de silerseniz sevinirim..forumu manzara resimlerine boğmayalım
    Tabii...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu topik bir nebze hayal kırıklığı oldu benim için....İnsanlar tasarruf etme konusunu çok içselleştirmeden, yatırım yapalım her yıl paramızı %30-40 büyütelim sevdasında.

Ben bugüne kadar tasarruf konusunda ustalaşmayan birisnin uzun vade yatırım konusunda başarılı olduğunu görmedim...Kısa vade başarılı trade ler yapıp para kazanabilirsin...Uzun vade yatırım için olmazsa olmaz kural, tasarruf edebilme yeteneği.

Hatta elimde olsa, hisse, altın, döviz vs bu yatırım işlerine girmeden...önce 5 sene sadece tasarruf etme pratiği kazanılmasını sağlamak isterdim.
    üstad kolayca para kazanalım diyen aslında az bir kesim, ama sesleri çok çıkıyor! yoksa bu forum okuyucularının çoğunluğunun bilgili ve sabırlı olduğunu düşünüyorum.

mesela ben de blogda meramımı anlatmaya çalışıyorum ama birkaç kişi "çok konuşma bize iki hisse ismi söyle 15 günde 2ye katlasın" şeklinde yorum/tweet atıyor.. çok da takılmamak gerek bence bunlara. sizin paylaşımlarınız öğretici, ben kendi adıma bu başlığı geç keşfettim. ama sizler gibi tecrübeli kişilerin paylaşımlarına devam etmesi gerekir. yoksa pireye kızıp yorganı yakmayalım.
    Tasarruf etmek, kanaatkar yaşamak ve birikimleri yatırımla değerlendirmek üzerine bir blogum var:
    http://www.MrMilyoner.com

Haftaya enerjisa alınır mı arkadaşlar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Haftaya enerjisa alınır mı arkadaşlar?
    Prensip olarak arzdan hisse almıyorum. Hisse 1-2 sene en az 8 bilanço dönemi geçirip rüştünü ispat etmeli... uzun vadecilik bunu gerektirir, arzdan alanlar genelde kısa vadede kar hedefliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ayni sekilde dusunuyorum.
    Bir kac ceyrek izlemem, bakmam gerekiyor.
    Bir grafigi olusmasi lazim iyi kotu.
    Takasini gorup piyasa nasil sahiplendi anlamam lazim.
    Temettu politikasi ne durumda, kucuk yatirimciya davranisi nasil gorulmeli sonra karar verilmeli.
    Boyut olarak kucuk degil.
    Herkes istedigi miktari alir iyi kotu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 317/637 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz