Originally Posted by
knox
Belkide en kötü fiyatımız budur Sn Keko.Olamaz mı.Ben bu ihtimale yatırım yaptım.
bence de gelecekteki fiyatı çok yüksek olacak...şu anki fiyatlar da bana çok ucuz görünüyor...tamam son bir yıl içinde 1 lerden yukarı çıkmıştır ama bu bilanço ile bana göre daha çok yolu var...
kront geçmişte 1 lerin altından çıkışa geçmişti ben o hisseyi 6,8 civarlarından almıştım ..o vakit yaptığım hesaplamalarda o gün için topikte o hissenin ederi 20 tl dir dediğimi hatırlıyorum..ama söylediklerime bir süre sonra ben bile inanmamıştım...piyasada tek akıllı ben miyim ?? baksana hisse bir türlü 8 tl leri aşamıyor diyordum...sonra bir kaç ay sonra gerçekten de 20 tl yi gördü....
bazı arkadaşlar da alkaya benzetiyorlar...alka da geçmişte 1,5 tl civarlarında imiş..karlılığı artınca 6,30 ları gördü...yine sasa örneğimiz var ...sasa da 1 tl civarlarından trend oluşturdu bir iki yılda 13 leri gördü...
hisselerin hareketlerinde temel çok önemli ...yeniden yapılanıp ciroda ve kar yapmada çağ atlaması hisseye eninde sonunda yansır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri