Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7587 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar size katılmıyorum. Niçin bir takım kötü senaryolar kuruyorsunuz ki. Elinizde ne kanıt var da böyle konuşuyorsunuz. Mehmet amca yönetime giremediğinden kırgın, o kadar. Yönetime girmek niçin önemli biliyor musunuz; Ortalama ayda 15 Bin lira maaştan oldu. Okuyun faaliyet raporlarını, dipnotlardan görürsünüz. Kendinizi Mehmet amcanın yerine koyun, ömür boyu maaş, yattığı yerden hesabına çil çil paracıklar yatacaktı ve sonuç yararlanamadı. O da ne yaptı, tası tarağı fırlattı. "Başlarım lan böyle şeye" dedi ve ortaklıktan çıktı. Başka bir şey aramayın; Boşuna ruh çağırma seansları filan düzenleyip, Mehmet amcayı konuşturmaya da çalışmayın, gelmez, boşuna beklersiniz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size katılmıyorum. Niçin bir takım kötü senaryolar kuruyorsunuz ki. Elinizde ne kanıt var da böyle konuşuyorsunuz. Mehmet amca yönetime giremediğinden kırgın, o kadar. Yönetime girmek niçin önemli biliyor musunuz; Ortalama ayda 15 Bin lira maaştan oldu. Okuyun faaliyet raporlarını, dipnotlardan görürsünüz. Kendinizi Mehmet amcanın yerine koyun, ömür boyu maaş, yattığı yerden hesabına çil çil paracıklar yatacaktı ve sonuç yararlanamadı. O da ne yaptı, tası tarağı fırlattı. "Başlarım lan böyle şeye" dedi ve ortaklıktan çıktı. Başka bir şey aramayın; Boşuna ruh çağırma seansları filan düzenleyip, Mehmet amcayı konuşturmaya da çalışmayın, gelmez, boşuna beklersiniz.
    O zaman mehmet amca dediki ben bu parayı borsadan çıkarırım 😊😊

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    O zaman mehmet amca dediki ben bu parayı borsadan çıkarırım ����

ama şirket tam da yoluna girmişken ve satacağı lotları daha yukarıdan satma imkanı varken buralardan satması bana çok garip geliyor...sanki satıyormuş gibi yapıp ,başka bir yoldan topluyor izlenimi ediniyorum....bu izlenimi de hissenin hareketlerinden elde ediyorum....belki de yaklaşık 500-1,000 lot hisse satmasına rağmen hisse %10 yükseldi...gerçekte satış olduğunda hisseler en kötü fiyatları görürlerdi....benim de kafama takılan soru budur
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ama şirket tam da yoluna girmişken ve satacağı lotları daha yukarıdan satma imkanı varken buralardan satması bana çok garip geliyor...sanki satıyormuş gibi yapıp ,başka bir yoldan topluyor izlenimi ediniyorum....bu izlenimi de hissenin hareketlerinden elde ediyorum....belki de yaklaşık 500-1,000 lot hisse satmasına rağmen hisse %10 yükseldi...gerçekte satış olduğunda hisseler en kötü fiyatları görürlerdi....benim de kafama takılan soru budur
    Belkide en kötü fiyatımız budur Sn Keko.Olamaz mı.Ben bu ihtimale yatırım yaptım.

Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Belkide en kötü fiyatımız budur Sn Keko.Olamaz mı.Ben bu ihtimale yatırım yaptım.
    bence de gelecekteki fiyatı çok yüksek olacak...şu anki fiyatlar da bana çok ucuz görünüyor...tamam son bir yıl içinde 1 lerden yukarı çıkmıştır ama bu bilanço ile bana göre daha çok yolu var...

kront geçmişte 1 lerin altından çıkışa geçmişti ben o hisseyi 6,8 civarlarından almıştım ..o vakit yaptığım hesaplamalarda o gün için topikte o hissenin ederi 20 tl dir dediğimi hatırlıyorum..ama söylediklerime bir süre sonra ben bile inanmamıştım...piyasada tek akıllı ben miyim ?? baksana hisse bir türlü 8 tl leri aşamıyor diyordum...sonra bir kaç ay sonra gerçekten de 20 tl yi gördü....

bazı arkadaşlar da alkaya benzetiyorlar...alka da geçmişte 1,5 tl civarlarında imiş..karlılığı artınca 6,30 ları gördü...yine sasa örneğimiz var ...sasa da 1 tl civarlarından trend oluşturdu bir iki yılda 13 leri gördü...

hisselerin hareketlerinde temel çok önemli ...yeniden yapılanıp ciroda ve kar yapmada çağ atlaması hisseye eninde sonunda yansır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Başından beri yazıyorum bu adam mal falan satmiyor diye 550 bin lot mal noldu gene ellerinde

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    başından beri yazıyorum bu adam mal falan satmiyor diye 550 bin lot mal noldu gene ellerinde

sm-n900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    E onu bizde görelim sn mastori şöyle günlük , haftalık, aylık , 3 aylık ve yıllık takas saklama lütfen

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    E onu bizde görelim sn mastori şöyle günlük , haftalık, aylık , 3 aylık ve yıllık takas saklama lütfen
    Sn.kitapci ben matriks cep tlf nu üzerinden izliyorum. Takaslar iki tarih arasında süzmüyor. Geçmiş tarih ile bulabiliyorum. Geçen sene bu zamanlarda is 4500 emeklilik fonu 1.4 milyon ykb 1.3 Deutsche 836 bin vs. idi. Genel olarak kanı şu geçen sene mallar 2.7 milyon emeklilik fonundaydi satmaya başlayınca hisse yükseldi. MEÇ amcanın malları strateji menkulde idi. Oyun şuydu malları 2 TL üzeri satıp 1.72 1.72 74 arası resmiyet kazandırılar. Aradaki fark gömlekcinin Komisyonu sonrada 1.5 1.6 arası geri koydu MEÇ amca. Aynı oyunu tezgahliyorlar. Ytd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •